Dodaj do ulubionych

Oszukani przez PTS S.A

23.08.14, 16:43
Witam
Szukam osób oszukanych przez tą firmę Oszukana została moja mama podobnie jak tysiące osób w całym kraju W skrócie firma ta podszywając się pod inne firmy telekomunikacyjne nakłania do podpisywania z nią umów Wygląda to tak jak w poniższym linku
www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__Oficjalna_Strona_Internetowa_Programu_INTERWENCJA,5781/Archiwum,5794/News,6271/index.html#1348370
Czy komuś udało się uwolnić od tych oszustów bez płacenia kar?
Obserwuj wątek
    • inka117 Re: Oszukani przez PTS S.A 26.08.14, 18:50
      Nie zostałam oszukana,ale były wielokrotne próby nakłaniania mnie do zawarcia takiej umowy.W związku z tym,że przedstawiano się jako PTS -czytaj:Polska Telefonia Stacjonarna - wiem,że od dawna stacjonarna telefonia jest własnością ORANGE to po prostu zbyłam natręciucha z owego PTS-u.Oferują jakieś tańsze abonamenty ale ja i tak płacę tzw. pakiet socjalny za ok. 30 złoty to pewnie taniej już nie ma.
    • apanaczi74 Re: Oszukani przez PTS S.A 27.08.14, 21:10
      Zacznij koniecznie od rzecznika praw konsumenta w Tychach, mnie pomogli nie raz. Dostep szybki, warto osobiście zajrzeć do niego. przede wszystkim jest bezpłatny.
      • schicof Re: Oszukani przez PTS S.A 29.08.14, 20:11
        Dziękuję za zainteresowanie Rzecznicy w całym kraju próbowali to ugryźć i jest to ciężka sprawa Na razie z tego co wiem to przeciw tej firmie składane będą pozwy zbiorowe przez setki oszukanych ludzi Firma została też ukarana przez Urząd Komunikacji Elektronicznej karą w wysokości prawie pół miliona złotych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka