Dodaj do ulubionych

Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie.

05.11.08, 10:13
Czy ktoś korzystał z usług w tym gabinecie ????
Obserwuj wątek
    • kati792 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 05.11.08, 16:08
      Byłam tam na hennie,miła kosmetyczka,henna wykonana dobrze,fachowo.No i cena
      przystępna w porównaniu do Urody!
      • jolanta8 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 07.11.08, 00:05
        ja chodzę do Cosmobelle na ul. Barona, polecam :) tuż za rogiem ;)
    • izza123 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 08.11.08, 20:31
      Ja też polecam Cosmobelle na Barona :) w szczególności p. Alicję :)
      • puz2 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 13.11.08, 10:14
        Prosze napiszcie jakie tam są ceny za dane zabiegi?????
        • jolanta8 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 14.11.08, 09:09
          tipsy ok 120 zł
          henna ok 20 zł
          nawilżanie twarzy z algami i masażem ok 70zł

ceny nie są wygórowane

pozdrawiam
          • ampulek Re: Cosmobelle?????????????????????/ 02.12.08, 11:27
            ja jednak wciąż wolę pojechać do Katowic do dermedu. Niestety w Tychach nie ma
            salonu na takim poziomie
            • oriana72 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 02.07.11, 14:28
              Mam mieszane uczucia co do firmy Cosmobelle. Moim problemem był wrastający paznokieć i bardzo się ucieszyłam kiedy przeczytałam o tym ,że mają pedicure leczniczy.Poszłam tam, powiedziałam o problemie, zapytałam o klamry.Panie powiedziały,że zakładają tylko klamry plastikowe i najlepiej iść do chirurga.Byłam zdziwiona, bo nawet nie raczyły zobaczyć mojego paznokcia w jakim jest stanie.Widać trudniejsza robota to nie dla nich. Polecam za to Panią Iwonę z salonu Euforia -zadziałała i nie trzeba było iść do żadnego chirurga.
            • hotchili85 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 17.10.11, 20:18
              ja osobiście polecam Cosmobelle w Tychach:)
              :)korzystam z ich usług już dłuższy czas i polecam każdemu:) uczestniczyłam w szkoleniach i jestem bardzo zadowolona
        • rasia1 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 22.12.08, 23:29
          i tak i nie. zabiegi kosmetyczne na twarz i pedicure w porządku,
          chociaz ceny do najnizszych nie należą, ale paznokcie żelowe mi
          spieprzyły totalnie więc nie polecam
          • dakota-ty Re: Cosmobelle?????????????????????/ 25.12.08, 18:57
            Niestety mnie też spieprzyły paznokcie :(
            • jusmars Re: Cosmobelle?????????????????????/ 04.09.09, 09:11
              A ja polecam Beauty Club w Katowiocach, wszystko na miejscu. Ceny
              może i nie najnizsze ale za to jakosć baaaardzo wysoka i warta tej
              kasy.
              Paznokcie bardzo dobzre robi Pani Sara, fryzjerka Pani Sylwia.
              Kosmetyczki tez bardzo profesjonalne.
            • tyna.w Re: Cosmobelle?????????????????????/ 12.02.10, 10:43
              A ja polecam Panią Adelę z Cosmobelle, robi świetne paznokcie, a zdobienia
              chinese każdy Wam pozazdrości.
              • moniap-1 Re: Cosmobelle?????????????????????/ 07.02.11, 17:45
                całkowicie se zgadzam paznokcie wykonane przez pania Adelajdę to bajka
      • a_n123 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 06.07.14, 07:05
        A ja niestety z tymi pochwałami nie mogę się zgodzić. Kilka lat temu postanowiłam zainwestować i wydałam mnóstwo jak dla mnie pieniędzy na depilację włosków z brody i wąsika. To była depilacja woskiem, a potem jakimś środkiem i ultradźwiękami. Panie obiecywały, że na pewno działa i, że po kilku zabiegach pozbędę się włosków na dobre. Wiec grzecznie chodziłam i wydawałam pieniądze. No i pozbyłam się... pieniędzy :-(. Natomiast z włoskami do końca życia będę miała problem, bo odrastają mocniejsze i ciemniejsze :-(. Niestety miałam wtedy jeszcze w sobie tyle zaufania do ludzi, że nie brałam rachunków, więc na reklamację nie miałam co liczyć. Ale licząc na uczciwość Pań napisałam 2 maile do nich w tej sprawie - jednak nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. To tyle moich przygód z Cosmobelle na ul. Barona w Tychach.
    • maggio80 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 15.02.11, 10:09
      witam, moje doświadczenia z tym miejscem nie są przyjemne. Korzystalam dwa razy z henny i dwa razy wyszłam "zapłakana" z czerwonymi i podpuchnietymi oczami, co mi się nigdy nie zdarzyło u kosmetyczki. Byłam zdziwiona, kiedy pani która mi robiła henne kazała samej zmywać ową maź z oczu...porażka... Co do Cosmobelle, również polecam panią Alicję. Szkoda,że niektóre panie które tam pracują nie myja dokladnie rąk po zapaleniu papierosa, co mnie osobiście bardzo nie pasuje w takim miejscu. Mogę polecić kosmetyczkę na ul. Wyszynskiego tj. na przeciw szpitala wojewodzkiego , obok salonu MARIUSZ (chyba tak sie nazywa). Bardzo fajne są tez panie w salonie przy Biedronce na os. F.
      • kul77 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 17.02.11, 09:36
        [b]witam wszystkich co do wcześniejszej opinii.... oczywiste jest ,,,, nieuczciwej konkurencji jak widać...w którym salonie klient zmywa sam hennę po wykonaniu usługi?? może w salonie cosmobelle....żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! narzekacie na brak klientów ,to weźcie się dziewczyny do roboty;D ;D ;D ;D ;D pozdrawiam wszystkie salony w TYCHACH w których klienci sami sobie wykonują usługi.....i jeszcze jedno pytanko...czy jak zmyję sobie sama hennę to dostanę rabat ,pani maggio80..????????i czy jak sama narysuję sobie hennę to wykonam tą usługę U PANI całkowicie za darmo?
      • swan_86 Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 03.03.11, 15:40
        Sama korzystałam z usług tego salonu i nie mogę narzekać. Obsługa na najwyższym poziomie, kosmetyczki i fryzjerki zawsze uśmiechnięte :)
        Pamiętam że kiedy byłam w salonie chyba byl to listopad to była tam jedna taka grubsza czarna kosmetyczka z tatuażem na uchu, nie jestem pewna ale chyba miała na imie Kasia i rzeczywiście śmierdziała nie tylko papierosami ale i tym co zjadła ale z tego co wiem już tam nie pracuje (heh teraz przynajmniej jak mi henne robią to nie przejmuje sie że bede miała pod nosem ręce śierdzące kiełbasą :D)
    • irenatychy Re: Spa Elita Instytut ul Budowlanych opinie. 12.12.15, 13:30
      Już tam na SZCZĘŚCIE nie pracuje. Teraz w Kobiórze w salonie CONFORTO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka