agga271 22.06.09, 10:15 Szukam konkretnego, rzeczowego notariusza. Tylko nie Darowski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gitares Re: Notariusz 23.06.09, 08:18 Odradzam panią Stępień-Jasińska (przyjmuje na Grota Roweckiego). Klienta traktuje z góry, brak wytłumaczenia dlaczego tak, a nie inaczej i wszelkie uwagi zbywa wyniosłym "ja tu jestem notariuszem". Efekt taki, że jej błędy musiałem sam prostować pisząc pisma do sądu o zwroty opłat niesłusznie naliczonych przez w/w panią. A z jej strony nawet przepraszam nie padło... Odpowiedz Link Zgłoś
koocia Re: Notariusz 23.06.09, 11:07 Pani Renata Kuczera Nowak kancelaria notarialna w "Centrum Balbina" ten beżowy budynek -biurowiec (solidność i profesjonalizm )tylko trzeba się wcześniej umówić na termin, lub jeżeli chcesz szybciej Pan Bartłomiej Nowak kancelaria notarialna w biurowcu przy ul. Budowlanych (tam gdzie PUP i Wydział Komunikacji UM) Odpowiedz Link Zgłoś
agga271 Re: Notariusz 02.07.09, 10:54 Ja właśnie odradzam Darowskiego... Byłam umówiona do niego na poradę - to podstawił asystenkę, która miała mniejsze pojęcie o sprawie niż ja... całe szczęście że nie musiałam nic za pseudo-poradę płacić... Chyba tym razem skorzystam z usług pani Kuczery-Nowak Odpowiedz Link Zgłoś