Dodaj do ulubionych

radexior na forum "motoryzacja"!

09.09.04, 13:46
nie jest to powod dumy, wystepowac na tamtym forum, dyskutujac o tylku audi,
czy tyms takim
generalnie uwazam, ze Tyszanie a przynajmniej uczestnicy tyskiego forum
powinni strzec sie przed taka kompromitacja
TO NIE JEST DOBRE UPRRAWOMOCNIAC MOTORYZACJE POD JAKIMKOLWIEK WZGLEDEM
Obserwuj wątek
    • Gość: tuv Re: radexior na forum "motoryzacja"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:08
      czep sie wiatraka idioto!
    • Gość: def Re: radexior na forum "motoryzacja"! IP: *.as.net.pl 09.09.04, 14:20
      Aralski, niestety musze to napisac - nadajesz sie do leczenia psychiatrycznego. Jestes pełen obsesji....

• aralski jestem czysty 09.09.04, 19:47
        CO to za atak? Nietrafiony.
        Ja juz sie leczylem, wyleczylem
        I teraz mam CERTYFIKAT ZDROWIA PSYCHICZNEGO wazny az grobowej deski.
        A Ty, def pewnie nie masz tego CERTYFIKATU i nie wiadomo, co Ci sie kryje pod
        kopula, obawiam, ze nienajlepiej, nienajlepiej...

I chyba nigdy nie zrozumiesz kogos takiego jak ja,kyory wystepuje w obronie
        WARTOSCI WYZSZYCH, jak tez dOBRA PUBLICZNEGO
        a ze motoryzacja jest zlem, to sie wszyscy zgadzamy, wiec gdzie jest ten
        przyslowiowy pies pogrzebany, he?
        w Twojej glowie Def, wiec wybierz sie do specjalisty
        • Gość: basturk aralski ma problemy z bąbelkami i procentami IP: 80.51.254.* 09.09.04, 20:41
          aralski napisał:

> CO to za atak? Nietrafiony.
          > Ja juz sie leczylem, wyleczylem

sorry aralski ale przeginasz.. krytykujeszczyjes zainteresowania a jakie ty
          masz?? oczywiscie poza procentami kieliszkiem i całym pozostałym sprzetem??
          • aralski mam pasje polepszania swiata 09.09.04, 22:35
            to chyba cos wiecej niz pasja...
            nie gadajmy tu o zainteresowaniach to dobre dla niewolnikow kultury masowej

wiem, ze swiat moze byc lepszy i daze do tego poprzez CZYNY
            tak wlasnie poprzez CZYNY
            Drogi pospolity czlowieku...
            • Gość: swerd Re: mam pasje polepszania swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:51
              jak Ty świat polepszysz skoro ze sobą sobie nie dajesz rady?

jesteś z samoobrony?
              • aralski ide do przodu! 09.09.04, 22:59
                banalna krytyka zostawiam za soba

I can do it! I can do it everrything that I want, you know, kol. swerd, he?
            • cjanek Re: mam pasje polepszania swiata 10.09.04, 08:20
              Wszystko wiadomo aralski to baba lata z pistoletami i wielkimi piersiami, w
              czynny sposob walczac z motorkami hamburgerami i blokami na zecie! To on jest
              lara croft (wystarczy przeczytac jego nick od konca!)

> wiem, ze swiat moze byc lepszy i daze do tego poprzez CZYNY
              > tak wlasnie poprzez CZYNY
              > Drogi pospolity czlowieku...
              • aralski swiat mnie potrzebuje to,. czuje to 10.09.04, 14:29
                natomiast taki pokaz antyfeminizmu, jaki dal cjanek to dranstwo, po prostu

poza tym sie bycze z Mongolka
                • cjanek Re: swiat mnie potrzebuje to,. czuje to 10.09.04, 15:21
                  My kobiety - moge sobie pozwolic na antyfeminizm!
                  • aralski cjanek, co z ciebie wyroslo 10.09.04, 19:01
                    ni to ni tamto
                    ni psianto no owanto
                    ni ambo ni wambo

pozwolic to sobie mozesz na bulke w pierkarni
                    jak kasy nie brakuje
                    • Gość: swerd Re: cjanek, co z ciebie wyroslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:23
                      wszyscy w domu aralski?
                      • aralski kolacje juz jadlem wiec o co biega? 10.09.04, 22:48
                        moim domem jest caly swiat, a nawet moj dom siega dalej
                        czy jeszcze tego nie rozumiesz? kapiszonie?
                        • Gość: swerd Re: kolacje juz jadlem wiec o co biega? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:58
                          nie odpowiedziałes na pytanie, było mało precyzyjne czy mało zrozumiałe?
                          • aralski swerd, do you need help? 11.09.04, 00:15
                            a to moje pyt.

no sorry, ale twoje pytanie bylo z drugiego sortu, takie z przeceny, szkoda,
                            ale takie wlasnie bylo

swerd, nie boli cie czasem glowa, czy to co tam masz powyzej szyi?
                            • Gość: swerd Re: swerd, do you need help? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 08:16
                              z drugiego czy nie z drugiego wciąż nie odpowiedziałeś

a niegrzecznie odpowiadać pytaniem na pytanie p. Aralski
                              • aralski tu biega o czas, swerd 11.09.04, 18:53
                                mam przed soba wiecej niz Atlantyk roboty przed soba, moze to wiecej niz
                                Pacyfik chyba
                                miej to na uwadze i zrozum
                                a grzecznosc niejedno ma imie u mniew jest to parcie do przodu, ku polepszeniu
                                calej rzeczywistosci
                                • Gość: swerd Re: tu biega o czas, swerd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:54
                                  cholera, tym razem to już tak odbiegłeś od tematu że nie wiem co napisać. no
                                  ale chociaz zeszłeś z radexa

:-))
                                  • aralski to wszyatko zawiera sie w jednym pytaniu 11.09.04, 23:57
                                    tak naprawd

nic dziwnego, ze trudno o slowa bo dech zapiera...
                                    • Gość: swerd Re: to wszyatko zawiera sie w jednym pytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 07:47
                                      a jednak na myysl przychodzi znowu moje pytanie

czy wszyscy w domu?
                                      • aralski grunt to sie wyspac 12.09.04, 08:23
                                        a ty wczesnie wstales, szczegolnie jak na niedziele

nic dziwnego wiec, zes w depresji
                                        • Gość: swerd Re: grunt to sie wyspac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 08:44
                                          co ma depresja do wczesnego wstawania
                                          co ma to stwierdzenie do mego pytania?
                                          • aralski swerd, nie daj sie zwariowac 12.09.04, 23:24
                                            ani kolwac
                                            idz prosto przed siebie, po prostu idz
                                            a w niedziele spij do 10minimum
                                            • Gość: swerd Re: swerd, nie daj sie zwariowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 05:55
                                              po co mam długo spać, jak rano moge te Twoje głupoty poczytać?
                                              • aralski szewski poniedzialek, nie? z humorkiem niedobrze 13.09.04, 06:21
                                                a u mnie co innego ja mam PROGRAM i ZADANIE

wiec wstaje rano jak Mlody Bog

a ty, swerd zostales daleko w peletonie ...

• dementia Re: szewski poniedzialek, nie? z humorkiem niedob 13.09.04, 11:16
                                                  Słowo daję! Ta wymiana zdań między Wami poprawiła mu humor :-)
                                                  Cokolwiek macie na myśli, ha,ha!
                                                  Pozdrawiam
                                                • Gość: swerd Re: szewski poniedzialek, nie? z humorkiem niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:05
                                                  jeżeli miarą dystansu jest pora o której się wstaje to chyba jestem jednak w
                                                  czołówce
                                                  • aralski ja sie wznosze 13.09.04, 21:24
                                                    i zadne dystanse ani dysonanse mi nie przeszkadzaja

sprobuj cos zrobic ze soba tej nocy, swerd
                                                  • Gość: swerd Re: ja sie wznosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:03
                                                    uważaj na to wznoszenie bo wylecisz poza chmurki!!!

i wtedy nie będziemy mogli prowadzić tej owocnej dyskusji

• aralski nie ma probliema - bezprzedowosc absolutna 14.09.04, 02:01
                                                    jest w kregu moich mozliwosci
                                                    sorry, ale nie moge sie nia z nikim podzielic
                                                    JEST NIEPODZIELNA
                                                  • Gość: swerd Re: nie ma probliema - absolutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 06:54
                                                    bezprzedowosc? a moe miałeś na myśli bezprzewodowość

tylko co sie stanie jak zasięgu braknie?
                                                  • aralski o mnie sie swedR nie martw, ja sobie rade dam 14.09.04, 22:45
                                                    z zasiegiem, bez zasiegu, czy z czesciowym zasiegiem,
                                                    tylko co ty biedaku sdelasz?

na grzyby nie pojdzesz, bo ONE cie nie zechca
                                                  • Gość: swerd Re: o mnie sie swedR nie martw, ja sobie rade dam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:56
                                                    kto się będzie martwił o Ciebie jak nie ja.

a co do grzybów to ja już moje 3 grzyby znalazłem. pamiętaj kto szuka nie
                                                    błądzi!
                                                  • aralski lecz nie kazda sztuka szuka 15.09.04, 08:04
                                                    ani stuka

moze wiec kto stuka, ten szuka a potem nie bladzi
                                                  • Gość: swerd Re: lecz nie kazda sztuka szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:04
                                                    coś za duzo stukasz a za malo konkretów od Ciebie bije
                                                  • aralski konkret to mam w glowie 16.09.04, 01:56
                                                    i jest on bardzo duzy
                                                    ale uwaga: NIE POZYCZAM
    • radexior Re: radexior na forum "motoryzacja"! 14.09.04, 10:24
      Wątek o mnie jest nie o mnie.
      Deprecha się szykuje.
      • man_x Re: radexior na forum "motoryzacja"! 14.09.04, 11:55
        radexior napisał:

> Deprecha się szykuje.

spokojnie aralski cos poradzi ;-)
        • radexior Re: radexior na forum "motoryzacja"! 14.09.04, 13:13
          Taa, zaproponuje obiad z robaków i uniesie się wyższymi ideami nietrzeźwej
          głowy.
          • aralski radexior twen watek jest dokladnie o tobie 14.09.04, 22:42
            wczytaj sie slowa, zastanow sie czego tam brakuje

popatrz na swoje starsze rodzenstwo: rzeke, kamien, drzewo

potem poobserwuj swoje wlasne cialo, rece i inne czesci
            zakonkludujesz: TAK JESTEM ROBAKIEM
            i bedzie ci z tym dobrze
            zycze ci tego calutkim sercem
    • Gość: Kizior Re: radexior na forum "motoryzacja"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 23:23
      I tutaj masz słusznośc tym bardziej że akurat facet takie ma pojęcie o tyłku
      audi jak ja o kosmosie. Przecztalem sobie jego durne wypowiedzi i faktycznie.
      • aralski dajmy redexiorowi jeszcze jedna szanse 15.09.04, 08:05
        moze uniknie ... tego co jest najgorsze
      • radexior Vel_Vel DEBILU 15.09.04, 09:00
        Gość portalu: Kizior napisał(a):

> I tutaj masz słusznośc tym bardziej że akurat facet takie ma pojęcie o tyłku
        > audi jak ja o kosmosie. Przecztalem sobie jego durne wypowiedzi i faktycznie.

1. Nigdzie o tyłku Audi się nie wypowiadałem
        2. Pojęcie o motoryzacji mam stokroć większe niż twoje
        3. Wszyscy na tym forum mają już dość twojej debilnej mitomanii!
        • aralski kto ty jestes? radexior maly 15.09.04, 18:50
          ale moze jeszcze podrosniesz...
          • Gość: Kizior Re: kto ty jestes? radexior maly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 23:27
            Totalny z ciebie idiota ale to juz samo Twoje życie okaże.
            • aralski Who jest totalny idiota? 16.09.04, 01:55
              a moze idiocina?
        • radexior Re: Vel_Vel DEBILU 15.09.04, 20:51
          I nie udzielaj się tak w tym swoim durnym Spokojnym Kącie bo i tam się poznali jaki to z ciebie nerwus (aż mnie poniosło:)
          • aralski radexior znow sie mylisz 16.09.04, 01:54
            mialo byc w Cichej Przystani
    • radexior I znów się udzieliłem:-) 21.09.04, 09:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=15897902&a=15961075
      • aralski znow sie poplamiles 21.09.04, 13:44
        piszesz tam "wszyscy". Jacy wszyscy? O co tu chodzi. Nigdy w reku nie mialem i
        miec nie bede takich szmaltawcow, ktore na dobre sprawe powinny byc zakazane
        przez organy publiczne, sadownictwo a wierni kosciolow czytac tego nie powinni
        • Gość: swerd Re: znow sie poplamiles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:07
          no i nie dodałeś sarenek!
        • radexior Stacja benzynowa ARALski 21.09.04, 17:59
          Wszyscy w znaczeniu, wszyscy interesujacy się motoryzacją.
          Czytać między wierszami umiesz, ale nie tam gdzie trzeba.

A teraz tłumacz się ze swych benzynowych korzeni!!!
          • aralski skad ty to wziales? 22.09.04, 03:54
            nie ma przeciez zadnych stacji paliw ARAL, to bylby skandal i proces w sadzie
            za narusszenie dobr i mojego najlepszego imienia

za to w kazdym miescie sa stacje RADEXI

Radexior, badz powazny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka