salo 09.10.03, 14:30 To nawet działa. Nie widzę wątków "podróbki", co za ulga :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Testowanie ustawień forum 09.10.03, 14:32 P.S. Proponuję, żebyście zrobili to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Testowanie ustawień forum IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 15:18 Tzn. co mamy zrobić? Jakiegoś ignora? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Testowanie ustawień forum 09.10.03, 15:24 Wejdź na "moje forum", zapisz łobuza jako nieprzyjaciela i zaznacz żeby nie wyświetlał jego wątków, naciśnij ok OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Testowanie ustawień forum IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 15:27 Ok, dzięki. Zaraz się pobawie, ale to pewno działa tylko przy zalogowaniu, a nie zawsze mi sie chce( wiesz może jak ustawić, by Cię automatycznie logowało bez ciągłego wpisywania hasła?) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Testowanie ustawień forum 09.10.03, 15:29 Jak tylko Ty korzystasz z komputera możesz mu kazać zapamiętać hasło, ale bez wpisania loginu chyba się nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Testowanie ustawień forum IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 16:19 to metoda na krótką mete przecież gość może za każdym razem dawać inny nick dodawac coś i bedziesz miał 130 nieznajomych Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Testowanie ustawień forum 10.10.03, 07:59 Gość portalu: swerd napisał(a): > to metoda na krótką mete > przecież gość może za każdym razem dawać inny nick dodawac coś i bedziesz miał > 130 nieznajomych Jestem cierpliwy :) Chwilowo mam 3 nieprzyjaciół, dlatego pytam Graba ilu ich można mieć. A ustawienie "nie pokazuj" wpisów bardzo mi się podoba :) Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: to działa! pozdrawiam 10.10.03, 08:37 Otóż to ! I od razu jest dużo przyjemniej, czyż nie !? Pozdrawiam - Salo :) Odpowiedz Link Zgłoś