Dodaj do ulubionych

PRACA NA KOPALNI

12.09.04, 21:09
Proszę o pomoc.Moze ktos z WAs wie czy jest szansa zatrudnienia sie jak
najszybciej na którejś z okolicznych kopalń? ,,Ziemowit" ,,Piast" lub inna.
Gdzie w Tychach potrzebują ludzi do fizycznej pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:22
      jeżeli nie masz ukończonej szkoły górniczej anio świadectwa górnika to nie
      znajdziesz pracy w żadnej kopalni

jeżeli takowe masz to jest szansa do przyjęcia na zge janina w libiażu lub zge
      sobieski w jaworznie

ewentualnie kopalnie jastrzębskiej sw

poza tym czechy

jak co to podaj szczegóły to Ci powiem co i jak

• keyzan Re: PRACA NA KOPALNI 13.09.04, 22:11
        Mam technikum górnicze. Interesuja mnie te pomysły. Bardzo proszę, podaj
        szczegóły.
        • Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:22
          ważne jest jeszcze ile masz doświadczenia-napisz to podam szczegóły co do
          powyższych ofert

jak masz czas zgłoś się do górniczej agencji pracy, tam Ci doradzą wszystko i
          powiedzą co i jak

www.gap.org.pl

najbliższe biura jak jesteś z tychów to na ziemowicie i na piaście

23 b.m. jest giełda pracy w lędzinach organizowana przez GAP, też powinno być
          ciekawie z ofertami z górnictwa
          • keyzan Re: PRACA NA KOPALNI 14.09.04, 16:39
            Na kopalni pracowałem w latach 1983-1989.W 89 miałem wypadek w pracy.Póżniej
            było już tylko leczenie i renta inwalidzka.Teraz jest już wszystko O.K i od 1
            pażdziernika mam zdolność do wykonywania pracy.Podobno jedyną drogą powrotu do
            pracy na kopalni jest zgoda zarządu kompanii węglowej.
            • Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:51
              z własnego doświadczenia wiem że będzie cięzko po takiej przerwie załapać się
              do pracy

zazwyczaj akceptowana przerwa to 3, max 5 lat
              zawsze możesz spróbować. jak nie bezpośrednio w kopalni to u jakiegoś
              podwykonawcy robót- prg chrzanów, prg mysłowice, zrg

najlepiej będzie jak pojedziesz do biura GAP w Lędzinach, tam są 2 miłe panie-
              wszystko wytłumaczą
              czynne od 7 do 15 codziennie
              jeśli byś się zdecydował to najlepiej jutro albo piątek weź zze sobą dowód i
              swiadectwa pracy
              • Gość: gość Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:47
                na ziemowicie potrzebują inż.elektryków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka