maria_m26 06.12.05, 13:56 Witam Wiem że cały czas ktoś sie pyta o jakiegoś dobrego ginekologa ale ja niemam pieniedzy na prywatnego i chciałam sie dowiedzieć o jakiegoś dobrego (państwowego)lekarza który mógł by się zająć moją ciążą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymon_tychy Re: ginekolog NIE prywatny 06.12.05, 13:58 Jestes w ciazy, czy dopiero chcesz zajsc? Bo jesli to trugie to polecam swoje uslugi reprodukcyjne polskiego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: ginekolog NIE prywatny 07.12.05, 17:21 a powaznie rzecz biorac chlopak chcial rozladowac atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: ginekolog NIE prywatny 07.12.05, 14:00 Ciężko z lekarzami którzy robią coś bo lubią niestety. Podobno w przychodni Żwaków jest jakiś Pan ginekolog nie wiem jak się nazywa ale ponoć jest ok i nie płaci się za jego porady. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: ginekolog NIE prywatny 07.12.05, 15:00 Słyszałam dużo dobrego o pani dr Radziwonowicz - przyjmuje w przychodni przy ul. Wojska Polskiego na os. A. I Krzysztof Michalak - leczy się u niego znajoma - Czułów, 219-83-00. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 07:48 Odradzam Michalaka - skorumpowany cwaniak i bardzo niedelikatny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 09:52 czy my mówimy o tym samym lekarzu? Bo ja przyznam szczerze, mam kompletnie odmienne zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 18:02 o, z tą opinią jestem w stanie się zgodzić. gdy miałam problem to zapomniał mi powiedzieć, że to mozna leczyć na kase chorych, tylko od razu wyciągnął wizytówke przychodni w której przyjmuje prywatnie i kazał się zarejestrować. koszt leczenia 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 18:04 oczywiście chodzi mi o opinie madziuji Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 08:58 nie Michalak a Michalik... ...moge spokojnie polecić - leczę się u niego juz dobrych kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kinioslawa Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 10:35 Z tego co wiem, jeszcze niedawno w Arka-Medzie na N przyjmował z NFZ Kampa, przy czym nie dam głowy za to, że nadal tu przyjmuje. Prowadził ciąże moim dwóm koleżankom i sobie go chwaliły. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Kampa 09.12.05, 10:23 chodziłam do Kampy - nie prywatni troche chumorzasty raz b miły raz wręcz niesympatyczny kiedy lezałam w szpitalu - ciaza po terminie ani raz do mnie nie zajrzał chociaz kilka razy dziennie mijał mnie na korytarzu Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: ginekolog NIE prywatny 07.12.05, 16:07 polecam dr Ninę Radziwonowicz 3270090 ale podobno jest tylko do końca roku Odpowiedz Link Zgłoś
magdasam Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 13:13 czy słyszeliście może coś o ginekologu z Awicenny nazywa się Urbanowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniask_mama Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 16:43 Byłam u niego na USG piersi, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 17:59 moge z zasłyszanych opini polecić dr. Witycha - przyjmował na C (należy najpierw sprawdzić czy coś się nie zmieniło). w przychodni nr 4 też jest dobry lekarz, z Gliwic. Ale nie pamiętam jak się nazywa, napewno nie michalak (michalski) tylko ten drugi. mówią o nim "cudotwórca". Odpowiedz Link Zgłoś
yamadam2 Re: ginekolog NIE prywatny 08.12.05, 23:12 Jeśli chodzi o dr.Kampę to spokojnie możesz do niego iść, nie wiem gdzie teraz przyjmuje ale prowadził moją pierwszą ciążę i jestem bardzo zadowolona.Nawet przy porodzie był i bardzo mi pomógł mimo,że nie dostał żadenj kasy.Wiem,że chodziło do niego parę moich koleżanek w ciąży i dobrze o nim mówiły. A do dr.Witycha chodziła moja przyjaciółka i też sobie go chwaliła. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia73 Re: ginekolog NIE prywatny 09.12.05, 06:36 tak, dr. Kampa. dzięki za podpowiedz, nie mam pamięci do nazwisk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu nie polecam 09.12.05, 10:20 wyjątkowo niesympatyczny typ stanowczo odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: nie polecam 09.12.05, 10:21 dorotadu napisała: > wyjątkowo niesympatyczny typ > stanowczo odradzam chodziło mi o Urbanowicza Odpowiedz Link Zgłoś
magdasam Re: nie polecam 09.12.05, 14:02 Byłam u niego to fakt jest niesympatyczny ale czy to fachowiec? Dzisiaj idę do niego na biopsje i mam nadzieję ze jest przewrażliwiony i nic mi nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś