Dodaj do ulubionych

Alse Group Tychy

13.12.13, 12:11
Poszukuję wszelkich informacji i opinii o firmie Alse Group z Tych.
Obserwuj wątek
    • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 18.12.13, 08:17
      Cóż widzę że firma w rodzimych stronach nie jest znana w przeciwieństwie do północnej i zachodniej części kraju.
    • dandy17 Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 16:15
      szeryfgerfild napisał(a):

> Poszukuję wszelkich informacji i opinii o firmie Alse Group z Tych.
      a co Ciebie interesuje na temat tej firmy mam pewne informacje
      • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 20:06
        Wszystkie informacje. Pozytywne i negatywne a w szczególności info dotyczące ich działalności telemarketingowych.
        • dandy17 Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 20:49
          Atez zostal Pan przez nich naciągniety? bo do mnie dzwonili i zaproponowali mi dofinansowanie unijne a prowadze firme na podkarpaciu i za 299 zl przyslali mi ksiązke z płyta i co zrobie przez nie zglosze tego na policje bo za mala szkoldiwosc spoleczna czynu
          • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 21:21
            Oczywiście. Moja sprawa toczy się w Prokuraturze w Tychach poza mną jest jeszcze pięcioro pokrzywdzonych. Proszę zlozyc odpowiednie zawiadomienie o przestępstwie. Możemy się skontaktować i sprawę połączyć do wspólnego prowadzenia. W jedności jest sila.
            • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 21:23
              Przestępstwo z Art. 286 kl nie ma minimalnej kwoty.
              • dandy17 Re: Alse Group Tychy 11.02.14, 21:55
                A Pan tez prowadzi jakąś firme i tez Pana naciagneli dobrze rozumie?
                Ja słyszałem zeby sie tym zajeły organy ścigania to musi być kwota wyższa niż 400 czy 500 zla to skoro to prowasdzi prokuratura w tychach
                to oni mają tA firme w tychach tak?
                bo podobno gdzieśna Slasku ale nie wiem gdzie
                • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 12.02.14, 07:43
                  Proszę opisać mi szczegółowo Pański przypadek na e-maila szeryfgerfild@vp.pl. Po przeanalizowaniu podpowiem co i jak dalej robić.
                  • dandy17 Re: Alse Group Tychy 12.02.14, 08:00
                    Witam nie ma co sie rozpisywać. Pewnego pięknego sierpniowego dnia zazwonil trelefon z propozycją otrzymania dotacji,na różny sprzet maszyny,środki ransportu a że prowadze firme budowlano transportową wie Pan zawsze są jakieś potrzeby. Pomyślasłem że te 300 zl to nie duzo tym bardziej ze mają to pożniej zwrocic jak przyjedzie ten prawnik no i sie zgodzilem, a dostałem nic nie warta ksiazke z plytą CD i oczywiście nikt sie nie pojawił. Trudnoi straciłrem 300 zl drugi raz nabrać sie nie dam
                    A niech mi Pan powie Pan z tymi poszkodowanymi macie szanse na odzyskanie tych pieniedzy albo ukaranie tej firmy? Ja mam rodzine w Tychach jeśli oni mają to w Tychach to może bede w stanie czegoś sie dowiedziec o tej firmie
                    • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 12.02.14, 09:16
                      Proszę pisać na e-maila ponieważ właściciel tej firmy śledzi fora. Pokrzywdzonych są dziesiątki (prawdopodobne zakończy się to zbiorowym aktem oskarżenia) ludzi a szczególnie na północy kraju. Świnoujście, Szczecin Gdynia. Proszę o kontakt na e-maila prześle artykuł z Gazety o tej firmie, który proponuje załączyć do zawiadomienia o przestępstwie aby prokurator miał rozeznanie ze nie jest to przypadek jednostkowych. Pana 300 zł a w skali kraju dziesiątki tysięcy zysku dla tej firmy ot tak za nic. Pozdrawiam właściciela Pana Sebastia, który zapewne będzie to także czytał.
                      • dandy17 Re: Alse Group Tychy 12.02.14, 09:58
                        Witam wysłałem Panu moj e-mail
    • szeryfgerfild Re: Alse Group Tychy 12.02.14, 10:29
      Tutaj jest artykuł o takiej samej firmie i dotacjach m.wyborcza.biz/biznes/1,106501,15076810,Przekret_na__nowe_dotacje__i_tysiace_oszukanych_przedsiebiorcow.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka