Dodaj do ulubionych

Internet w tychach

11.04.14, 19:21
Korzysta ktoś z Netii w Tychach? Jak z transferami, przerywa? lub macie jakieś problemy z tą firmą?
Obserwuj wątek
    • bbuziaczekk Re: Internet w tychach 13.04.14, 14:29
      Ja miałam kiedyś kilka lat temu z Netii, moi sąsiedzi tez. Nikt nie był zadowolony. Albo przerywalo albo nie było albo ciężko było się z nimi dogadać. Oni mieli czas....
      Nie wiem jak teraz po tych paru latach.
      Potem miałam Neostrade. Powiedzmy ze bylam zadowolona.
      Ale po skończeniu umowy przeszliśmy do firmy Gigabajt z Tychow i place te same pieniądze co za neostrade a mam duuuuuuuzo szybsza predkosc.
      Z tej firmy jestem 200% zadowolona. W ciągu 1,5 roku raz się zdazylo ze internetu nie było bo była jakas awaria.
    • piotr32167 Re: Internet w tychach 13.04.14, 15:09
      Ja mam i nie narzekam, problemy występują sporadycznie. Z transferem wygląda to tak że w zależności od tego gdzie mieszkasz masz różną prędkość, to zależy od kabla czy jakoś tak. Najlepiej zadzwoń na infolinię tam dowiesz się więcej :)
    • afrodytka82 Re: Internet w tychach 13.04.14, 21:07
      Mam z UPC i jeszcze nigdy nie bylo problemu z internetem !
      • jokawie Re: Internet w tychach 29.05.14, 20:32
        ja niestety do wrzesnia 2013 byłam z UPC zadowolona teraz od wrzesnia do dziś praktycznie nie mam ,a płacę .Byli serwisanci ,naparawiali ,a za chwlę znowu nie mam .Twierdzą ,że u nich sie swieci to ,znaczy że sygnał mam i powinnam mieć internet.Czekam ,az skończy sie umowa i zmieniam ,tylko nie wiem jeszcze na kogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka