Gość: zyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:30 Nic mi się nie chce, doskwiera mi brak pracy, nie chce mi się gadać.....oddychać też ....... jestem zniechęcona . Czy to już depresja ? czy tylko chwilowy dołek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: Mam doła :-( 02.11.04, 13:38 Miejmy nadzieję, że chwilowy dołek. Moja mama straciła miesiąc temu pracę, widzę co to za stres dlatego trzymam kciuki Zyta za Ciebie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Mam doła :-( 02.11.04, 14:06 Zyta trzymaj sie.... to chwilowe... przejdzie ... no chyba ze sie poddasz wtedy to juz bedzie deprecha.... Trzymam kciuki :)) Pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
allblacksreds Re: Mam doła :-( 02.11.04, 15:25 była kiedys taka piosenka zespołu tymona tymańskiego KURY - "jesienna deprecha" posłuchaj ją a od razu zrobi Ci sie weselej:) tutaj fragment: vivid.pl/php/plyta_my.php3?wyk=Kury&sk=wg&l_p=&id_a=&l=&la=&pp=1&kategoria=katalog&nr=13020709 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Mam doła :-( i myję okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:11 może trochę pracy fizycznej mnie dowartościuje Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Mam doła :-( 03.11.04, 14:12 Gość portalu: zyta napisał(a): > czy tylko chwilowy dołek. Życzę Ci z całego serca, żeby był chwilowy. Bądź dzielna, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he BO CHŁOPA CI POTRZEBA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArTi22 Re: Mam doła :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:56 Ktos kiedys powiedzial "Zla dole znos jak dobra majac to na wzgladzie, ze gdy bedziesz zle znosil gorzej Ci z nia bedzie" Idz na solara, kup sobie fajnego ciucha i przestan myslec o tym co bedzie a dobre rzeczy same przyjda.W Tobie sila,bedzie dobrze.Powodzenia.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś