Dodaj do ulubionych

Sala na komunie

17.01.12, 14:13
Moze ktos zna miejsca na zorganizowanie takiego przyjęcia poza restauracja poszukuje sali, pomieszczenia lub jakies propozycje z gory dziękuje
Obserwuj wątek
    • bomblina Re: Sala na komunie 18.01.12, 19:49
      Ja też myślałam o takim lokum na komunie,sala na ogródkach działkowych może?Z tego co się orientuję to wówczas płaci się za zużytą wodę,prąd ,ew.gaz i niewielką kwotę za wynajem.
      • kasia361 Re: Sala na komunie 19.01.12, 21:35
        to dobry pomysł a znasz może jakieś lub kogos kto ma namiary na takie ogródki????
        • jokawie Re: Sala na komunie 20.01.12, 18:23
          owszem, na działce przy Tesco,ale nie polecam na Katarzynie.Byłam na weselu w domu dzialkowca na Katarzynie i dla mnie to porażka.Nic sie nie zmieniło od kilkunastu lat.Pobierają opłaty , a nic nie inwestują.Sala ,zastawa,A przedewszystkim w kuchnie :lodówki,piece.
          • bomblina Re: Sala na komunie 20.01.12, 22:23
            Narazie pytam,szukam powoli bo mam jeszcze 1,5 roku do komunii a wiem , że tym razem się w domu nie zmieszczę.Kucharki mam(moja mama+koleżanka),kelnerkę też(koleżanka) tylko mi lokum brakuje...a wiem że w ten sposób dużo taniej wyjdzie...
            • kasia361 Re: Sala na komunie 23.01.12, 23:22
              Napewno dużo taniej to zalezy tez czy duza komunia własnie teraz szukam po znajomych namiarów na jakąś sale na tych działkach szkoda że nie ma takich jak kiedys były takie świetlice osiedlowe albo spółdzielcze do wynajęcia
              • bomblina Re: Sala na komunie 24.01.12, 08:19
                3 lata temu za komunię na 20 osób łącznie z paliwem,prądem i wodą dałam 1,200 zł.Tak w przybliżeniu.Jedzenia zostało na jeszcze 2 dni.więc teraz coś napewno będę kupować w mniejszej ilości.Tym razem będzie nas więcej,więc pozostaje albo w domu na dwa pokoje albo jakaś sala.
            • zeta10 Re: Sala na komunie 20.02.12, 11:23
              A czy twoja mama nie zechciałaby się podjąć gotowania na komunii w tym roku? Szukam kucharki na niedużą komunię. Będę wdzięczna za odpowiedź.
              zeta
              • bomblina Re: Sala na komunie 20.02.12, 14:42
                Moja mama nie jest typową kucharką,po prostu lepiej gotuje ode mnie i mi pomogła...tak więc nie mogę Ci pomóc...
                • madzix88 Re: Sala na komunie 20.02.12, 20:54
                  Znalazłaś tę salę? Jeśli nie to polacam dom działkowca w ogródkach działkowych im. XXX-lecia /dawniej XXX-lecia PRL :D:D:D/. To na oś. A, koło ZEG-u.
                  • kasia361 Re: Sala na komunie 20.02.12, 21:55
                    Dziekuje ślicznie polecam Pania Ade ma stołowke na wylkowyjach a teraz na terenach przemysłowych mała kameralna bardzo miłe panie miałam brac u niej catering a ona od siebie zaproponowała salke juz w cenie cateriugu to nawet sie nie zastanawiałam odpada w domu mycie szykowanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka