Dodaj do ulubionych

czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dyskotece

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:18
Ma sie ona nazywac paradiso. Piszą o nie j troche w dzisiejszym echu!? "Już niedługo, żeby zobaczyć sławne weneckie kanały nie trzeba będzie jechać aż do Włoch. Wystarczy wybrać się do powstającej w Urbanowicach dyskoteki Paradiso, gdzie Sławomir Żukowski "Agis", malarz, karykaturzysta, scenarzysta i reżyser Teatru "Belfegor" tworzy malarską scenografię wyobrażającą weneckie krajobrazy."

Nie jest to pierwsze niezwykłe przedsięwzięcie Sławomira Żukowskiego. Kilka miesięcy temu artysta malował stylizowane na starożytne egipskie freski w Piramidzie Tadeusza Ceglińskiego. Warto wspomnieć, że wykonywał je sobie tylko znaną techniką. Wcześniej upiększył wnętrza kilku restauracji, m.in. Romanzy, Siódemki, Lunch Baru, Elity czy Corridy. W dyskotece artysta pracuje od sierpnia. Maluje inną niż w piramidzie techniką, gdyż tam nie potrzebował zbyt wielu kolorów. - Tutaj potrzebny jest pełny kolor. Stopień trudności też jest tu większy, ale nie potrzebuję pomocników - mówi Sławomir Żukowski. Jak mówi, do malowidła podchodzi jak do scenografii teatralnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: bty Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:42
      lokale to jak grzyby po deszczu wyrastaja w tych tychach.
      tokarnia
      nowy art 9zalicze zeby polepszyc statystyke)
      sienkiewicza 7
      urbanowice

cos jeszcze?
      • dementia Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko 20.10.04, 10:44
        I jeszcze 30 października otwarcie nowego-poszerzonego Under Pubu na Os. K.
      • dementia Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko 20.10.04, 11:00
        Acha i jeszcze jedna knajpiana ploteczka mi się przypomniała :-)
        Piwniczka pod Mimozą - pamiętacie? Tam gdzie była naleśnikarnia.
        Słyszałam, że ma być za niedługo winiarnia.
        • Gość: BTY Piwniczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:03
          to był miły lokal, pani była fajna, naleśniki dobre, och miec znów 16-18lat. to
          se ne wrati
          • Gość: Radex Re: Piwniczka IP: *.chello.pl 20.10.04, 12:24
            BTY, Ty się zamiast matematyki uczyć na naleśniki szlajałeś?!
            Ożesz TY...
            • Gość: bty Re: Piwniczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 12:55
              nie zapomne jak pani z matematki na koniec czwartej klasy chciala mi dac 4 na
              swiadectwo maturalne, ale nijak jej nie wychodzilo to z moich ocen (zawsze 3, a
              w czwartej srednia z czastkowcyh gdzies kolo 2,9 oscylowala) liczyla i liczyla
              ale nie moga sie tej 4 doliczyc. musiala mnie jednak lubic. pzdr

Kiedys na nalesnikach bylem z żyrafą , opowiesz cos nam o niej Radex?hihi
              • dementia Re: Piwniczka 20.10.04, 13:30
                >Gość portalu: bty napisał(a):

>Kiedys na nalesnikach bylem z żyrafą , opowiesz cos nam o niej Radex?hihi

I stała się cisza ;-)
              • Gość: Radex Re: Piwniczka IP: *.chello.pl 20.10.04, 13:33
                Bty! Czy nie za dużo prywaty?
                O Żyrafie już na tym forum było dużo:P
      • Gość: Ala Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:21
        A jak w nowym Arcie?
        • dementia Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko 20.10.04, 11:28
          Jeszcze nie dotarłam :-/
          Ponąć diametralnie zmienione, wg. opini większości znajomych, że jednak na
          gorsze...
        • Gość: Kaz Re: czy słyszal ktos coś o nowo powstającej dysko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:56
          Dla mnie w Arcie jest dużo lepiej, przed remontem to była spelunka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka