inka117 29.11.13, 11:46 Poszukuję informacji o niedrogim zakładzie optycznym w Tychach. Dotyczy usługi dla osoby dorosłej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnollia3 Re: Optyk... 29.11.13, 17:19 Polecam: Gołka Grzegorz Zakład Optyczny na ul. Zgrzebnioka (os. Z, rynek). Zamawiałam tam okulary przeciwsłoneczne z korekcją i jestem zadowolona zarówno z okularów jak i z obsługi. Dostałam zniżkę 10% ponieważ wspomniałam, że przyszłam z polecenia innego klienta. Wielu moich znajomych korzystało z usług tego optyka - wszyscy byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Optyk... 30.11.13, 23:40 Dzięki...sprawdzę i zobaczę czy faktycznie to jest oferta dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anial3 Re: Optyk... 04.12.13, 22:05 a ja polecam optyka na ul orzeszkowej w bloku przedewszystkim chyba najtanszy w tychach i bardzo mily pan szybka realizacja Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Optyk... 06.12.13, 19:03 Proszę o dokładniejszą informację,w którym miejscu ten Optyk jest.Mieszkam niedaleko i znam zakład na ulicy A. Krajowej także w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Optyk... 15.12.13, 00:15 Dziękuję za informacje,ale już skorzystałam z oferty w Zakładzie optycznym u p. Wodnioka. Faktycznie obsługa profesjonalna a pan Optyk bardzo cierpliwy.Cena za oprawkę i szkła także do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
starobrno Re: Optyk... 12.12.13, 10:02 Tomasz Niklewicz, Wejchertów 3a, kolo Biedronki przy Szpitalu Wojewódzkim. Korzysta cala moja rodzina od lat. Tomasz Niklewicz, Wejchertów 3a, kolo Biedronki przy Szpitalu Wojewódzkim. Korzysta cala moja rodzina od lat. Odpowiedz Link Zgłoś