Dodaj do ulubionych

Silesia City Center

20.11.05, 07:58
silesiacitycenter.com.pl/
Bardzo fajne miejsce szczególnie dla miłodych ludzi którzy majac nadmiar wolnego czasu moga spędzić go spacerujac po ulicach wypełnionych sklepami ( zazwyczaj firmowymi ) oczywiście mile widziany nadmiar gotówki :-)))
Nie wiem jak komu ..ale mi sie najbardziej podobał Plac Tropikalny z fontannami i nie biorąc pod uwage wielkiego znaku firmowego silesia city slicznie oświetlony szyb kopalniany :-)) a jak wasze wrażenia ? był juz może ktoś ?
Obserwuj wątek
    • owiec3 Re: Silesia City Center 20.11.05, 13:25
      Ja musze napisać tak: nie podoba mi sie too w miejscu gdzie wybudowali SCC
      powinno stać ładne architektonicznie centrum handlowe a to wygląda jak dużo
      większy Geant. Wnętzre jak dla mnie poprostu takie sobie korytarze ze ze
      sklepami po prawej i lewej. Plac tropikalny fajny ale też nic nadzwyczajnego.
      Chciałbym żeby powstało coś na wzór Starego browaru w Poznaniu no ale to chyba
      nie możliwe musze napisć że sfera w bilesku jest dużo ciekawsza no tylko ze
      wielkość nie ta sama.
      • pawel1940 Re: Silesia City Center 22.11.05, 09:45
        Popieram, trochę się zawiodłem. Podoba mi się tylko to, że jest tyle sklepów w jednym miejscu, ale samo wykonanie nie szokuje. Po takich zapowiedziach spodziewałem się, że będzie to dużo większe. Klasa wykończenia dobra, ale też bez żadnych rewelacji. Fajny jest plac tropikalny, no ale generalnie spodziewałem się czegoś większego.

No i jak ktoś słusznie zauważył, zewnętrznie wygląd to żadna rewelacja. Też miałem dokładnie to samo skojarzenie - takie 3 stawy, tylko że ze 3-4 razy większe.
        • yamadam2 Re: Silesia City Center 27.11.05, 21:24
          w takim razie nie jadę ...ha ha
          • bty_tychy Re: Silesia City Center 27.11.05, 22:28
            ponoć maks i empik są zamknięte bo dach cieknie, a na korytarzach stoją
            porozstawiane wiadra
            • radexior Re: Silesia City Center 28.11.05, 08:27
              Wybrałem się tam wczoraj. Dużo sklepów, ładnie ale powalić to by mnie to powaliło 10 lat temu. Zdecydowanie odpychały tłumy, ani zaparkować ani spokojnie chodzić po korytarzu.
              Empik nie jest zamknięty, ale rzeczywiście w kilku sklepach porozstawiane wiadra i płutna. W jednym miejscu płytki się podniosły od tej wody:) Chyba to nie dach tylko klimatyzacja z dziurawymi rurami.
              • mariusz766 Re: Silesia City Center 28.11.05, 11:41

40 Euro za m2 za miesiąc ten sklep nie ma prawa być przyjazny dla klienta .

• preta do malkontentow 16.12.05, 13:00
                  Nie przesadzajcie z ta krytyka! Zobaczcie sobie obskurne, stare pasaze w
                  Niemczech. Nasze nowoczesne centra handlowe sa naprawde niezle. Znajomi z USA
                  zostali powaleni Silesia. Sa zachwyceni! Pewnie, ze poznanski Browar ma
                  bardziej stylowy charakter, ale Silesia jest za to ogromna, ma fajne place,
                  uliczki - to takie centrum miasta nakryte dachem. Kto narzeka na ciasne
                  parkingi, ten nie wie, ze pod Silesia jest ogromny parking podziemny - na razie
                  parkuje tam niewiele aut, bo klienci jakos nie wpadli na to, ze mozna zjechac
                  na dol.
    • morfeusz100 Re: Silesia City Center 16.12.05, 13:09
      Popieram , o czym tu wogóle gadać nic takiego następne centrum a ludzie sie
      zachwycaja jak bysmy żyli na peegierowskich terenach. Normlaka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka