yaga7 Lucine i Polkadelic 29.08.12, 13:04 W poszukiwaniu miękkiego plandża, odcinek kolejny ;) Oba 34GG, normalnie noszę okolice 34G/GG Polkadelic - obwód spoko, miska za mała o miskę i to tak ewidentnie. Dizajn mi się nie podoba, ale gdyby leżał idealnie, pewnie by został ;) Lucine - zasadniczo rozmiar dobry, ale stanik słabo podtrzymuje, biust baunsuje, ramiączka rozciągliwe okropnie. Nie wyobrażam sobie tego stanika na większym od mojego biuście, podejrzewam, że podtrzymanie musiałoby być fatalne, serio. Oba staniki tną piersi od środka, bo wzdłuż miski zamiast czegoś elastycznego mają sztywną tasiemkę czy kawałek materiału. Jednym słowem podwójna porażka i wniosek: poza panaszową Andorrą nie znam dobrego miękkiego plandża. Odpowiedz Link
joan-nako Contour Strapless Bra by Bravissimo 29.10.12, 12:08 Zamówiłam 30 J, ale niestety się nie dopiełam (pod biustem 72 cm), zawsze zamawiałam 30 i były ok wiec jest bardzo ścisły. Muszę wymienić na 32. O miseczce cieżko powiedzieć, bo nie mam przedłuzek do stanika.. Odpowiedz Link
zazulla Purity Bra AU34 34J 19.02.13, 00:11 Rozmiar zasugerowany przez Bravissimo, po podaniu, że noszę 34HH Alexę, Sashę i Chloe. Niestety jest za duży. W dole misek mam miejsce, z przodu też sporo odstaje, tak jakby ramiączka były w złym miejscu przyszyte. Mam wrażenie, że jest po prostu niekompatybilny a przy mniejszym rozmiarze biust wylałby się przodem. Z profilu piersi są mocno spłaszczone, niczym w minimiserze. Ramiączka dość szerokie, elastyczne i regulowane na całości. Fotki w galerii. Odpowiedz Link
yo_anka a możesz wrzucić do galerii? 19.02.13, 18:26 właśnie myślałam o nim aby zamówić 34J nude.... Odpowiedz Link
yo_anka :) 19.02.13, 18:30 nie doczytałam do końca.... już są! jak zwykle.... lece popatrzec! Odpowiedz Link
zazulla Re: a możesz wrzucić do galerii? 19.02.13, 18:31 Już jest w galerii (pisałam) :) Odpowiedz Link
yaga7 Moonlight in Paris / Starburst 29.07.13, 21:25 W poszukiwaniu miękkiego plandża, odcinek kolejny ;) Starburst - 34GG Mooonlight - 34GG i 34H A Elomi noszę 36F - ot, ciekawostka ;) Starburst chyba zostaje, aczkolwiek wolałabym obwód o oczko większy, niestety już nie ma. Miska jest w porządku, nie za mała, nie wcina się jakoś znacznie, uniesienie ok. Jeszcze muszę pomierzyć pod ciuchami. Natomiast Moonlight in Paris nie pasuje - 34GG za małe, od środka miska tnie piersi, natomiast 34H niekompatybilne, fiszbiny szeroko pod pachą, ale od środka i tak się wcina. Oba 34GG fiszbiny mają identyczne, ale przy porównaniu widać, że Moonlight ma bardziej zamkniętą miskę - ma tasiemkę od spodu miski i to ta tasiemka się wcina w piersi. Odpowiedz Link