Dodaj do ulubionych

Fenomen blondynek

IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 26.04.03, 06:06
Czy któryś z was mógłby mi wyjasnić fenomen blondynek?? Wokół słyszy się
tylko dowcipy o mało inteligentnych jasnowłosych kobietach, a mimo to moi
drodzy panowie najczęściej uważacie je za najbardziej atrakcyjne.... O co
chodzi? Jestem zazdrosna, więc prosze o wyjaśnienie, czy fenomen blondynek
polega na tym że najłatwiej je poderwać, czy zwiazany jest z intelektem....
Pozdrawiam i prosze o wyjaśnienie, bo nie wiem jak ufarbować się na wiosnę.
Magda
Obserwuj wątek
    • radexindamix Re: Fenomen blondynek 26.04.03, 10:07
      Gość portalu: :) napisał(a):

> Czy któryś z was mógłby mi wyjasnić fenomen blondynek?? Wokół słyszy się
      > tylko dowcipy o mało inteligentnych jasnowłosych kobietach, a mimo to moi
      > drodzy panowie najczęściej uważacie je za najbardziej atrakcyjne.... O co
      > chodzi? Jestem zazdrosna, więc prosze o wyjaśnienie, czy fenomen blondynek
      > polega na tym że najłatwiej je poderwać, czy zwiazany jest z intelektem....
      > Pozdrawiam i prosze o wyjaśnienie, bo nie wiem jak ufarbować się na wiosnę.
      > Magda

Droga Magdaleno.Gazeta.pl ma specjalne forum zwane KOBIETA,gdzie tego typu
      wątki pasują.Ale rozumiem,że prosisz o wypowiedź chłopaków z
      prowincji,ewentualnie normalnych chłopaków.
      Jakby na to nie patrzeć szukamy połączenia inteligencji i atrakcyjnośći,a jakże.
      Tylko,że po latach poszukiwań stwierdzamy,że nie ma takich.Więc idziemy na
      kompromis(usłyszałem właśnie ten wyraz z ust Leszka Millera,który mi za uchem
      bełkocze do komisji śledczej) i wybieramy atrakcyjne;-)))
      Co do farbowania to proponuję ostatnio popularny czerwony(albo rudy,nie znam
      się).Bedzie to kolor bardziej neutralny.Bo wiesz: faceci ironizują z blondynek
      ufarbowanych na mądrzejszą czerń lub odwrotnie.
      A swoją drogą skąd u Ciebie tyle głębokiej filozofii o 6:30 rano?
      • Gość: :) Re: Fenomen blondynek IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 26.04.03, 12:11
        No cóż, chyba jestem winna wszystkim "forumowiczom" przeprosiny, nie wiedziałam
        że weszłam na "meskie" forum na którym taki temat jest nieodpowiednie.
        Rzeczywiście, patrząc po postach w stylu "Co mam w nosie" chyba miałeś racje.
        > Tylko,że po latach poszukiwań stwierdzamy,że nie ma takich
        Musiałeś mieć strasznego pecha, nie wiem ile masz lat, ale pewnie sie już
        troche zebrało i co? Ani jednej inteligentnej?? Cóż za niefart. Reszty listu
        nie chce komentować, ale doceniam to połączenie ironii, dowcipu... itd.
        • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 14:41
          No cóż,przyzwyczaiłem się już,że gdy do kogoś piszę po raz pierwszy to w
          odpowiedzi jestem zjechany;-)
          Magdaleno,cały mój post to ironia!Chyba nie pomyślałaś,że w życiu inteligentnej
          dziewczyny nie spotkałem?Zresztą pomyślałem,że w zamyśle chciałaś sama by
          powstał luźny wątek,który JAK NAJBARDZIEJ PASUJE DO FORUM TYCHY.
          A poważnie(skoro muszę;) to nie dziele dziewczyn na blondynki,brunetki. Każda
          może być atrakcyjna i inteligentna!
          POZDROFKI
          • Gość: magi Re: Fenomen blondynek IP: *.router.media-com.com.pl 26.04.03, 22:37
            Gość portalu: Radex napisał(a):

>
            > A poważnie(skoro muszę;) to nie dziele dziewczyn na blondynki,brunetki.
            Każda
            > może być atrakcyjna i inteligentna!
            Choć jestem inną Magdaleną i nie mam problemów z wyborem koloru włosów (od
            zawsze "naturalna" blondynka) to wtrącę tu swoje trzy grosze i nie nowe
            spostrzeżenie, iż mężczyzni również mogą być atrakcyjni i inteligentni. Tylko
            gdzież oni, gdzież...
            • Gość: Radex Fenomen męskich blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 23:57
              Trafne spostrzeżenie,poczekam tylko aż się rozjaśni i spieszę szukać takowych.
              Jak tylko znajdę to drogie forumowiczki pierwsze się o tym dowiecie!
            • Gość: basturk Re: Fenomen blondynek IP: osz2:* / 10.62.16.* 27.04.03, 00:09
              zazwyczaj pod nosem. po za tym każdy musi i ma to coś co ma urzec i urzeka
              (chyba??).
      • Gość: LukaZ23 Re: Fenomen blondynek IP: *.rtk.net.pl / 192.168.103.* 26.04.03, 12:12
        Hehe , właśnie , 6:30 i takie rozmyślania , może nie mogła spać przez ten
        kolor włosów. Ja tam od zawsze kocham brunetki.
    • radexindamix Re: Fenomen blondynek 27.04.03, 16:22
      I co,podjęłaś decyzję co do koloru?
      • Gość: :) Re: Fenomen blondynek IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 27.04.03, 20:39
        Tak, zostaje przy nieokreślonym :) Troche jasnego, troche ciemnego. Tak będzie
        najbezpieczniej, przynajmniej nie naraże się na żadne historyjki o blondynkach,
        a wyglądać bede chyba ok. Niestety nie zwiększy to moich szans na podryw, ale
        trudno...
        :)
        • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 21:03
          Promieniuj życiem i radością - to najbardziej zwiększa szanse!:)
          • Gość: :) Re: Fenomen blondynek IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 27.04.03, 21:08
            > Promieniuj życiem i radością - to najbardziej zwiększa szanse!:)
            Sugierujesz że bez względu na wszystko mam chodzic po ulicach z szerokim
            uśmiechem na twarzy? Hmmm... Czasem może to nie wygladać zbyt normalnie, ale
            zgadzam się, że na pewno tym zwróciłabym na siebie uwagę wielu przechodniów :)
            • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:48
              Dokładnie to miałem na myśli;)Proponuję obciąć uszy by nie blokowały uśmiechu -
              sukces gwarantowany!
              • Gość: zwieracz Re: Fenomen blondynek IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:57
                Gdzies juz slyszalem motyw z obcieciem uszu i usmiechem dookola glowy ;))
                Pozdr4Rdx
                • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 00:00
                  No cóż,nie można wiecznie mówić czegoś nowego.Czasami pasuje wykorzystać motyw
                  z przeszłości psze pana WO.
                  • Gość: :) Re: Fenomen blondynek IP: *.rtk.net.pl / 192.168.106.* 28.04.03, 00:04
                    Widze że forum budzi sie dopiero w godzinach nocnych...
                    Poza tym uszy sobie raczej zostawie, nie są takie złe, a bez nich może być
                    problem. Ach, te męskie rady...
    • Gość: osF Brunetki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 22:05
      Jaki tam fenomen blondynek? Mężczyźni wolą brunetki!
    • radexindamix Re: Fenomen blondynek 02.05.03, 23:54
      MAM JUŻ DLA CIEBIE IDEALNY KOLOR!!!Podejrzałem go dziś u jednej dziewczyny na
      Zrembie.Mianowicie miała włosy tak do szyi(nie wiem czy się tak mówi) i były
      blond a sam tył,tzn. dolna część w mocnym,jasnym czerwonym kolorze.W większości
      blond a te 'wicherki',tak jakby z tyłu od dołu czerwone.
      Wyglądało to przebajecznie i orginalnie.Widziałem tego rodzaju welle pierwszy
      raz i muszę powiedzieć,że zrobiło to na mnie wrażenie.Nie mogłem od laski
      wzroku oderwać.Podoba mi się ekscentryczny fryz(oczywiście bez przesady), oby
      było takich więcej dziewcząt.SUPER
      • Gość: magi Re: Fenomen blondynek IP: *.router.media-com.com.pl 03.05.03, 09:48
        Ale byłoby śmiesznie, gdyby teraz odezwała się oważ
        niezdecydowana o do koloru Magda i napisała: "Ha! a to
        byłam ja i moje nowe umaszczenie,cieszę sie, że ci sie
        podobało!"
        • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 11:27
          Ucieszyłbym się i pogratulował dobrego smaku.
          • Gość: :) Re: Fenomen blondynek IP: 213.199.192.* 04.05.03, 19:27
            Niestety musze Was rozczarować, to nie byłam ja :(
            I szczerze powiedziawszy nie jestem przekonana czy ognisty kolor włosów to
            najlepszy pomysł, ale dzieki za rade

I mała sugestia, nastepnym razem jak nie bedziesz mógł oderwać oczu od
            dziewczyny to podejdz do niej i zacznij rozmowe, to raczej nie bede ja, ale to
            chyba fajnie poznawać takie osoby :)
            Powodzenia
            • Gość: Radex Re: Fenomen blondynek IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:51

>
              > I mała sugestia, nastepnym razem jak nie bedziesz mógł oderwać oczu od
              > dziewczyny to podejdz do niej i zacznij rozmowe, to raczej nie bede ja, ale
              to
              > chyba fajnie poznawać takie osoby :)
              > Powodzenia

Hmm,wiesz poznawać osoby jest bardzo fajnie,ale też nie zaczepiam co chwila
              dziewczyn na ulicy(czy gdziekolwiek),bo raz-dziwnie by to wyglądało, dwa- nie
              jestem aż tak śmiały.
              Ale widze,że po twoim poście,że niektóre dziewczyny na to czekają...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka