Dodaj do ulubionych

Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie

27.03.06, 19:21
Post ten jest napisany odnośnie tego, co sie tu znajduje:
www.club54.tcp.pl/historia.htm
Jestem Tyszaninem od zawsze i tak sobie poczytałem o Waszym lokalu i skoro
tak zarzekacie się, że to nie Uramowscy (podkreślam URAMOWSKI a nie
URANOWSKI, bo taki bład też wystąpił na Waszej stronie) są właścicielami (o
czym i tak już wszyscy w Tychach wiedzą) to nie podpinajcie sie pod ich
historię. Drugą sprawą jest to, że nie pisze się Warius Manc tylko Varius
Manx, a także nie PERFEKT tylko PERFECT, albo jeszcze fajniej Jeni Jusis, tak
na prawdę ta Pani nazywa się Reni Jusis, co za ignoranja i lenistwo bije od
osób decyzyjnych w tej firmie, ale to też widać po frekwencji w tym lokalu, a
raczej jej braku. A po trzecie, to skoro nie jest to już Eden, to też
wypadało by tak zmienić oficjalny adres mailowy.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • szantymen80 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 27.03.06, 22:11
      Bardzo ciekawy opis :) np. "Serwujemy proste dania domowe smaczne i zdrowe a
      że ładnie podajemy i kładziemy duży nacisk na wystrój no to trudno."
      albo "Mieliśmy również przyjemność gościć u siebie wielokrotnie wspaniałych
      polityków, sportowców, ludzi czynu jak m.in.; polityków jak Lecha Wałęsę z
      Krzaklewskim, prałata Jankowskiego"
      Ciekawe co to za fachowiec pisał. Składnia jest porażająca. Poczytajcie :)
      • magi104 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 27.03.06, 22:54
        Super opis!!! Super strona!!!! Powinniśmy być dumni z tak tradycyjnych
        gastronomicznie Tyszan, którzy rozsławić mogą nasz gród na Forum Humorum na
        przykład.... a że kładą duży nacisk na Uranowskich to trudno....
        • magi104 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 27.03.06, 22:56
          Wiecie co, ale tak serio, to chyba ktoś sobie jaja robi - przeklejam: "...Jest
          nam przykro, że nie wszystką muzyke gramy i nie dla wszystkich. I taką muzykę
          jak techno hard, chaus, niestety nie gramy. Jeśli już mamy grać techno to tylko
          miękkie-lightowe pod warunkiem, że jest to melodia rytmiczna, taneczna i
          porywająca do tańca. Sorry ale nie gramy dla oszołomów i nieodpowiedzialnych..."
          • tipp01 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 28.03.06, 07:55
            ...bo to taki dowcip jest...
          • radexior Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 28.03.06, 11:18
            Genialne!!!
            Tam co zdanie to perełka :-)))

W dziale konsumcja: "Dla naszych klientów jesteśmy każdemu wyzwaniu sprostać."
            Dział Single: "Single to zwrot międzynarodowy - łączący ludzi samotnych i nie tylko, którzy poszukują kontaktów dla wspólnej zabawy"

"Statystyki światowe potwierdzają, że zawarte znajomości na tańcach są trwałymi związkami."

Dział Lokal: "[...] posiadamy 2 parkiety do tańczenia, na każdym z nich można tańczyć z osobna,[...]"

I na koniec podsumowanie historii ( i ludzi na nich się bawiących) :
            "Od 29.09.2005 nasz lokal zmienia profil działalnśći rozrywkowej, i od tego czasu nie będzie prowadził dyskotek. Zapraszamy na bardziej wyrafinowane imprezy!!!"

Buahahahahaha
            • morfeusz100 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 28.03.06, 11:35
              Club 54 ? mhm

a jak myslicie człowiek który ma udziały w rafineri "......" po co mu club?

100gr proszku , 40 C, bez wirowania ..............:)
        • arci-tychy Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 31.01.07, 23:05
          Dalbym wiele aby w 54 bylo takjak kiedys tzn na poczatku. Gralo wtedy tam trzech ludzi i nie wyrabiali:) Pamieam jak sie zmianila nazwa z Eden na Club 54 nowy image he wtdy bylo inaczej...ludzie sami sie pchali do klubu.. dopiero pozniej w wiekszosci przez wlasciceli zaczelo sie "walic". Jesli ktos uczeszczal do klubu w latach swietnosci wie o co mi chodzi, mam tylko nadzieje ze pojawi sie jakis madry z kasa i zmieni to czego nie udalo sie zmienic poprzednim wlascicielom. Naprawde tam bylo fajnie
    • matams Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 28.03.06, 11:40
      W owym "klubie" bylem RAZ z przymusu jak odprowadzalem kumpla na dyskoteke (bo
      tak sie to kiedys nazywalo). Wszedlem z czystej ciekawosci zobaczyc jak to
      wyglada od srodka. Jak znalazlem sie w srodku zapytalem: No dobra a gdzie
      parkiet?....No tu! Padła odpowiedz! Nie wytrzymalem i padlem na parkiet ze
      smiechu. Wyprosil mnie z KLUBU jakis pan. Heh takie mam wspomnienia z tym
      miejscem.
      No ale to bylo kiedys...teraz to jest wyrafinowane miejsce dla dystyngowanych
      gosci!
      • morfeusz100 club 54 28.03.06, 12:07
        Moim zdaniem sam club jest wykonany bardzo ciekawie, moze gdyby ktos inny go
        prowadził było by fajnie , bez małolatów naćpanych.

Prakiet faktycznie mały ale to nie masówa jak w Paradiso, tylko mały club.
        Podobnie jak Genesis w Katowicach czy tym podobne.
        • matams Re: club 54 28.03.06, 13:16
          Jak on jest wykonany to sie nie wypowiadam bo go nie widzialem w obecnej
          postaci.
          Takie male kluby aby przyciagnac spoleczenstwo musza cos oferowac, a z tego co
          wiem to klub54 nie oferuje nic.

PS. A wogole kto jest teraz wlascicieem?
          • magi104 Re: club 54 28.03.06, 13:20
            matams napisał:

> Takie male kluby aby przyciagnac spoleczenstwo musza cos oferowac, a z tego co
            > wiem to klub54 nie oferuje nic.

No wiesz, przecież się deklarują:
            "...Dla naszych klientów jesteśmy każdemu wyzwaniu sprostać. ..."

> PS. A wogole kto jest teraz wlascicieem?

Ktoś, kto odcina się od Uramowskich...tfu Uranowskich, ale ma ich na połowie
            zdjęć w galerii:P:P:P
          • wiemalenicniepowiem Re: club 54 29.03.06, 16:57
            matams napisał:

> PS. A wogole kto jest teraz wlascicieem?

Miałem ponad rok temu nieprzyjemność poznać teraźniejszego właściciela lokalu
            wraz ze swoją "kochanicą" :)
            Dajcie spokój, takich prymitywów z tak nieparlamentarnym, niezbyt wyszukanym
            słownictwem (zwłaszcza jego Pani) to w życiu jeszcze nie poznałem. Wozi się
            prostak takimi furami, ale klasy to za grosz. Zrobił parę groszy na odzieżówce
            w Krakowie i wkręcił się na salony, po czym pokazuje jaki on to Pan nie jest.
        • wiemalenicniepowiem Re: club 54 29.03.06, 18:38
          morfeusz100 napisał:

> Moim zdaniem sam club jest wykonany bardzo ciekawie, moze gdyby ktos inny go
          > prowadził było by fajnie , bez małolatów naćpanych.
          >
          > Prakiet faktycznie mały ale to nie masówa jak w Paradiso, tylko mały club.
          > Podobnie jak Genesis w Katowicach czy tym podobne.

Z pełnym szacunkiem, ale nie nazwałbym Paradiso masówka, Silver Club owszem,
          ale w Tychach nie ma masówek, nie było i długo też nie bedzie
    • zyta_1 Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 29.03.06, 15:31
      ta strona to chyba Żart / może na prima-aprilis/
      • wiemalenicniepowiem a oto co otrzymałem mailem od władz Clubu 54 29.03.06, 19:18
        "NIE MASZ INNYCH PROBLEMÓW niedouczony karierowiczu. Uważasz że mozna na
        każdego i każdego z
        poniewierać i obrażać będąc u władzy lub miec przewagę że się jest w mediach.
        Brakło juz ci tematów
        Tyszaninie a moze z Tych - baranie lingwistyczny. Od kiedy to słowo Tychy
        odmienia się przez
        Tyszanin????? to jak napisać Kowalczyk a mówić Kowal - skrót. Tak samo i z
        Tychami. MÓWI SIĘ CAPIE
        JESTEM Z TYCHÓW, JESTEM TYCHOWIANINEM, JESTEM MIESZKAŃCEM TYCHÓW.
        UCZCIE SIĘ BO twój rozum znowu nabiera nie tego skrętu.
        To że nie wytoczyłem ci sprawy za reportarz to tylko dlatego że z zerem się nie
        dyskutuje a swoja
        godnośc mam większą niż ty aby z toba prowadzić konwersacje czy dysputy."
        Koniec cytatu ;d

• magi104 Re: a oto co otrzymałem mailem od władz Clubu 54 29.03.06, 20:08
          Żartujesz, prawda?? Powiedz, że żartujesz...:P:P:P
          • wiemalenicniepowiem Re: a oto co otrzymałem mailem od władz Clubu 54 30.03.06, 17:28
            niestety nie, nie żartuje, takie właśnie podejście do sprawy ma właściciel tego
            przybytki ;D
            • anti.dot.com Re: a oto co otrzymałem mailem od władz Clubu 54 02.04.06, 12:46
              JEstem pod dużym wrażeniem tego maila. Zwłaszcza to "posądzenie o reportaz"...
              Cudo
    • wiemalenicniepowiem Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dalszym.. 24.04.06, 18:26
      ciągu nic nie zmienili na swojej stronie??
      • magi104 Re: Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dals 24.04.06, 20:19
        wiemalenicniepowiem napisała:

> ciągu nic nie zmienili na swojej stronie??

Wiesz... chyba jesteś trochę zarozumiały, baranie ligwistyczny, sądzac, że ci
        wspaniali właściciele, tak dbający o pokrzepienie trosk codziennych i rozrywkę,
        którą do dzis wdrażają, przejmą się twoim niedorobionym reportażem (czy jakoś
        tak...), niedouczony karierowiczu, który chciałeś zepsuć dobrą opinię ich
        lokalom, a że kładą duży nacisk na wystrój, to trudno....
        :P:P:P:P
        • wiemalenicniepowiem Re: Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dals 24.04.06, 22:08
          Obstawiam, że napisałaś to w formie żartobliwej odnośnie maila którego
          otrzymałem z Clubu??
          • metgreg Re: Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dals 25.04.06, 06:32
            też mnie to zmyliło :) ale uśmieszki na końcu o czymś świadczą moim zdaniem.
            tej wypowiedzi a Clubu chyba nie da się traktować poważnie... :)

pozdrawiam tychaninów
            • login103 Re: Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dals 25.04.06, 07:20
              ja do nich napisze ciekawe jaka będzie odpowiedz :P
            • magi104 Re: Dacie wiarę że Ci ignoranci z Clubu 54 w dals 25.04.06, 09:44
              metgreg napisał:

> też mnie to zmyliło :) ale uśmieszki na końcu o czymś świadczą moim zdaniem.
              > tej wypowiedzi a Clubu chyba nie da się traktować poważnie... :)
              >
              > pozdrawiam tychaninów

Oj, dobrze, że wrzuciłam te emotikony na końcu, bo ktoś mógłby mnie źle
              zrozumieć, choć nie sądziłam, że akurat ten, co stronkę CLUBU tak dokładnie
              pzrestudiował:P:P:P i powinien sie zorientować, że mój post to kompilacja
              (trudne słowo) cytatów ze strony CLUBU i icytowanego mejla :P:P

Pozdrawia Tychaninka (dobrze odmieniłam?? Bo już sama nie wiem...)
    • lawia Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 25.04.06, 10:14

oj magi to chyba powinno być tychowianka hehe

A tak poważnie dopiero teraz trafiłam na tego posta i pokładam się ze smiechu
      • wiemalenicniepowiem Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 25.04.06, 18:55
        mam pomysł!! Może niech wszyscy zasypią decydentów mailami o treściach
        nawołujacych do poprawy sytuacji ;D;D:D:D
        • clubeden Re: Do decydentów w Clubie 54-Sprostowanie 09.04.15, 16:59
          szukam pracownika z Clubu 54, lub kogoś kto znał obyczaje w clubie54.
          Sprawa dość pilna - pisać na e-mail: nikopolltd@rambler.ru lub nikopol.ltd@interia.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka