martinet16 13.04.06, 20:42 Jestem wlascicielem Śląskich Telewizji Lokalnych.Czy w Tychach potrzebujecie takiej telewizji?? Napiszcie co sądzicie o tym ja chętnie zainwestuje w Stację TYCHY TV Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz766 Re: telewizja lokalna w Tychach 13.04.06, 20:47 spoko potrzebna mam nadzieje że będą transmisje z meczów GKS TYCHY . Odpowiedz Link Zgłoś
noltychy Re: telewizja lokalna w Tychach 13.04.06, 21:46 Przydałaby się telewizja, która zajęłaby się sprawami i problemami miasta. Bo jest ich sporo. Mogłaby również pełnić funkcję rozwojowo sportowo kulturową przy okazji dostarczając rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
martinet16 Ważne info 14.04.06, 10:16 W spółkę naszej Lokalnej Telewizji wchodzi Niemiecka telewizja ARD ona chce inwestować w Śląsk. A propo ramówki: Chcemy przedewszystim promować SPORT m.in.:organizować różne mistrzostwa szkół.Nie zabrakło by też hokeju.Planowany jest program TYSKI HOKEJ oraz TYSKIE PŁYWANIE i piłkarski magazyn GKS TYCHY pozatym odwiedzać będziemy tyskie szkoły sklepy zabytki... Planujemy tez program PROBLEMY MIASTA. oraz Pr.Informacyjny i oczywiscie serial o tychach PRZYJACIELE a każdy wieczór SEANS FILMOWY Odpowiedz Link Zgłoś
anika44 Re: Ważne info 14.04.06, 10:50 Skoro ARD inwestuje, czy mozna sie spodziewac w Niemczech jakiegos programu? Prosze podac informacje, kiedy mozna ogladac program o Tychach i na jakiej polskiej stacji? Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: telewizja lokalna w Tychach 14.04.06, 10:58 Myślę, że można by spróbować:-) hehe jeśli znalzał by się tam mały etacik to chetnie przyjmę propozycję:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: telewizja lokalna w Tychach 14.04.06, 11:33 jest coś takiego jak sląskie telewizje lokalne? jakie miasta mają już taką tv? chyba nas podpuszczasz martinet16 Odpowiedz Link Zgłoś
martinet16 Re: telewizja lokalna w Tychach 14.04.06, 13:31 KATOWICE- KatowiceTv ŻYWIEC-TeleŻywiec BIELSKO-B.-BIELSKAtv CZĘSTOCHOWA-NASZA TV RYBNIK-TeleRybnik TE TELEWIZJE JUŻ DZIAŁAJĄ GMACH TELEWIZJI DZIAŁAŁ BY NA TERENACH PRZEMYSŁOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
anti.dot.com Martinet16 - masz wiadomość na gazetowy mail 14.04.06, 23:17 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinet16 KRRiT dała nam koncesję 17.04.06, 14:30 Telewizja Lokalna w Tychach jest potrzebna mamy koncesję mamy miejsce na budowę małego gmachu telewizyjnego (tj.były basen otwarty na os. A) no i najważniejsze nazwę kanału TV "TELE TYCHY". No ale termin STARTU naszej Telewizji to 21.09.2007rok.Ale to i tak szybko dzięki SPÓŁCE ARD DEUTSCHLAND S.A Odpowiedz Link Zgłoś
bty_tychy Re: KRRiT dała nam koncesję 17.04.06, 15:16 wczoraj widziałem wasz wóz transmisyjny, fajna bryka Odpowiedz Link Zgłoś
malak362 Re: KRRiT dała nam koncesję 17.04.06, 17:39 Nazwa kanału podoba mi się,uważam ze powinniśmy miec swoją telewizję,jezeli inne miasta maja to dlaczego nie my.Kolejna inwestycja oznacza byc moze nowe miejsca pracy,bo niestety Tychy choc mają rozwinietą strefę ekonomiczną to i tak miejsc pracy jest za mało.Poza tym jesli w mediach nagłosni sie o pewnych problemach to moze spoleczenstwo tyskie zacznie inaczej patrzec na niektore sytuacje.Czekamy na budowę TELE TYCHY:) Odpowiedz Link Zgłoś
embitychy Re: KRRiT dała nam koncesję 17.04.06, 22:42 Telewizja w Tychach to piekna wizja. Tylko moze bys ustalil jakas wersje tego co piszesz. Na razie sa to bzdury. 1 Do nadawania tv lokalnej nie jest potrzebny budynek. Jezeli jednak jest potrzenby to zdecyduj sie gdzie ma stnac, na terenach przemyslowych czy na os. A. 2 W ostatnim czasie nie wydano koncesji dla telewizji naziemnej, ktorej jestes prezesem :) Czy mozesz podac numer koncesji? 3 Jezeli to tylko zart z Twojej strony, to uwazaj bo wyludzanie cv nie jest calkiem legalne. Sa granice zartu, a zbierajac czyjes dane osobowe przekraczasz je. 4 Niektore ze stacji telewizyjnych, ktore wymieniles istnieja tylko inaczej sie nazywaja, skad wzieles te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
tychydobremiejsce Re: telewizja lokalna w Tychach 17.04.06, 22:09 Jak czytam te idioctwa na temat koncesji, telewizji, i goscia co to ma niby zrobic to mnie skreca i noz sie otwiera :/ jestem filmowcem i musze powiedziec, ze takich bzdet nie czytalem od dawna.... czy wszyscy sie ponabierali czy jak?? ten gosc sie powinien leczyc, jakie KRRiTV,jaka koncesja, jakie studio i jaka ramówka??? to są paplania chorego czlowieka....pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: telewizja lokalna w Tychach 17.04.06, 22:16 Na pewno nie wszyscy się nabrali :-) Ale kolega M16 ma swoje 5 minut na forum i jakąś małą ciekawostkę sieje... My po prostu lubimy mitomaństwo (pozdro dla ROSKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: telewizja lokalna w Tychach 18.04.06, 19:06 radexior napisał: > Na pewno nie wszyscy się nabrali :-) > Ale kolega M16 ma swoje 5 minut na forum i jakąś małą ciekawostkę sieje... > My po prostu lubimy mitomaństwo (pozdro dla ROSKO :) > Masz nadzieję, że z kolejnej bajecznej rodzinki będziemy mieć ubaw? Fajnie by było, gdyby coś się "podziało " na forum, bo schodzi na ... Oferty :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
martinet16 Re: telewizja lokalna w Tychach 24.04.06, 09:44 Budowa gmachu Teletychy rozpoczęta na os.A przy dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
piter_1978 Re: telewizja lokalna w Tychach 25.04.06, 15:21 www.tychy.silesianet.pl/index1.php?id=news_inc/20060410a Jaka budowa ?? Wyburzają basen a na tym terenie mają powstać korty i boiska. Jak czytam takie bzdury o budowie gmachu TV to nóż w kieszeni się otwiera ... Odpowiedz Link Zgłoś