Dodaj do ulubionych

Zaginął pies....

30.12.04, 21:55
Znajomej zaginal pies, wystraszyl sie petard i uciekl:

"Zaginęła mi dzisiaj około godziny 15.00 na ulicy Paprocańskiej suczka seter irlandzki.
Nazywa się Wiki, jest cała ruda i ma charakterystycznę jaśniejszą grzywkę.
Proszę o pomoc w odnalezieniu jej...mój numer gg 1437322 telefon 506 10 08 90 lub 503 89 28 67.

DAJCIE ZNAĆ JAK COŚ USŁYSZYCIE ZOBACZYCIE LUB WIECIE"
Obserwuj wątek
    • Gość: basturk Re: Zaginął pies.... IP: 80.51.254.* 30.12.04, 22:13
      niestet nie widziałem.. :(

PS mój psiak też starsznie boi sie petard, siedzi w kącie, trzęsie sie z domu
      niechce wogóle wychodzić. Rano jeszcze jest spokój bo dzieciaki nie strzelają i
      psiak spokojnie wychodzi ale póxniej już tylko gorzej..

• Gość: liwka Re: Zaginął pies.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:58
        jka tylko sie pojawi to zaraz napisze bo mieszkam akurat w poblizu-ja mam to
        samo pies nawet na dwor nie chce wychodzic i jak tylko slyszy jakis wybuch ma
        straszne drgawki :( - najgorsze sa te dzieci strzelajace kapiszonami :( czy to
        naprawde moze sprawiac jakakolwiek radosc????:(
        dziub papa
    • kaner Re: Zaginął pies.... 31.12.04, 13:36
      Pies sie znalazl...
      Dzieki za zainteresowanie ;-)

pozdrooo
      • oqo Re: Zaginął pies.... 01.01.05, 14:52
        ale w razie następnej wojny (lepiej nie ) proponuję zamontować w obroży mikro
        identyfikator (karteczka z kilkoma telefonami ) w celu szybkiej
        identyfikacji właściciela zwierza.... jest to 100 razy tańsze i działa jeśli
        dołączysz adnotację o ewentualnych profitach z pomocy bliżniego ( jakaś
        drobna ilosć rozweselesającego płynu -stosowna do wartości zwierza ( dla
        właściciela ) )a radość z powrotu potworka wynagrodzi wszelkie poniesione
        koszty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka