rozyczka_22 25.11.07, 03:08 Szukam dobrej fryzjerki która mogłaby przyjechac do mnie do domu obciac włosy i zrobic balejaz - mieszkam na Czulowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozyczka_22 Re: fryzjerka 27.11.07, 22:57 to raczej ja powinnam zapytac - za ile? kazda fryzjerka wykonujac tego typu uslugi prywatnie powinna znac swoj cennik Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 cena tej uslugi ? 28.11.07, 21:23 proszę bardzo - cały komplet + materiał + usługa extra,czyli dojazd do klienta - 250,- - 350,- zależnie od dlugosci wlosow.Jeśli są bardzo dlugie,koszt rosnie.Do tej ceny trzeba doliczyc cenę dojazdu i ewentualny dodatek godzinowy lub weekendowy.Oczywiście na wszystko wystawiam fakturę vat. Odpowiedz Link Zgłoś
izza123 ????? 28.11.07, 22:13 350zł i więcej a to jakiś Czajka będzie czesał....... Ktoś tu chyba przesadza i to na maksa. Pogratulować fantazji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: ????? 28.11.07, 22:42 izza123 napisała: > 350zł i więcej a to jakiś Czajka będzie czesał....... Ktoś tu chyba przesadza > i > to na maksa. Pogratulować fantazji ;) to cena profesjonalisty a nie cena koleżanki która zrobi ci coś , ale nie wiadomo do konca co na głowie bedzie . Wybór nalęzy zawsze do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 jakiś Czajka 28.11.07, 22:54 wezmie dużo więcej.Tyle ,na miejscu,to chyba nawet strzyżenie u niegonie kosztuje.O dojeżdzie nie wspominam. To nie fantazja.Cena niewiele wyższa od usługi w salonie.Wyższa,bo dziewczyna życzy sobie usluge do domu.To luksus w końcu.Za luksus sie placi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka_22 Re: jakiś Czajka 29.11.07, 00:32 hehe dobre ales mnie kobieto rozbawila dawno sie tak nie usmialam z czyjejs fantazji jak sa tacy klienci co tyle placa to ja chetnie od razu ide do szkoly fryzjerskiej i jestem najbogatsza w mieście ;-] od tych 250 odejmij troche ponad polowe to moge i nawet do twojego domu wpasc ;-)w salonie za balejarz + obiecie na moich wlosach biora 100 zl wiec za twoja cene mam 3 takie uslugi w salonie. z tego co wiem to fryzjerka robiaca prywatnie bierze zawsze duzo mniej niz w salonie bo idzie to do jej kieszeni a nie do podzialu i do tego podatki i oplaty salonowe :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: jakiś Czajka 29.11.07, 12:29 Tak właśne myslałam,dlatego zapytałam za ile.Piszesz ,że chcesz dobrą fryzjerkę i uslugę w domu.Trzeba bylo napisać ,ze szukasz babki,co na byle jakiej farbie zrobi Ci kolor na głowie.I,że chcesz,żeby jeszcze zrobiła to "na czarno".Oficjalnie,na forum namawiasz do przestępstwa skarbowego.Nieładnie,nieładnie. Ciekawa jestem co Cię tak rozbawiło.To,że ktoś ceni swoją pracę,wyszkolenie i profesjonalizm ? O fryzjerstwie masz niewielkie pojęcie,jak się okazuje.Jeszcze mniejsze o możliwościach zarobkowych fryzjerów.Uwierz mi,jeśli potrafią o siebie zadbać,to zarabiają świetnie.Niejeden by tak chciał.Oczywiście są i tacy,co chodzą ze sklepową farbą,spożywczą folią aluminiową,suszarką z Saturna i grzebieniem z kiosku na chałtury po domach i biorą 60,- .Brak profesjonalizmu i szacunku dla własnej osoby. A co do faktury vat - wystawiam,bo nie mogę ze soba kasy fiskalnej nosić,a jestem vatowcem,place podatki i taki mam obowiązek. Też pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka_22 Re: cena tej uslugi ? 29.11.07, 00:34 a wogole po co mi faktura vat na fryzure ;-)) od podatku mam sobie ten balejaz odliczyc ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elmo_ty_2 Re: cena tej uslugi ? 29.11.07, 16:26 hahaha rozbawiłas mnie różyczko, chciałaś zostać profesjonalnie 'zrobiona' w domowych warunkach a tu się okazuje że trzeba za to zapłacić :-) Niestety dobrzy fryzjerzy nie zarabiają aż tak mało żeby śmigać po mieście za 5 zł a dobre materiały to niemała część tej sumy. najlepiej poproś koleżankę o rzucenie farby i małe ciach ciach to i cena będzie znośna. na szczęście moja fryzura kosztuje mnie 10 zł i może dlatego pozwalam sobie na uszczypliwości. a tak z ciekawości, napisz czym się zajmujesz a postaram się wycenić ile byłbym w stanie zapłacić. gdy padnie śmiesznie mała suma to mam nadzieję że nie poczujesz sie urażona i zirytowana że Twoja praca nie jest doceniana. a fakturkę poproszę bo odliczę od podatku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamonee Re: cena tej uslugi ? 23.04.08, 00:50 chyba żartujesz! trochę o tym wiem i pojechałaś po bandzie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś