Dodaj do ulubionych

Kradną!!!!

06.11.14, 19:31
na dworcu kolejowym w Katowicach pozbyłam się dzisiaj portfela:(
Dziękuję złodziejowi ( jom), że wyręczyli mnie w niesieniu owego, bo chodzę o kuli, więc miałam lżej po ich interwencji. Dziękuję im również za to, że wybrali mnie, a nie osobę, dla której to 100 zł byłoby ostatnim, potrzebnym na chleb.
Dziękuję, ze przydał się im mój dowód osobisty, dzięki nim nie pojadę na rehabilitację do kraju Demoludów.
Nie omieszkam wyrazić wdzięczności za pozbawienie mnie karty NFZ-tu, po cóż mi ona, tyle dzisiaj pochodziłam na piechotę- o kuli owej, że żadna dodatkowa rehabilitacja nie jest mi potrzebna.
Z radością wielką nie omieszkam również podziękować za transfer kart kredytowych w ilości aliści niewielkiej 3 sztuk -i tak w pobliżu nie było bankomatu, abym wypłacając gotówkę zakupiła bilet MZK i powrócila na rodziny łono.
A zatem wielkie dzięki wybawco drogi!!!
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: Kradną!!!! 08.11.14, 00:28
      Jak trzeba być żałosną osobą, żeby okradać chorą kobietę. Żeby okradać jakąkolwiek osobę.
      Jakim trzeba być niczym.
      • meaby Re: Kradną!!!! 09.11.14, 21:19
        Przykro mi Lisia..:-( dotarłaś jakoś?
        eh..
        • lisia312 Re: Kradną!!!! 10.11.14, 19:06
          tak, już ochłonęłam, dotarłam. Udało mi się dojechać do dworca w Tychach, widocznie przy sprawdzaniu biletów nie wyglądałam na kombinatorkę, załoga pociągu nie wyrzuciła mnie w Ligocie :)
          • inka117 Re: Kradną!!!! 22.11.14, 00:11
            Złodzieje na forum się nie udzielają i nie czytają krytyki...oni polują na przystankach,w sklepach,w szpitalach i gdzie tylko im się uda swoim "sprytem" okraść kogokolwiek.
            Współczuję Ci lisia 312.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka