hoobie 29.10.02, 20:36 Może mała sonda przed druga turą wśród forumowiczów? DZIUBA! czus :o) hoobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.unice.fr 31.10.02, 18:40 Jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 13:33 Dziuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.media / 10.11.1.* 10.11.02, 13:15 Dziuba - WRÓĆ NA GRUBA. ALBO ANDRZEJ ODERWIJ DZIUBA OD KORYTA Odpowiedz Link Zgłoś
hoobie Re: Dziuba vs. Łakota 05.11.02, 20:03 coś tak czuję, że będzie kapitalna frekwencja... :P Odpowiedz Link Zgłoś
gacjan Re: Dziuba vs. Łakota 07.11.02, 17:33 Obaj są do bani. W pierwszej głosowałem na Heńka Droba, na drugą chyba nie pójdę. Dziuba odpada z góry na dół to przekręciarz i populista. Łakota to nie głupi facet i ma nawet mądry program, ale jego opcja polityczna nie odpowiada mi, ale jak już pójdę to właśnie na niego będę głosował(mam nadzieję, że pierwszy i ostatni raz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: Dziuba vs. Łakota IP: 195.117.203.* 07.11.02, 20:26 otoy to. gacjan na racje: dziuba to szwindlarz i hochsztapler, Lakota facet z programem. Ja wolalem Koniczna albo Droba ale jak ich nie ma ide na Lakote bo Dziuba cale miasto rozda swoim kumplom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witeczek Re: Dziuba vs. Łakota IP: 195.117.203.* 07.11.02, 20:45 to nie chodzi o program. Dziuba kumpluje sie z Jurowiczem. Przeciez prezydent miasta nie moze byc kumplem zwyklego bandziora z Pruszkowa. Nie wierzycie to idzcie na mecz hokeja - siedzą razem! A Michalczewskiego tez mafia Dziubie na pomoc do Tychów sprowadziła. Jego popiera mafia - to ja popieram Lakote wbrew mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-man Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 13:24 o jakiej mafi wy mówicie? ja o niczym nie wiem, prosze o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowron Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.media / 10.11.1.* 10.11.02, 13:13 Jak to jakiej mafii. Dziuba pokazuje sie na mieście w towarzystwie Jurewicza (dla nie zorientowanych - szef tyskiej mafii. Gazety pidza o nim Mariusz J.).Po za tym Co to za prezydent,który wyprzedał połowe majątku miasta, czyli naszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Dziuba vs. Łakota IP: *.media / 10.11.1.* 10.11.02, 15:20 odpieprzcie sie od Dziuby. Jest fajny kole s i Mariusz te z jest fajny kole s a ie takie dupki jak komuchy. Dziuba i Mariusz dali czadu i przywieźli nam Tigra Odpowiedz Link Zgłoś