keyzan 12.09.04, 21:09 Proszę o pomoc.Moze ktos z WAs wie czy jest szansa zatrudnienia sie jak najszybciej na którejś z okolicznych kopalń? ,,Ziemowit" ,,Piast" lub inna. Gdzie w Tychach potrzebują ludzi do fizycznej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 21:22 jeżeli nie masz ukończonej szkoły górniczej anio świadectwa górnika to nie znajdziesz pracy w żadnej kopalni jeżeli takowe masz to jest szansa do przyjęcia na zge janina w libiażu lub zge sobieski w jaworznie ewentualnie kopalnie jastrzębskiej sw poza tym czechy jak co to podaj szczegóły to Ci powiem co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
keyzan Re: PRACA NA KOPALNI 13.09.04, 22:11 Mam technikum górnicze. Interesuja mnie te pomysły. Bardzo proszę, podaj szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 22:22 ważne jest jeszcze ile masz doświadczenia-napisz to podam szczegóły co do powyższych ofert jak masz czas zgłoś się do górniczej agencji pracy, tam Ci doradzą wszystko i powiedzą co i jak www.gap.org.pl najbliższe biura jak jesteś z tychów to na ziemowicie i na piaście 23 b.m. jest giełda pracy w lędzinach organizowana przez GAP, też powinno być ciekawie z ofertami z górnictwa Odpowiedz Link Zgłoś
keyzan Re: PRACA NA KOPALNI 14.09.04, 16:39 Na kopalni pracowałem w latach 1983-1989.W 89 miałem wypadek w pracy.Póżniej było już tylko leczenie i renta inwalidzka.Teraz jest już wszystko O.K i od 1 pażdziernika mam zdolność do wykonywania pracy.Podobno jedyną drogą powrotu do pracy na kopalni jest zgoda zarządu kompanii węglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:51 z własnego doświadczenia wiem że będzie cięzko po takiej przerwie załapać się do pracy zazwyczaj akceptowana przerwa to 3, max 5 lat zawsze możesz spróbować. jak nie bezpośrednio w kopalni to u jakiegoś podwykonawcy robót- prg chrzanów, prg mysłowice, zrg najlepiej będzie jak pojedziesz do biura GAP w Lędzinach, tam są 2 miłe panie- wszystko wytłumaczą czynne od 7 do 15 codziennie jeśli byś się zdecydował to najlepiej jutro albo piątek weź zze sobą dowód i swiadectwa pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PRACA NA KOPALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:47 na ziemowicie potrzebują inż.elektryków Odpowiedz Link Zgłoś