salo 09.12.03, 19:48 absurdy z jakimi się zetknęliście ? Np. reklama Canal+ na tymże kanale czy UPS na UPS. Ta ostatnia, na domiar złego jest tak głośna jak żadna inna, każdorazowo jak mnie nią "uszczęśliwiają" mam ochotę zrezygnować z kablówki :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: Paragraf 22, czyli 12.12.03, 14:49 Czyżbym tylko ja miał takie szczęście do absurdów ? Przysłała "wielka derekcja" pismo w sprawie wniosków na nagrody "prawidłowo wypełnione wnioski należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do ..." Tylko, żeby było ciekawie, taż sama "wielka derekcja" chyba ze dwa lata temu ustaliła, że tych nagród wypłacać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Paragraf 22, czyli 16.12.03, 14:49 W budynkach (u mnie w pracy) wykonano podjazdy dla wózków inwalidzkich. Czyn sam w sobie chwalebny trzeba przyznać, jednakże podjazdy prowadzą na parter (2 i 3 kondygnacje) budynków, w których nie ma wind. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Paragraf 22, czyli 29.12.03, 13:58 Wracająć do reklam. Nationale geographic (edycja polska) zdecydowana większość reklam jest w języku ....... Kto zgadnie jakim ? :) Odpowiedz Link Zgłoś