Dodaj do ulubionych

Arctowskiego

04.11.13, 21:12
Witam, jak dojechać z centrum Katowic do Tychów na ulice Arctowskiego 1‎? czy da się przez kzk gop? jeśli nie to proszę jeśli w necie istnieje rozkład autobusów komunikacji tyskiej?
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • magnollia3 Re: Arctowskiego 04.11.13, 21:48
      Tutaj masz rozkład tyski: www.mzk.pl/
      Trzeba dojechać na przystanek Tychy Andersa, ale jak sprawdziłam, to wyszło, że żaden tyski autobus nie jedzie bezpośrednio z Katowic (Korfantego) na Andersa. Pozostaje KZK GOP (nie znam szczegółów połączeń) lub przesiadka w Tychach.
      • bbuziaczekk Re: Arctowskiego 04.11.13, 22:06
        Najlepiej to jechac autobusem tyskim np 1
        Jechac na Hotelowiec
        Stamtad przesiasc sie w trolejbus np A albo B albo jakis inny trajtek lub autobuse ktory jedzie do dworca (a stamtad wiekszosc jedzie)

Lub latwiej pojechac z Katowic pociagiem do Tychow :>
        I z dworca na Arctowskiego jest blisko bo ta ulica jest w okolicach dworca kolejowego wlasnie.
        • ania19610 Re: Arctowskiego 05.11.13, 18:45
          chciałam dopytać na której stacji kolejowej mam wysiąść pisze same Tychy czy Al. Bielska czy jeszcze coś innego? Dziękuję
          • bbuziaczekk Re: Arctowskiego 05.11.13, 20:01
            Musisz wysiasc na dworcu glownym w Tychach.
            Czy to jadac flirtem czy zwyklym pociagiem.
            Nie wiem jak to tam jest opisane ale pewnie dworzec glowny Tychy.
            Arctowskiego jest przy glownym dworcu.
            Zreszta jak pojedziesz to bedziesz widziec zwykly glowny dworzec albo sie poprostu zapytasz kogos jak bedziesz miec obawy.
            Flirt jedzie do centrum miasta a zwykly pociag jedzie na Bielsko
            • madzix88 Re: Arctowskiego 05.11.13, 21:29
              Stacja nazywa się po prostu TYCHY, następna po Katowicach Podlesiu.
              Wyjdziesz z peronu przez dworzec /da się wyjść tylko na jedną stronę :)/, pójdziesz na wprost cały czas, miniesz po lewej: stadion, grotę solną, kościół i dojdziesz do świateł. Przed światłami jest po lewej przystanek autobusowy a za nim blok i wejście po schodach. Jak wejdziesz na te schodki to będziesz na Arctowskiego 1.
    • madzix88 Re: Arctowskiego 05.11.13, 15:12
      A ja propunuję najzwyczajniej w świecie jechać pociągiem. Szybciej i przyjemniej.
      A z dworca na Arctowskiego 1 to 8 min spacerkiem.
      Pozdrawiam
      mieszkanka ul. Arkadowej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka