kneptun 05.11.07, 20:03 Proszę o informację-gdzie w Tychach jest możliwość zdobycia pracy,jestem kobietą,mam średnie wykształcenie i po roku pracy właśnie ja stracilam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadzik3 Re: Praca dla kobiet 05.11.07, 20:33 Z tego co wiem chetnie przymuja kobiety do Leara , oraz do Maflow. W tym drugim zarobisz od 1 listopada 1400 zł brutto + premia w imponującej wyskosci 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kneptun Re: Praca dla kobiet 06.11.07, 19:11 Oczywiście chciałam napisać,że nie musi być w wyuczonym zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
kinioslawa Re: Praca dla kobiet 05.11.07, 21:27 To jeszcze zależy w jakiej dziedzinie szukasz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kneptun Re: Praca dla kobiet 06.11.07, 18:33 Mam wyksztalcenie srednie a ogólnie mówiąc jestem po technikum gastronomicznym.Interesowała by mnie praca na produkcji(nie dla mężczyzn),niekonieczne musi być w takim zakładzie.Najlepiej system dwuzmianowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka_22 Re: Praca dla kobiet 13.11.07, 21:28 do firmy AWECO są jeszcze przyjecia, produkcja-montaż czesci do sprzętu AGD (pralki,lodowki,zmywarki) praca dla kobiet, firma znajduje sie obok fiata, praca na 3 zmiany, umowa probna na 2 m-ce potem na stale stawka na probnym 950 brutto potem 1350-1400 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
fioola Re: Praca dla kobiet 14.11.07, 11:06 rozyczka_22 pracujesz w AWECO? jeśli tak, to mam pytanie. Jaka tam panuje atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś
delorean14 Re: Praca dla kobiet w Ekolandzie? 16.11.07, 09:40 unas też są przyjęcia PRIV Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka_22 Re: Praca dla kobiet 17.11.07, 09:49 Atmosfera w aweco - cięzko powiedziec bo różni są ludzie i rożnie reagują na wszystko,jednym cos pasuje innym akurat nie, jeśli chodzi o kierownictwo to są to młodzi chłopacy wiec nie jest źle z dogadaniem się ale wiadomo czasem jak to w pracy są spiecia ale ogolnie atmosrefa jest OK, to wszystko też zalezy z kim sie pracuje!! bo wystarczy taka jedna "menda" ktora obrzydzi całą pracę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś