kaner 26.05.03, 12:59 Wracalem dzis z Katowic i widzialem ze cos przy swiatlach w okolicy Wartogłowca buduja . Czy kto sie moze orientuje coz to takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radexindamix Re: Budowa 26.05.03, 17:05 No też mnie to interesuje.Początkowo myślałem,że jakąś drogę robią.Ale teraz wyryli juz taki pas ziemi,że zmieściłaby się chyba autostrada. Może jakiś zajazd lub motel to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Budowa IP: *.rtk.net.pl 26.05.03, 18:03 eee nieeee . To tylko ja sobie tam chate buduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Jo wiem! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 21:55 Tam miało powstać Południowe Centrum Zaopatrzenia (lub coś takiego) Poczty Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jo wiem! 27.05.03, 09:06 A być może -bo to Centrum Logistyczne Poczty Polskiej na całą południową Polskę miało powstać w rejonie ulicy Oświęcimskiej i Beskidzkiej. Więc to chyba to co ma zatrudnić 2 tys osób. No to fajnie jakby już budowali. bo ok 2m-ce temu UM negocjował warunki sprzedaży gruntów dla Poczty Polskiej i było wiadomo że jest porozumienie.Więc chyba sprzedali i teraz rusza budowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Jo wiem! 27.05.03, 09:12 A wlasnie cos nie bylem pewien bo wydawalo mi sie ze to gdzies w ok. Mikolowskiej ale widocznie mi sie wydawalo ale jakos maly teren tam wyrownuja czy mi sie znowu wydaje Jak na miejsce pracy 2 tys ludzi to malo miejsca wyrownali Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Jo wiem! 27.05.03, 09:31 a może to jeszce nie to??? W sumie to nie widziałem tego terenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tottoto Re: Budowa IP: 195.117.38.* 27.05.03, 11:08 Heh :)) W tym miejscu powstanie salon Opel firmy Mucha sp.j. czyli popularnie Opel Mucha :)) Jak jesteście dobrzy z samochodów to moze prace znajdziecie :)) Pozdrawiam Bardzo dobrze poinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Budowa 28.05.03, 15:31 Jesli co tydzien czytuje Auto Świat to jestem dobry z samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś