Dodaj do ulubionych

ubrania ubrania-komu komu bo ide do domu ;)

26.07.13, 12:37
Witam,
Zrobiłam inwentaryzację w szafie i okazało się,że mam mnóstwo fajnych ciuchów w których już nie chodzę(czyt.nie mieszczę się;) ) . Nie chcę tego oddawać do kontenerów na ubrania,bo nie ufam tego typu pomocy... Dlatego piszę tutaj,bo może znajdzie się ktoś chętny. Ubrania są w bardzo dobrym stanie,pojedyncze sztuki w db. Rozmiar 36,38,40. Spodnie,spódniczki,bluzki z kołnierzykiem,zwykłe topy,swetry. Nie ukrywam,że szkoda mi większości rzeczy ale taki los ;) Wszystko za symboliczne 5zł. :) Poniżej kilka zdjęć. Proszę nie patrzeć na datę na zdjęciach-mój aparat fiksuje :/

Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka
Tekst linka

i wiele wiele innych ....
Obserwuj wątek
    • aneta123451 Re: ubrania ubrania-komu komu bo ide do domu ;) 26.07.13, 23:01
      zamawiam zdjęcie tzn ciuszki 4,6,9,10 :) kontakt mailowy.
      • afrodytka82 Re: ubrania ubrania-komu komu bo ide do domu ;) 27.07.13, 11:17
        Nie ma sprawy,proszę pisać na gazetowy,umówimy się na przymiarkę ;)
    • afrodytka82 oddaję za darmo ! 16.08.13, 14:35
      Jeśli ktoś potrzebuje to proszę-bierzcie ! Chcę opróżnić szafę ale nie oddam tego do kontenerów,bo rozdają między sobą co lepsze i tyle. A ubrania naprawdę są w bardzo dobrym stanie ! Więc proszę zainteresowane osoby o info tutaj bądź na maila gazetowego .
      • bomblina Może się skuszę :) 16.08.13, 20:32
        Albo moja córka,bo zaczyna nosić moje ciuchy ;)
        • afrodytka82 Re: Może się skuszę :) 16.08.13, 23:09
          Proszę w takim razie info na maila :-)
          • bomblina Napisałam na priv :) 18.08.13, 22:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka