ania.kar identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 09:57 Przeglądając obecną ofertę sklepu Li Parie natrafiłam tam na zdjęcia, które wcześniej widziałam na stronie sklepu Noszę biustonosze. Renulcu, czy to za Twoją wiedzą i zgodą one się tam znalazły? www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1600 www.noszebiustonosze.pl/products/146/p/258 Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 11:26 Przyznam, że jestem, oględnie mówiąc (pisząc) zaskoczona. Li Parie to luksusowy butik, który na użytek swoich Klientek, o ile dobrze wiem, produkuje nawet filmiki instruktażowe – jak zakładać biustonosz, więc stać go zdecydowanie na swoje fotki. Skoro zdjęcia mojego autorstwa znalazły się na jego stronie, zostały uznane widocznie przez kogoś za dobre, ba, rewelacyjne wręcz, miernoty by przecież nie chcieli ;) Jest mi też niesłychanie miło z powodu tego, że mój opis również spotkał się z uznaniem, jak widzę, heh. Niestety, nie jestem w tym mistrzynią, już szybciej skopiowałabym Zankę, naprawdę jest co poczytać. Wiele modelek dałoby zapewne dużo, by pozować do zdjęć dla tego sklepu, wielu fotografów też zapewne chętnie podjęłoby się wykonania sesji bielizny dla niego, nie wspomnę już o tym, ile sitek o tym śni ;) Odpowiadam na Twoje pytanie aniu.kar, zaspokajając ciekawość Twoją i zapewne wielu Lobbystek: z modelką, ze mną, ani z sitkiem nikt ze strony Li Parie się nie kontaktował... Odpowiedz Link
kasienka.body Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 12:45 Reniu, Twoja wypowiedź jest zbyt łagodna ;) Jak dla mnie to takie zachowanie jest karygodne - ale jak widać występy w telewizji nikomu nie dodadzą kultury i obycia. A dosadniej mówiąc to jest to zwykła kradzież - tym bardziej jestem zła, bo również doświadczyłam takiego samego zachowania ze strony jednego z "lobbowych" sklepów. Odpowiedz Link
marooschka Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 12:54 Renulcu, pewnie już sprawdziłaś, że jest tego więcej. Ja skojarzyłam natychmiast (po przeczytaniu watku zajrzałam na str. LP) zdjęcia nowej Georgiany na modelce. Od siebie, jako klientki dodam, że jestem oburzona. To zwykła kradzież. W moich oczach właśnie się skreślili. Odpowiedz Link
azymut17 Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 13:04 kasienka.body napisała: A dosadniej mówiąc to jest to zwykła > kradzież - tym bardziej jestem zła, bo również doświadczyłam takiego samego zac > howania ze strony jednego z "lobbowych" sklepów. > Ze strony Li Parie niestety również, przynajmniej jeśli chodzi o opis: www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1367 www.body.sklep.pl/product-pol-210-Freya-Monet-Tea-Rose-Biustonosz.html Ja nie wiem, czy tak trudno sklecić kilka zdań o staniku, który się ma przed sobą? Do szkoły się nie chodziło czy co? Odpowiedz Link
ania.kar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 13:55 > Jest mi też niesłychanie miło z powodu tego, że mój opis również spotkał się z > uznaniem, jak widzę, heh. Rzeczywiście, tego nie zauważyłam. A opisy widzę, że są nie tylko takie same jak u Ciebie. "Podobieństwo" można zauważyć też do opisów z Bardea.pl bradea.pl/biustonosze/biustonosz_gossard_cancan_czerwony www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1604 bradea.pl/biustonosze/biustonosz_gossard_camouflage_candy_cool_khaki www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1238 i jest tego więcej. Po prostu brak mi słów... Odpowiedz Link
marooschka Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 14:16 to ja jeszcze dodam, że jedna z modelek dziwnie przypomina tę z bravissimo. I to też... www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1257 www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/panache/plunge-bras/pnb5-details.aspx?colour=pink-passion&ck=ZJc6eCdzb54%3d a w tango magenta pozuje chyba pani z figleaves www.bieliznaliparie.pl/pl/o/766 www.figleaves.com/uk/product.asp?product=Panache-Tango-Balconette-Bra&product_id=PA-3251&size=&colour=Lilac/Purples Odpowiedz Link
kasica_k Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 14:18 Bradea jest dystrybutorem Gossarda, więc być może uznano, że opisy są do wykorzystania? (być może rzeczywiście tak jest). Natomiast w przypadku Renulca postąpiono zdecydowanie nielegalnie... Odpowiedz Link
ewa.bradea Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 15:01 Ostatnio pewien sklep (dodam że z LOBBY) skopiował od nas regulamin sklepu. W tym kontekście 'zapożyczenie' opisu produktu nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi ;-) Dodam, że mam nadzieję, że ten sklep który wspomniałam na początku, znajdzie trochę czasu aby opracować swój własny regulamin. Jeśli nie, to ostrzegam, że narobię wstydu... Ewa Smolińska www.bradea.pl Odpowiedz Link
ewa.bradea Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 15:04 z regulaminem nie chodzi o sklep LiParie (w kontekście dyskusji mogło zabrzmieć dwuznacznie) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 19.10.10, 14:44 ani.kar - przede wszystkim dziękuję za larum, czego zapomniałam wcześniej uczynić (ależ ja jestem niewychowana, przepraszam !) :* no i oczywiście za wsparcie; marooshka, kasienka.b, kasica oraz...wiele innych Lobbystek, które wiem, że czytają LB (moja poczta i gg szalały od rana wprost), ale nie komentują - jesteście kochane, duch prawości w narodzie biuściastym żywie :) Melduję, że napisałam maila do Pani Jolanty. Czy potraktuje sprawę poważnie, czy mnie i moje prawa autorskie zlekceważy - zobaczymy... buźka -renulec Odpowiedz Link
monika_dopasowana to i ja doleję do ognia ;) 19.10.10, 16:26 To ja tylko dodam od siebie, że ich tabelka jest kopią mojej, którą sama zrobiłam. Kilka razy osobiście zwróciłam na to uwagę, ale reakcja nie była taka jaka być powinna. Zbyt lekko podchodzą do takich spraw. Z moją tabelką skończyło się tak, że kilka pól zostało przekolorowanych :D Widocznie to duży problem zrobić samodzielnie tabelkę, zdjęcia czy opis :) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
beniutka_bo kradzież praw autorskich 19.10.10, 16:37 tak się to nazywa i może być przedmiotem postępowania z powództwa cywilnego. Odpowiedz Link
mszn Re: kradzież praw autorskich 20.10.10, 12:40 Napisalam do Listkow i Bravissimo. Mam nadzieje, ze nie zignoruja. Odpowiedz Link
ania.kar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 09:00 > Melduję, że napisałam maila do Pani Jolanty. Czy potraktuje sprawę poważnie, cz > y mnie i moje prawa autorskie zlekceważy - zobaczymy... Zdjęcia Garlanda już zniknęły. Główne zdjęcie, identyczne jak w sklepie Brastop: www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=2230 również zostało usunięte. Ale opis biustonosza nadal pozostał bez zmian. Odpowiedz Link
milstar opisy - nie tylko Liparie 20.10.10, 13:25 Do porównania: www.noszebiustonosze.pl/products/239/p/181 secrethills.pl/product-pol-131-Biustonosz-Panache-Harmony-Cielisty-4031.html Niby jak się doda parę przymiotników to brzmi inaczej, ale inspiracje widać Odpowiedz Link
confused.girl Re: opisy - nie tylko Liparie 20.10.10, 14:08 Nie no bez przesady. Różnice są dużo większe niż tylko dodanie kilku przymiotników. Jedyne podobieństwo to kolejność opisywania elementów (miski, haft, róża itd.). Odpowiedz Link
milstar Re: opisy - nie tylko Liparie 20.10.10, 15:26 Zapewniam Cię, że to działanie zamierzone Odpowiedz Link
confused.girl Re: opisy - nie tylko Liparie 20.10.10, 19:16 No ale bez przesady. Jest różnica między inspirowaniem się a kradzieżą własności intelektualnej, a tej drugiej w tym przypadku nie widzę. Zwłaszcza, że raczej ciężko opisywać coś tak prostego jak stanik na wiele wyszukanych sposobów;) Odpowiedz Link
alladyna1986 Kreatywne opisy 20.10.10, 23:40 Ciężko być kreatywnym w opisach biustonoszy? Tu Cię zaskoczę.;D Poczytajcie opisy tutaj: balkonetka.pl/forum/probiusciaste-imprezy/2010/5/6/apel-do-polskich-producentow-bielizny/last#p46499 Tylko proszę nie zapluć monitora;) Jakby co,ostrzegałam.;p Mogli sobie takie skopiować, o! Odpowiedz Link
ania.kar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 13:51 Chyba lepiej będzie dopisywać kolejne komentarze do wątku o sklepie Li Parie, żeby ich potencjalne klientki wiedziały z kim mają do czynienia: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,107770737,117734041,kolejna_wpadka_Li_Parie.html szczególnie, że sprawa jak widać dotyczy kopiowania zdjęć i opisów także od innych sklepów (np. Body, MamBra). Odpowiedz Link
milstar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 14:05 A może założyć osobny wątek, np. "Niezgodne z prawem działania sklepów"? Odpowiedz Link
mszn Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 18:03 Wątek jak wątek, ale wydaje mi się, że podstawowym pytaniem jest teraz, co możemy zrobić, żeby LiParie poniosło odpowiedzialność za swoje działania. Odpowiedz Link
nelyen Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 20.10.10, 23:45 jedyne co może przynieść efekt to wyciągnięcie tego medialnie. na początek proponuje facebooka - zarzucić ich stronę czułymi słówkami - wiele osób to zobaczy. jak się znajdą dojścia to i jaki artykulik tam czy siam nie zaszkodzi. a opinii Mahedy jestem ciekawa... Odpowiedz Link
ladysplace.pl Re: opisy HOTmilków mają z Lady's Place-brak słów 20.10.10, 21:24 nie ładnie, nie ładnie... widzę, że i nasze opisy Li Parie sobie 'użyczyło'.. albo mają, aż takie głupiutkie pracownice albo same są mało kreatywne przykładów tego zlodziejstwa jest dużo, a oto jeden z nich: u nas: www.ladysplace.pl/hotmilk-her-midnight-charm-was-striking-p-400.html w lipa ri... www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1295 Odpowiedz Link
renulec Re: opisy HOTmilków mają z Lady's Place-brak słów 20.10.10, 21:49 Ależ Moja Droga, to nie było użyczenie. Absolutmą! Tu miało miejsce jedynie, że tak zacytuję, "nieumyślne wykorzystanie"... Hyhyhy, hahaha, hihihi. Oj, brzuch mnie rozbolał. Jest na sali lekarz? Odpowiedz Link
asia_ladysplace.pl Re: opisy HOTmilków mają z Lady's Place-brak słów 21.10.10, 12:32 I nie tylko HOTmilków... Kolejny przykład złodziejstwa: www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1260 A tu pierwowzór: www.ladysplace.pl/dalia-ivette-czarny-p-68.html To jest poprostu kradzież własności intelektualnej ... Odpowiedz Link
