jasmin30 24.02.07, 20:49 Sprzedam Sab Simplex, możliwy odbiór osobisty, kontakt gg 6689088, tel 507565819, mail jasmin30@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex 13.03.07, 12:58 jasmin30 napisała: > Sprzedam Sab Simplex, możliwy odbiór osobisty, kontakt gg 6689088, tel 50756581 > 9, mail jasmin30@onet.eu Kropelki na kolkę dla niemowląt Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Sprzedam Sab Simplex 18.03.07, 16:25 jasmin30 napisała: > Kupuję w czeskiej aptece. Spryciara :) Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Sprzedam Sab Simplex 26.03.07, 14:20 z doswiadczenia wiem, ze te czeskie sa slabe- synek uzywal niemieckich a jak braklo to czeskich. Czeskie nie dzialaly wogole ! Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex 27.03.07, 21:15 Jak mogą być słabsze skoro to ten sam produkt tej samej berlińskiej firmy tylko ulotka po czesku? Dziwne rzeczy opowiadasz. Mojemu synkowi pomogły bardzo szybko, dzieciom tych którzy je ode mnie kupowali również, a nie jest to mała grupka wręcz odwrotnie. To jeśli kupujesz aspirynę bayerowską w Polsce inaczej na Ciebie działa niż ta kupiona w Niemczech? Przecież środki farmakologiczne są produkowane według ścisłych receptur, nie można ich zmieniać nawet jeśli produkt idzie na export. Sprawdź skład jaki był na opakowaniu niemieckim i porównaj z czeskim opakowaniem- czyżby w "niemieckiej wersji" było więcej niż 69,19 mg simethiconu? Zapewniam Cię, że nie bo oba opakowania miałam w ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Sprzedam Sab Simplex 28.03.07, 15:45 Wybacz ale pisze to co samemu (moj synek) doswiadczyl. Zreszta nie wiem czy wiesz, ze na rozne rynki przygotowuje sie te same produkty tylko "troszke" inaczej Slyszales cos o esputiconie? Porownaj sklad z sabem... Probowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia8 Re: Sprzedam Sab Simplex 28.03.07, 17:33 moze spobuj na forum emama albo innych forach o tematyce zwiazanej z dziecmi. Tam twoja sprzedaz napewno wzrosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex do mamykubusia 28.03.07, 20:21 Moja sprzedaż ma się całkiem dobrze, kilkanaście buteleczek dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex 28.03.07, 20:20 W składzie esputiconu jest dimeticon, substancja podobnie działająca jak simethicon. I jest go 50mg czyli mniej niż simethiconu w sab simplexie (69,19mg), dlatego sab działa szybciej i bardziej efektywnie.Już najbardziej zbliżony skład ma bobotic- tam jest 66,66mg simethiconu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex 28.03.07, 20:35 woytas napisał: > Zreszta nie wiem czy wiesz, ze na rozne rynki przygotowuje sie te same produkty > tylko "troszke" inaczej Owszem takie produkty jak np. proszki do prania, szampony albo żywność. Ale nie leki! Tutaj skład musi być ściśle przestrzegany. Wyobraź sobie, że ktoś by się pochorował po takim "oszukanym leku" lub też nie zadziałałby on odpowiednio na jego chorobę. Przecież firma produkująca nie pozwoliłaby sobie na płacenie milionowych odszkodowań i stratę renomy. Wielu lekarzy i szpitali sprowadza lekarstwa z zagranicy, w Polsce niezarejestrowane a niezbędne dla chorych. I co myślisz że dostają "gorsze odpowiedniki"? Odpowiedz Link Zgłoś
mamakubusia8 Re: Sprzedam Sab Simplex 28.03.07, 22:15 tak szzerze to nie kupilabym od ciebie takiego leku. Jakos nie mialabym odwagi podac lekarstwa mojemu dziecku pochodzacego z jakiegos czarnego rynku. Jednak wole leki z Polskiej apteki:))) ps. Bardzo gratuluje dobrego popytu na towar:))) i zycze dalszych sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: Sprzedam Sab Simplex 29.03.07, 09:47 Lek jest z apteki czeskiej tak samo dobrej jak polska. To nie żaden " czarny rynek" jak to określiłaś :) Ja właściwie we wszystkie leki zaopatruję się w Czechach. Np. ostatnio kupiłam tam szczepionkę przeciw meningokokom dla swojego dziecka NEIS VAC-C za ok. 60zł (u nas kosztuje ok 130zł)Nic dziwnego, że ludzie chcą tam kupować a nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: Sprzedam Sab Simplex 06.04.07, 15:06 Kupowalem lek w aptece w Bohuminie Proponuje Ci experyment- jesli masz dostep do kropli czeskich i niemieckich. Wylewaj je po kropelce na lyzeczke- zobaczysz, ze czeskie sa zadsze a niemieckie geste. Taki sam sklad, wszystko to samo a jednak inaczej. Nie mam zamiaru Cie dyskredytowac w zaden sposob - pisze o wlasnych doswiadczeniach i wiem ze nie sa takie same. Odpowiedz Link Zgłoś