perlailotr 25.10.04, 17:58 Nowa akcja Urzędu Miasta. Ciekaw jestem Waszych opinii. Finał w weekend 5-6-7- listopada. Danie główne: Cree i Sistars. Jako przystawka "Traffic" i "Requiem 4 a dream" w kinie Andromeda. Pazdrawljaju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fockx Re: www.wybieraj.pl 25.10.04, 19:57 Bardzo trudna tematyka i tym bardziej warto ją poruszać. Mnie osobiście podoba się sposób prezentowania informacji - bezkompromisowy i szokujący - tylko taki sposób może dotrzeć do młodzieży. Tym większą uwagę poświęcam genialnemu filmowi Arronovsky`ego "Requiem for a dream" jest wstrząsający i daje sporo do myślenia - dodatkowo okraszany cudowną muzyką Kronosa!!! Szczerze polecam - prywatnie zazdroszczę tym którzy jeszcze nie widzieli tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty Re: www.wybieraj.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:19 Requim widziałem, ale drugi raz juz nie chce oglądać, co nieznaczy że film był zły, był dobry, ale jak jeszcze raz spróbowałem to oglądać to czułem się jak masochista. jest tu jakiś wątek o narkotykach? Kiedy marihuana zostanie zalegalizowana? Jak obstawiacie? Przecież juz wkróce (masowo) sędziami, prokuratorami, radnymi, ministrami, prezdydentami, lekarzami, itd będą osoby, które palą/paliły. Obstawiam, że nastapi to jak obecne pokolenie studentów osiągnie wiek kiedy przypadać bedzie szczyt ich kariery zawodowej , politycznej, czyli za ok 30 lat. Przecież to niemozliwe żeby aż taka hipokryzja panowała, ze prokurator bedzie z żoną w domu palił jointy, które zarekwirował dilerom spod swojej klatki schodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: www.wybieraj.pl 25.10.04, 20:33 No chyba, że damy się upupić. Ale moim zdaniem najpierw legalizacyjna tendencja musiałaby przyjść z Unii... Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: www.wybieraj.pl 26.10.04, 08:28 Witam, Cree na koncercie, który ma przestrzegać przed "braniem" - śmiechu warte! Kto ich zna, to wie... Jesli natomiast chodzi o filmy - dobór jest OK, natomiast cena biletu przyciągnie dosyć przypadkową widownię, obawiam się salw śmiechu na niektórych scenach, które śmieszne nie są... Mam wrażenie, że tak jak na "Ku przestrodze" ze sceny będą padać wielkie hasła, a zaćpana młodzież i tak będzie robić swoje... Jestem sceptycznie nastawiona... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: www.wybieraj.pl 26.10.04, 08:41 dementia napisała: > Witam, > Cree na koncercie, który ma przestrzegać przed "braniem" - śmiechu warte! Kto > ich zna, to wie... Niestety mam bardzo podobne zdanie. Śmiechu warte - to za malo powiedziane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: www.wybieraj.pl IP: 217.96.25.* 26.10.04, 13:36 heh..rzeczywiście takie do śmiechu..:)...ale może o to chodzi - pokazać: patrzcie co to ze mnie zrobiło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: www.wybieraj.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:10 > Cree na koncercie, który ma przestrzegać przed "braniem" - śmiechu warte! Kto > ich zna, to wie... Oj tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: www.wybieraj.pl 26.10.04, 13:47 Filmy jak najbardziej tak... :)) Requiem ... studium narkomana i lekomanki ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: www.wybieraj.pl IP: *.chello.pl 26.10.04, 22:57 kaner napisał: > Filmy jak najbardziej tak... > :)) > Requiem ... studium narkomana i lekomanki ... :) Lekomanka byłe też uzależniona od telewizji - oglądanie quizów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF under construction IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 20:48 "Strona w budowie... przepraszamy" Taki komunikat pojawia się co chwilę na tej stronie. Niestety, ewidentna niedoróbka. Przy takim rozmachu tej szczytnej akcji, nakładach i zaangażowaniu ludzi to ktoś zdecydowanie zaspał i olał swoje obowiązki. No a z Cree to faktycznie trochę dziwnie wyszło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinta Re: under construction 27.10.04, 08:41 wszyscy tylko narzekają, że zła stona www, za tanie bilety, nie ten zespół; z tego wynika że najlepiej nic nie robić! sami malkontenci się odezwali... Uważam, że strona jest dobra, fajna treść i grafika ( jeśli tak to się nazywa)i może przyciągnąć młodych. Bilety za tanie? ludzie! już naprawdę nie macie się do czego przyczepić! chodzi zapewne o to, żeby przyszli młodzi, którzy nie mają za wiele kasy - no nie? Sistars za 5 złotych? gdzie tak tanio można posłuchać tego zespołu! Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: under construction 27.10.04, 09:01 Prawdopodobnie przeglądarka czyta Ci z cache'a albo jesteś przez proxy, który się jeszcze nie zaktualizował. W Tychach specjalistami od wolnych proxy są sieciowcy z MCI więc jak jesteś pod nich podpięty to jeszcze długo strony nie zobaczysz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: under construction IP: *.etychy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:14 A samo Sistars to gdzie da koncert? Bo ani w tym wątku ani na stronce nie mogłem znaleźć informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinta Re: under construction 27.10.04, 09:18 w Dzienniku Zach było info że na lodowisku w niedzielę 7 listopada a bilety są do kupienia w kasie Andromedy! Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: www.wybieraj.pl 27.10.04, 09:30 Jako zaprzysięgły fan hokeja powiem Ci że w takich sytuacjach organizator zwykle ma drewnianą podłogę panelową, którą rozkłada się na lód. Nikt zwykle tego nie rozmraża w środku sezonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: www.wybieraj.pl 27.10.04, 09:43 Po tym co widziałem w niedziele, nie pozwoliłbym na rozmrażanie takiej drużyny! :) P.S. Niedobrze, Podhale się zbroi:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
d.e.f.i.k Re: www.wybieraj.pl 05.11.04, 09:01 Rozkład jazdy: Antynarkoty(s)ki weekend Piątek, 5 listopada Godz. 18, pub Scrubs przy ul. Borowej 138 - koncert grupy Cree. Wstęp wolny. Godz. 20, pub Belfegor przy ul. Kard. Hlonda 1 - koncert grupy Cree. Wstęp wolny. Sobota, 6 listopada Godz. 17.15, kino Andromeda przy pl. Baczyńskiego - wieczór filmowy. Zobaczyć można podejmujące temat uzależnień obrazy "Traffic" i "Requiem dla snu". Wstęp 2 zł. Niedziela, 7 listopada Godz. 18.30, lodowisko przy ul. gen. De Gaulle'a - koncert grup Cree i Sistars. Wstęp 5 zł. Bilety do nabycia w Andromedzie. Odpowiedz Link Zgłoś