ania.kar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 21.10.10, 11:29 Tu są kolejne fotki i opis. Tym razem przekopiowali tylko dwa zdjęcia: www.bieliznaliparie.pl/pl/o/770 www.noszebiustonosze.pl/products/146/p/279 Jeszcze tu jest jedno. A dwa inne wraz z opisem taka jak w sklepie MamBra: www.bieliznaliparie.pl/pl/o/564 Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 21.10.10, 12:03 Aniu, jesteś niebywale spostrzegawcza muszę przyznać, po raz kolejny Ci dziękuję. Być może ktoś znowu powie/napisze "tak, jest to przykre, ale co zrobić, oni mają takie metody, grunt, że usunęli, przeprosili"... Czy któraś z Was była może na wsi i atakował ją tzw. koński giez? Bo to potwornie głupi i namolny owad jest - odpędzisz sto razy, a i tak znajdzie kawałek ciała, żeby się najeść. Więc ja temu sklepowi mówię "smacznego", tylko niech teraz mooocno uważa, bo mu to po prostu zaszkodzi. Moja kolekcja screenów z tej strony i tak jest bogata. Jak napisałam właścicielce strony- w każdej chwili udowodnię autorstwo. Zdjęć i (niestety, tu mnie boli najbardziej) - modelki. Miarka się przebrała. Za moim sklepem i za moimi zdjęciami stoję ja - Renata Bielesz. Ja też personalnie odpowiadam za jego wszystkie wzloty i upadki. Za wzloty tego sklepu, z tego co widzę i czytam - odpowiada jedna osoba, za upadki - pracownik, bo właściciel nie ma na to czasu i ochoty. Nie martwcie się, pan prokurator powiedział, że mogą sobie usuwać teraz do bólu, wszystko jest do sprawdzenia. Pozdrawiam -Renata www.noszebiustonosze.pl Odpowiedz Link
nelyen Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 21.10.10, 12:26 hm, może weźcie się dziewczyny razem ogarnijcie i pchnijcie wspólnie sprawę na formalne tory? bo jeszcze kłamstewka jak "prekursorka braffitingu" czy "fachowa obsługa" można zignorować, ale kradzież...? życzę powodzenia i dużo siły! Odpowiedz Link
ania.kar Re: identyczne zdjęcia na stronie Li Parie 21.10.10, 16:40 > Aniu, > jesteś niebywale spostrzegawcza muszę przyznać, po raz kolejny Ci dziękuję. Nie ma sprawy :) Przejrzałam tylko niewielką część oferty tego sklepu, być może tych zdjęć jest więcej. Bezczelności nie toleruję i mam nadzieję, że Li Parie poniesie jakieś konsekwencje i nie będzie bezkarnie wykorzystywać czyjejś pracy. Szczególnie, że to nie pierwszy raz zostali przyłapani na nieuczciwych praktykach! Odpowiedz Link
beniutka_bo Renia-powodzenia! 21.10.10, 21:12 Trzymaj się,kobieto i nie daj zjeść tym (i tu mi zabrakło odpowiednio cenzuralnego słowa na wyrażenie mojej opinii o tak głupim działaniu) Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
aankaa Re: Renia-powodzenia! 21.10.10, 21:30 Reniu, jak wiesz nie jesteś sama a to kolejny kwiatek "sklepu" www.bieliznaliparie.pl/pl/o/1364 www.intymnie.com/caprice,carolin_soft_str-prod_id-7150.htm skrobnęłam do nich maila, może nie czytają LB ? Odpowiedz Link
aankaa Re: Renia-powodzenia! 21.10.10, 21:34 ciekawa jestem kto dopłacił / stracił 73,10 na tym samy modelu... Odpowiedz Link
aleks-andra1 Pierwszy zakup - trafiony :) 27.10.10, 09:19 witam, dokonałam zakupu dwóch przepięknych staniczków : Estepona by Masquerade (Kolor: złamana biel/jasna zieleń) oraz CONFETTI (Kolor: ecru / ivory) i dobry bardzo bardzo dobry zakup. Przede wszystkim duży plus za rady, dobór właściwego rozmiaru - od razu widać, że mamy do czynienia z osobą, która zna się na tym, zna się na towarze który sprzedaje. Kolejny plus - opakowanie - po prostu zachwyt, oczarowanie - otwierasz paczuszkę (już pierwszy miły szok, gdy spodziewasz się zdecydowanie mniejszej paczki a tu takie większe pudełko :) i staniki zapakowane w tiul (apropo w mój ulubiony kolor - bordowy) do tego przewiązane ekologiczną wstążeczką. Do tego bardzo subtelna wizytówka - jest wszytko co musi być na wizytówce, delikatne kolory - po prostu nie jest wulgarna. Jeśli chodzi o towar to po prostu bajka - staniki leża idealnie, kobieta czuje się w nich pięknie (bo mają ładny krój, dodatki w stylu koralika, koronki, cyrkonii) seksownie. Dodatkowo trzymają idealnie biust - pierwszy raz tak mam, biust na swoim miejscu, nie lata, nie trzeba poprawiać stanika, wpychać piersi do miseczek co jakiś czas, nie ma budyniu. Słowem OGROMNY plus dla sprzedającej :) Jestem zachwycona zakupem i na pewno jeszcze nie raz nie dwa skorzystam z oferty. Ponieważ naprawdę warto. Warto czuć się kokieteryjnie i uwodzicielsko, eksponując swoje walory. Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Pierwszy zakup - trafiony :) 28.10.10, 09:35 aleks-andro1, jest mi niezmiernie miło :D W sumie, w przeważającej części trafiony zakup to Twoja zasługa – dokładny, zgodny ze wskazówkami pomiar stanowi o ¾ sukcesu. Pakowanie – a miałam w srebrny, dobrze, że mnie coś tknęło i zamotałam staniki w ten bordowy tiul jednak, heh. Generalnie – strasznie się cieszę, że zakupy przy moim wirtualnym kramiku spełniły Twoje oczekiwania. Zapraszam do ponownych odwiedzin w noszebiustonosze.pl i serdecznie pozdrawiam. -noszebiustonosze/renulec Odpowiedz Link
aankaa Re: www.noszebiustonosze.pl 03.11.10, 15:27 jestem pod wrażeniem - jeszcze z żadnego sklepu nie dostałam przesyłki tak "kobieco" zapakowanej. Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu cieszyć się zakupami :) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: www.noszebiustonosze.pl 04.11.10, 11:33 Pakuję tak, jak sama chciałabym otrzymać, gdybym wydała trochę grosza w fajnym sklepie ;) Pozdrawiam serdecznie -Renata Odpowiedz Link
noszebiustonosze 06-08.11.2010---->RABAT na 65cm pod biustem 05.11.10, 21:17 Od północy dzisiaj do północy w poniedziałek, 08.11.2011 5% rabat na wszystkie obwody 65cm pod biustem w sklepie :) Na hasło RABAT65 wpisane w polu UWAGI przy zamówieniu, zostanie naliczona obniżka od ceny w mailu zwrotnym (do tego zamówienia). Łączy się on z rabatem indywidualnym i dotyczy także towarów z obniżonymi cenami. (Do północy DZIŚ na tych samych zasadach obowiązuje RABAT60 !) Odpowiedz Link
noszebiustonosze 08-11.11.2010---->RABAT na 70cm pod biustem 08.11.10, 17:05 Od północy dnia dzisiejszego, czyli 08.11 do północy we czwartek 11.11.2010 5% rabat. Tym razem na obwody 70cm pod biustem w sklepie. Na hasło RABAT70, wpisane w polu UWAGI pod zamówieniem, zostanie naliczona obniżka od ceny. Rabat ten łączy się z rabatem indywidualnym i dotyczy także towarów z obniżonymi cenami. Zostanie naliczony w mailu zwrotnym do zamówienia. Odpowiedz Link
noszebiustonosze 13 - 15.11.2010---->RABAT na 75cm pod biustem 13.11.10, 08:40 Od dnia dzisiejszego, czyli 13.11 do ostatniej minuty poniedziałku, czyli północy 15.11.2010 5% rabat na wszystkie obwody 75cm pod biustem w sklepie. Na hasło RABAT75, wpisane w polu UWAGI pod zamówieniem, zostanie naliczona obniżka od ceny. Rabat ten łączy się z rabatem indywidualnym, dotyczy także towarów z obniżonymi cenami. i zostanie naliczony w mailu zwrotnym do zamówienia. Pozdrawiam i zapraszam -Renata Odpowiedz Link
aankaa Re: 13 - 15.11.2010---->RABAT na 75cm pod biu 18.11.10, 15:13 nie dość, że z rabatem to jeszcze tak cudownie zapakowany. Błyskawiczna wysyłka. Jestem (znowu) pod wrażeniem. Sam biustonosz opiszę w odpowiednim wątku Odpowiedz Link
aankaa Re: www.noszebiustonosze.pl 23.11.10, 20:11 ponownie pochwalę - bo naprawdę warto :) wymiana przesyłek z prędkością światła, maili - jeszcze szybsza i jakże serdeczne a sama przesyłka - to jak prezent a nie "paczka z e-sklepu" Odpowiedz Link
noszebiustonosze aankoo 24.11.10, 16:13 Dziękuję za pochwały, staram się, żeby zakupy w moim sklepie kojarzyły się moim Klientkom z czymś miłym a nie tylko z wypływem gotówki z portfela. Więc "przymadzam" czasem takietam... ;) -renulec Odpowiedz Link
noszebiustonosze pierwsze staniki marki Pour Moi? - St. Tropez 08.12.10, 16:47 W sklepie pojawiły się pierwsze staniki przecierające szlaki marce Pour Moi? w naszych, roztoczańskich stronach :)) Są to białe i czarne, miękkie St. Tropezy - sprawdzona konstrukcja, dobra jakość i cena. Odpowiedz Link
aankaa Re: pierwsze staniki marki Pour Moi? - St. Trop 08.12.10, 20:11 zatem czekam (i pewnie nie tylko ja) na sitkowe :) zdjęcia, które pokazują cały urok bielizny, detale i jakże zachęcają do pozbywania się biletów narodowego banku polskiego :D Odpowiedz Link
aleks-andra1 Re: pierwsze staniki marki Pour Moi? - St. Trop 15.12.10, 10:18 Zakupiłam czarny i jest rewelacja. Uroczy, przepiękny. Bardzo ładnie leży, dodatkowo wzór ma śliczny. Jestem nim zachwycona - uważam że to bardzo udany zakup. Zakupiłam też dla mamy (jej pierwszy dopasowany stanik) - SASHA by Panache Superbra (kolor lekko różowy) - i jest zauroczona nim, dobrze leży, podtrzymuje biust, i mam nadzieję że ułoży mamie biust na normalny :) (dodatkowo mama zachorowała też na idealnie dopasowane staniki). Całość jak zwykle pięknie zapakowana - tym razem ekologicznie, z dodatkiem jemioły i życzeniami świątecznymi - po prostu czujesz się wyjątkowo :) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: pierwsze staniki marki Pour Moi? - St. Trop 15.12.10, 17:10 aleks-andro1, :))) Pozdrowienia także dla Mamy. Aha, i dla Taty, któremu podobała się w nowym staniku! Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: pierwsze staniki marki Pour Moi? - St. Trop 15.12.10, 17:08 aankoo, no okazuje się, że masz bardzo typowy biust - Twój rozmiar poooszedł! Na drugi raz zamówię więcej, mea culpa! Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Strona nie działa!!! :( 15.12.10, 21:31 mokto, już jest ok, zapraszam, jeśli nie przeszła Ci ochota ;) Muszę jednak przyznać, że mój dostawca usług internetowych (domena i serwer) podniósł mi dziś baaardzo skutecznie ciśnienie. Niedługo będę mogla rozszerzyć działalność i udzielać porad typu - jakich Partnerów się wystrzegać - skuteczny e-biznes, heh... -noszebiustonosze (vel renulec) Odpowiedz Link
moniach_1 Re: Strona nie działa!!! :( 16.12.10, 00:19 Muszę cię zmartwić, u mnie nadal nie działa :( Odpowiedz Link
noszebiustonosze na szczęście mamy nowy dzień :) 16.12.10, 09:03 Sklep już chodzi, poczta chodzi. Wczorajszy dzień był ciężki dla klientów firmy NetArt. Mieli jakąś dużą awarię. Jak niektórzy właściciele sklepów twierdzą - pierwszą TAK dużą. Na szczęście ogarnęli to i oby drugi raz nie zdarzył się szybko. Ech, jaki ten biznes internetowy emocjonujący jest, wczoraj wieczorem musiałam wspomóc się grzanym winem... Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: na szczęście mamy nowy dzień :) 16.12.10, 13:34 Przypuszczenia moje i innych klientów NetArtu były słuszne - problemy w serwerowni. Dziś otrzymałam malia: "Informujemy, że w dniu 15.12.2010 r., w godzinach popołudniowych system UPS uległ awarii i nastąpiła krótkotrwała przerwa w zasilaniu serwerowni NetArt. Zasilanie zostało niezwłocznie przywrócone, jednak spowodowało wystąpienie przerw w dostępie do usług. Znaczna ich większość (około 80%) została uruchomiona w ciągu kilkudziesięciu minut od wystąpienia problemu. Priorytetem dla administratorów NetArt było uruchomienie usług Klientów, tak aby poprawnie działały. W pozostałych przypadkach wystąpił problem z systemami plików serwerów, których spójność należało zweryfikować. Prace te zostały zakończone jeszcze tego samego dnia. W celu ponownego sprawdzenia i skorygowania ewentualnych błędów (w większości niewidocznych dla Klientów) administratorzy NetArt w późnych godzinach nocnych podjęli decyzję o wyłączeniu większości usług i podjęciu prac naprawczych. Prace te trwały w czasie najmniejszego natężenia ruchu sieciowego (od około godziny 24 do 6 rano). Zapewniamy, że Biuro Obsługi Klienta NetArt pracowało stale do późnych godzin wieczornych, ale sam kontakt z konsultantami był utrudniony z powodu ogromnej liczby zapytań ze strony Klientów. W nocy kontakt z administratorami był utrudniony z tego samego powodu. Chcemy zapewnić, że prace nad usunięciem jakichkolwiek problemów i zabezpieczeniem sprawnego działania całej infrastruktury NetArt trwały nieprzerwanie aż do skutku. Od wczesnych godzin porannych wszystkie usługi działają już prawidłowo. Zapewniamy, że obecnie nie występuje opóźnienie związane z dostarczaniem poczty e-mail. Kolejka maili do dostarczenia była ogromna, ale wszystkie wiadomości wysłane do klientów NetArt dotarły już na skrzynki mailowe". To tłumaczy, czemu mój sklep oraz inne strony obsługiwane przez NetArt przestały działać po północy. Odpowiedz Link
nomina Renulku, pilnie proszę o kontakt! 22.03.11, 23:31 Renatko, ciągle nie mam od Ciebie odpowiedzi na ostatnie maile, mam wrażenie, że nie dochodzą. Proszę Cię pilnie o kontakt - za kilkanaście dni przestaje działać Autorium, a Ty masz ciągle kody rabatowe klientów na tę stronę (jeśli jeszcze masz, bo nie widzę?). Z powodu akcji na STOFF-ie muszę mieć pewność, że kody działają poprawnie (włączam doraźnie jeszcze raz promocję). Jeśli rezygnujesz, to też proszę Cię o kontakt Odpowiedz Link
noszebiustonosze ostatni dzień rabatów indywidualnych z 2010 16.01.11, 18:20 Przypominam, że tylko do dziś, do godz. 24.00 można wykorzystać rabat indywidualny przyznany w sklepie noszebiustonosze.pl, w 2010 roku. Na niektórych kontach uzbierały się spore "procenty", które w połączeniu z obniżkami posezonowymi, pozwalają na spore oszczędności. Sympatyczki sklepu oraz sklepowego bloga (noszebiustonosze.blox.pl) mogą do 20.01.2011 zagłosować na nas w konkursie Blog Roku 2010. Aby oddać skutecznie głos na blog noszebiustonosze, należy wysłać sms o treści B00066 na numer 7122. Odpowiedz Link
renulec nowa Emily w kolorze lawendowo niebieskim 01.02.11, 15:38 Dziś do noszebiustonosze dotarła nowa wersja kolorystyczna modelu Emily. Dostępne są rozmiary: 32/70 - F, FF, G, GG, H, HH, J, JJ, K; 34/75 - G, GG, H, HH, J, JJ, K; 36/80 - F, FF, G, GG, H, HH, J; 38/85 - F, FF, G, GG. Zdjęcia na stronie: www.noszebiustonosze.pl/products/146/p/334 Stanik jest w kolorze lawendowym (odcień fioletu) z niebiesko-lawendowym haftem. Jest to model z kolekcji wiosna/lato 2011. Odpowiedz Link
super.anczysko Peanów ciąg dalszy:) 02.02.11, 07:52 Niezmiennie będę piać peany, ponieważgdyżalbowiem zakupy u Reni stanowią nie lada przyjemność. I gdybyż mi tylko kasa pozwoliła, kupowałabym u niej staniki, przedłużki, majtki, woreczki i wszystko inne, żeby za każdym razem mieć przyjemność otwierania paczki i "dobierania" się do jej wnętrzna. Przy ostatnim zakupie (Salina czarna) zostałam obdarowana kawałkiem tiulu w kolorze, który posuje mi do opakowania prezentu dla dochodzącego z okazji walentynek! I do tego jeszcze szpilka w tym samym kolorze z serduszkiem! W każdym bądź razie polecam zakupy tamże. Profesjonalizm, świetny kontakt, szybka przesyłka, opakowanie cud-miód, czego chcieć więcej? KASY !!! Odpowiedz Link
nomina Renulku, pilnie proszę o kontakt! 22.03.11, 23:32 Renatko, ciągle nie mam od Ciebie odpowiedzi na ostatnie maile, mam wrażenie, że nie dochodzą. Proszę Cię pilnie o kontakt - za kilkanaście dni przestaje działać Autorium, a Ty masz ciągle kody rabatowe klientów na tę stronę (jeśli jeszcze masz, bo nie widzę?). Z powodu akcji na STOFF-ie muszę mieć pewność, że kody działają poprawnie (włączam doraźnie jeszcze raz promocję). Jeśli rezygnujesz, to też proszę Cię o kontakt! Proszę też moderację o usunięcie wcześniejszego wpisu na ten temat, pomyliłam miejsca. Odpowiedz Link
malinowo_kalinowa Pasy Grety pytanie 23.03.11, 03:42 Witam, Przymierzam się do zakupu czarnego pasa, i tu powstaje pytanie jak się mierzyć (czy wymiar talii to docelowe najwęższe miejsce, a może to w którym będzie spoczywał pas?) Jest, jakaś złota metoda by dobrze go dobrać? Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 06:29 malinowo-kalinowa, Pas, zgodnie z zaleceniami Producentki, należy dobierać według wymiarów w talii, wybierając mniejszy zakres rozmiarowy. Należy przy tym zwrócić uwagę, że poszczególne modele pasów różnią się czasem wartościami wymiarów w rozmiarach. Tak więc, przy czarnym pasie Mata Hari www.noszebiustonosze.pl/products/272/p/354 na wymiar w talii 67cm należy wybrać rozmiar XS a nie S (choć też można się teoretycznie "załapać"), na wymiar w talii 70cm właściwszy będzie bardziej S niż M, na 76 M niż L itp. Wynika to z tego, że pas powinien dobrze opinać, a co za tym idzie - nie zsuwa się i dobrze trzyma pończochę. W drodze do sklepu są XXL-ki oraz...prawdziwe pończochy nylonowe :)) XXL powinny być dziś, a nylony w piątek. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 07:36 Podepnę się :) Ale dobierać wg wymiarów w _którym_ miejscu: - najwęższe miejsce talii - u mnie wypada pod żebrami, tu "siedzą" mi spódnice z bardzo wysokim stanem. - miejsce w okolicach pępka, jak na zdjęciu producenta, w tym miejscu kończą mi się zwykle spodnie. U mnie różnica między tymi wymiarami to jakieś 10 cm, więc ma to dość istotne znaczenie. Na zdjęciu modelka nie ma tego pasa w talii, ma go w okolicy pępka właśnie. Nigdy nie miałam pasa do pończoch, więc nie wiem, czy nosi się go w okolicy pępka czy ciut niżej, czy jednak wyżej ;) Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 11:19 Takie pasy jak produkuje "Greta" nosi sie na wysokosci pepka. Wyzej, niz np. pasy do ponczoch Freyi, ale nizej niz np. to: www.kissmedeadly.co.uk/shop/collections/blue%20alouette Pasy te sa takiej wysokosci, ze patrzac od tylu koncza sie akurat kilka cm powyzej miejsca, gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe, tudziez akurat nad muffin topem, wiec wyzej sobie po prostu go nie naciagniesz, materialu nie starczy:) Mam nadzieje, ze pomoglam. Odpowiedz Link
akj77 Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 14:15 Ja dodam jeszcze, że czarny pas ma długie gumki, więc można go założyć dość wysoko. Ja dobrałam na rozmiar w talii i na tej wysokości go noszę, a mam "długie" biodra. Odpowiedz Link
malinowo_kalinowa Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 21:15 zrobię mały offtop, za co z gówy przepraszam chciałam kupić czarny jako pierwszy pas, rozważam też klasycznego czarnego admirała. Najbardziej na świecie kocham się w tych dwóch: www.nylony.home.pl/SHOP/index.php?main_page=product_info&cPath=2_104_105&products_id=357&zenid=096358af0da73c9c19bed720aa10a85a ; www.nylony.home.pl/SHOP/index.php?main_page=product_info&cPath=2_107&products_id=367&zenid=096358af0da73c9c19bed720aa10a85a I nie wiem co zrobić, jestem niewysoka mam sporą różnice między talią a częścią biodrową (tą zaraz pod najwyższym miejscem, a nie na wysokości pośladków) dodatkowo duży wystający brzuszek (w tym jego część dolną). Bardzo marzy mi się pas, ale kompletnie już zgłupiałam... Przepraszam za śmiecenie w wątku. Odpowiedz Link
ciociazlarada Ja tez jestem niewysoka 24.03.11, 11:46 jakies 160-162 cm i jak najbardziej nosze pasy. Mam kilka Admiralow i niestety musze odradzic (niestety, bo staram sie promowac polskich producentow) - pasy sa starannie uszyte, ale dosc siermiezne, gumka w pasie (wersja cala z koronki) ekstremalnie niewygodna, podwiazki sa z grubej gumy i odznaczaja sie bardzo mocno pod ubraniem. Lubia sie rowniez rozpinac, a czesc zapiecia nie jest gumowa, a szmaciano-plastikowa. Kupowalam te pasy rok temu, moze od tego czasu cos zmienili - w kazdym razie na pierwszy pas na pewno ich nie polecam, tylko sie zniechecisz. Co do brzuszka, jezeli zalezy Ci na jego splaszczeniu sprobuj pasow modelujacych, np. Rago. Gretki sa bardzo ladne, starannie uszyte i super-hiper-turbowygodne, ale wykonane z dosc wiotkiej dzianiny, brzucha na 100% Ci nie splaszcza, ale z drugiej strony, rozmiar dobrany do talii bez problemu pomiesci brzuszek. Ja mam inny problem, bo choc z profilu wygladam jak gwiada kina, za to od przodu widac do czego zdolny jest moj zadek w calej okazalosci:), ale pas dobrany do rozmiaru talii bez problemu otula moje biodra i okolice. Co do tego drugiego linka - nie spodziewaj sie wiele po Kiss Me Deadly. Ich jakosc jest naprawde mocno przecietna, pasy Grety sa duzo lepiej wykonane. Nie mam tego konkretnego modelu, ale Jolie i Van Doreen sa naprawde kiepskie w porownaniu z wszystkimi innymi pasami, ktore mam. Podsumowujac, 125 zl jest absolutnie nieadekwatne do oferowanej jakosci, na wyprzedazy bym owszem, wziela, w cenie regularnej nigdy. Odpowiedz Link
malinowo_kalinowa Re: Ja tez jestem niewysoka 24.03.11, 14:26 Bardzo dziękuję za pomoc, raz się żyje zamówię ten Grety (rango się trochę boję jednak na pierwszy pas te 130 zł to sporo - jako następny kto wie ;)) Pozostaje mi się wymierzyć i zamawiać! Wreszcie zamówię coś w sklepie Renulca, którego blog tak uwielbiam ;) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Pasy Grety pytanie 23.03.11, 21:28 Dzięki :) Ja jeszcze nigdy nie miałam takiego cuda, między innymi dlatego, że nigdy nie wiedziałam, jaki rozmiar brać. Ale trochę już mi rozjaśniłaś. Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Pasy Grety pytanie 24.03.11, 12:06 Jeszcze powinnam uszczegolowic - u mnie talia wypada jakies 0.5 cm nad pepkiem. Pas zapinam rano w talii i on sie zwykle w ciagu dnia ociupine przemieszcza o te 0.5 cm, wiec laduje na wys. pepka. W przypadku dlugiego tulowia na pewno pas zladuje troche ponizej talii, ale nie bedzie to tez klasyczna "biodrowka", jak te spodnie z ktorych tylek wylazi:) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Renulku, pilnie proszę o kontakt! 23.03.11, 06:16 Karolino, ostatnio moja skrzynka, jak zwykle przepełniona, trochę wariowała. Teraz jest ok, pisz :) -R. Odpowiedz Link
nomina Re: Renulku, pilnie proszę o kontakt! 24.03.11, 10:59 Dzięki, dzisiaj się odezwę. Odpowiedz Link
ciociazlarada Pas w kropeczki od Grety i Renulca 24.03.11, 11:56 Obsluga klienta w noszebiustonosze jak zwykle na swiatowym poziomie:), a ten zielony material to sobie schowalam i jakos zamierzam go wykorzystac, Renulec tak pakuje bielizne, ze klekajcie narody! Sam pas tez polecam, wykonany jest rewelacyjnie. Kolor rozowy-arabelkowy, idealnie pasuje do Arabelli Black (czyli wersji podstawowej) i innych czarnych stanikow. Material jest mieciutki, nie spodziewajcie sie wielkich wlasciwosci modelujacych. Gumka w pasie bardzo wygodna, mozna w nim spokojnie wysiedziec kilkanascie godzin zapominajac, ze sie go zalozylo. Dla watpiacych - na 67 w talii wzielam Ske, niezgodnie z zaleceniami producentki: mam spory i okragly kuper, to po pierwsze, pod drugie lubie zapinac pasy na najwezsza haftke tak, zeby schowac zapiecie. Odpowiedz Link
ciociazlarada Jak nie macie jeszcze pończoch do swoich pasów 04.05.11, 12:49 to serdecznie polecam sklep Renulca. Wysłane drugiego maja, dziś mój duński listonosz dostarczył ze śpiewem na ustach. Pończochy Nylonessa są pierwsza klasa. Wolę co prawda Gio (rozciągliwe wszerz i wydają ciut milszy odgłos;)), ale nie ma lepszych pończoch bez wzmocnienia na pięcie niż właśnie Evy, a pończoch nylonowych bez pięty znowu tak dużo na rynku nie ma. Renulec jest mistrzynią seksownego pakowania, skrzętnie sobie odkładam te materiały, a nuż coś sobie z nich wybuduję po latach... Dostałam też niespodziankę, której się nie spodziewałam:D. Odpowiedz Link
mszn Też już mam Evy i pas Grety :) 04.05.11, 18:20 Odebrałam przesyłkę w poniedziałek, i pończochy faktycznie fantastyczne. Pas jest rewelacyjny jeśli chodzi o trzymanie pończoch cały dzień, do tej pory miałam tylko Admirała i to jest niebo a ziemia. Ale rozciąga się paskudnie, na 72 cm w talii wzięłam M (takiego mam i Admirała, poza tym bałam się, że mniejszy nie dogada się z moimi biodrami) i nawet zapięty najciaśniej nie jest w stanie utrzymać się w talii, jak lubię - zsuwa się i wyciska mi boczki. Jak tylko pojawi się coś jaśniejszego, będę chyba próbować z S, żeby trzymał się z moim najwęższym miejscu jak trzeba. Sam sklep oczywiście pierwsza klasa, bardzo się cieszę, że miałam okazję kupić coś u Renulca, bo od staników to mam OnlyHer, jak jestem w Polsce. I tylko mi było trochę głupio, bo ten jeden pasek i pończochy we własnym kartoniku to można było spokojnie w bąblową kopertę włożyć, a tu takie wielkie pudło i znaczków na nim z dziesięć. Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Też już mam Evy i pas Grety :) 04.05.11, 21:39 Mszn, Greta zaleca brać z dwóch pasujących zakresów ten mniejszy. Ale pierwsze koty za płoty, przy kolejnym decyzja będzie już z pewnością łatwiejsza :) Owszem, można było włożyć do koperty, ale kartonik daje według mnie gwarancję tego, że towar dotrze do odbiorcy w stanie takim, w jakim został nadany. Na ilość znaczków nie mam wpływu ;) Dziękuję za pozytywną ocenę sklepu. Zawsze bardzo się cieszę, kiedy "Prezes jest zadowolony" :)) Odpowiedz Link
mszn Re: Też już mam Evy i pas Grety :) 04.05.11, 21:57 Ja to chyba mam małą literkofobię ;) Z rozmiarami staników nigdy nie miałam koncepcyjnego problemu, ale widzę, że jakoś nie mogę się przyzwyczaić myślowo do wkładania swoich znanych z rozłożystości bioder w rozmiary mniejsze niż 40. To samo miałam z BiuBiu, tabelkowe 38, a ja się boję zamawiać, no bo jak to. Ale przejdzie mi, przejdzie. Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Jak nie macie jeszcze pończoch do swoich pasó 04.05.11, 21:29 Ciociuzlarado, O to to! Muszę przemyśleć umowę z pocztą (nie tylko duńską;), traktującą o obowiązkowym śpiewaniu listonosza podczas doręczenia moich przesyłek ;) Świetnie, że szybko doszło i obie strony są zadowolone. Pakowanie i niespodzianka...Skoro klientki mają prawo mieć swoje ulubione sklepy z bielizną, to sklepy mają prawo mieć swoje ulubione klientki, prawda ;) ? Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Pozostaje mi tylko zawołać: 04.05.11, 22:40 A uchowaj boziu! Tysiąc razy wolę moje biustonosze, co je sobie nosze ;) Odpowiedz Link
