Gość: km IP: *.com 15.05.03, 13:50 Czy ktoś z Was pracuje, pracował lub zna kogoś kto pracuje:) w Manuli Auto Polska. Czy może wiadomo coś na temat warunków pracy, pensji, zarówno na stanowiskach fizycznych jak i umysłowych???? pozdrawiam km Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_1 Re: Manuli Auto Polska 15.05.03, 16:56 a czy ktos wie czy oni sie dokladnie zajmuja? bo szukam praktyk w firmie ktora zajmuje sie wlasnie motoryzacja Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Manuli Auto Polska 19.05.03, 23:18 a na jakim stanowisku praktyka Cię interesuje? jak pisze wyżej nie polecam manuli wadzoi Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Manuli Auto Polska 19.05.03, 23:23 wadziu napisał: > a na jakim stanowisku praktyka Cię interesuje? > > jak pisze wyżej nie polecam manuli > > wadzoi wazne zeby firma byla zwiazana z motoryzacja, a najlepiej z silnikami. ale bardzo ciezko cos znalesc bo firmy nie chca sobie tym glowy zawracac Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Manuli Auto Polska 20.05.03, 21:13 wiem ze Delphi brało na praktyki napewno studentów , spróboj..... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: Manuli Auto Polska 20.05.03, 21:27 do delphi juz zlozylem. chyba jutro tam zadzwonie, bo juz czekam tydzien na odpowiedz i nic. ale dzieki za rade pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Manuli Auto Polska 19.05.03, 23:17 mam tam znajomych z ich opowieści wynika ze firma nie jest godna polecenia, z tego co słysze to rzeczy dziwne się tam wyrabija, stosunek do pracownika jest bardzo niegodny, nie bede wdawał sie w szczegóły ale polityka tej firmy mi ie odpowiada. pzdr wadziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Manuli Auto Polska IP: *.unregistered.media-com.com.pl 22.05.03, 12:26 'bo to zle Manuli bylo' Odpowiedz Link Zgłoś