noszebiustonosze prace konserwacyjne na serwerze sklepu 09.05.11, 08:52 W nocy z 10 na 11 maja 2011 r., w godzinach 23:00-6:00, oraz w nocy z 11 na 12 maja 2011 r., w godzinach 23:00-6:00, na serwerze sklepu noszebiustonosze.pl zostaną przeprowadzone prace konserwacyjne. W tym czasie można spodziewać się przerwy w działaniu usługi WWW, która trwać będzie około 2 godzin. Prace wykonywane w trakcie przerwy technicznej, zgodnie z zapewnieniem dostawcy usługi hostingowej - mają na celu zwiększenie jakości i stabilności usług świadczonych przez sklep. Pozdrawiam serdecznie i z góry przepraszam za tę przerwę (niestety, niezależną ode mnie) -Renata Bielesz Odpowiedz Link
clarisse Zapisuję się do grona fanów ;-) 20.05.11, 12:24 Wcześniej kiedyś zaglądałam i nie było moich okolic rozmiarowych. Teraz już są, więc skusiłam się na przymiarkę CK Emily, takiej niebieściutkiej. Rozmiar jednak nie mój, więc chwilowo nie nabyłam. Będę kontynuować badania nad Krągłą Kaśką po wypłacie. ;) Ale za samą jakość obsługi klienta, ech :) - kupiłabym i niepasujące. Chociaż Renulec co drugie słowo przypomina, że jak nie pasuje, to nie brać :D Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Zapisuję się do grona fanów ;-) 20.05.11, 19:09 Clarisse, Dziękuję za słowa uznania. W zasadzie, jak nie pasuje, to też można brać, tylko...po co ;)) ? Do miłego! -noszebiustonosze (zwane też renulcem) Odpowiedz Link
clarisse Re: Zapisuję się do grona fanów ;-) 24.05.11, 11:56 noszebiustonosze napisała: > W zasadzie, jak nie pasuje, to też można brać, tylko...po co ;)) ? Jak to po co? ;-) Dla zdrowia psychicznego oczywiście. Dla jednej to będzie "jest taki niebieściutki, że muszę go mieć, chociaż nie pasuje" a inna kupi, bo jej głupio, że tyle głowy nazawracała :) Albo kupi, BO TAK!!! ... wszystko to podpada pod "wydatki na zdrowie psychiczne i dobre samopoczucie" :) Odpowiedz Link
calimamm Re: www.noszebiustonosze.pl 14.07.11, 10:30 Oczywiście też jestem mega zadowolona z pomocy pani Renaty. Byłam u niej na warsztatach braffiterskich w zeszłym roku oraz na pierwszych przymiarkach, teraz też dzięki niej mam ukochany śliczny nowy biustonosz. Pani Renata jest super miłą kobietą, która zawsze pomoże jak pojawia się jakiś problem. Można śmiało napisać. Ja byłam osobiście w Biłgoraju, pani Renata oczywiście znalazła czas żeby poprzymierzać ze mną, doradzić i bardzo serdecznie dziękuję za pomoc :) To była czysta przyjemność :) Odpowiedz Link
monika3411 Re: www.noszebiustonosze.pl 19.07.11, 10:21 I ja się dołączam do zachwytów :-) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Calimamm, Monika3411 20.07.11, 13:35 Dziewczyny, Dziękuję za ciepłe słowa. To bardzo nakręca do działania, myślę, że nie tylko w netowym sklepie :)) (Monika, Twoja przesyłka dzis wychodzi :) Odpowiedz Link
monika3411 Re: Calimamm, Monika3411 20.07.11, 14:18 Dzięki :-) Czekam zatem niecierpliwie :-)))) Odpowiedz Link
u-szczesliwiona Wspaniałe zakupy 27.07.11, 19:43 Pragnę wygłosić pieśń pochwalną dla Pani Renaty i sklepu noszebiustonosze.:) WOW!Pełna profeska.:) Zakupy u Pani Renaty to naprawdę przyjemność. Często kupuję w sieci,ale jeszcze nigdy,nawet w ułamku,nie spotkałam sie z tak fantastycznym i profesjonalnym podejściem do klienta. Serdeczna pomoc już w doborze rozmiaru a czasem i modelu to preludium,najlepsze dopiero przed nami.:) Niemalże natychmiastowo nadana przesyłka dociera do nas z prędkością światła. I jakież jest wówczas nasze zdziwienie! Toż to prezent od bliskiej osoby nie paczka z e-sklepu!:) Naprawdę miło. A jeszcze milej gdy wszystko pasuje.:) Jednak nie ma co się martwić,gdy potrzebna jest wymiana. Przebiega bardzo szybko,wszystkie etapy są opisane w maillach,w bardzo miły,czasem zabawny sposób. Pani Renata to wzór dla innych e-sklepów. Otwartości i serdecznosci raczej się nie nauczą,ale jak powinno wyglądać profesjonalne podejście do klienta mogliby.:) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Wspaniałe zakupy 28.07.11, 07:06 Cieszę się, że jesteś zadowolona, mam nadzieję, że zakup będzie służył długo i bezproblemowo :) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
magdiczka Re: Wspaniałe zakupy 23.01.12, 16:18 Zgadzam się, że zakupy w noszebiustonosze.pl to więcej niż sama przyjemność i jakbym mogła, to co chwila bym coś zamawiała :) Po pierwsze, super rzeczowa i życzliwa pomoc w wyborze rozmiaru i modelu. Kilka wymienionych maili i wszystko było wiadomo. Po drugie, przesyłka nadana szybciutko i nie wiem, jak Pani Renata zaklina pocztę polską, ale w następny dzień roboczy po wysyłce, listonosz przyniósł mi pakuneczek. Po trzecie, opakowanie PRZEPIĘKNE! Dla samego otwierania takich paczek mogłabym zamawiać w kółko :) Po czwarte, biustonosz i rozmiar dobrane perfekcyjnie. To był mój pierwszy raz zakupu biustonosza przez internet i nie żałuję ani trochę - co więcej, chcę jeszcze! A na dokładkę, piękne ceny. Bardzo polecam! Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: Wspaniałe zakupy 24.01.12, 08:47 Magdiczka, Dziękuję za miłe słowa. Cieszę się też, że przesyłka szybko doszła i że zakup w moim sklepie zachęcił Cię do zakupów przez internet. Pozdrawiam serdecznie i nieustająco zapraszam do noszebiustonosze :) Odpowiedz Link
agba78 Re: Wspaniałe zakupy 27.01.12, 12:27 To i ja się dołączę do tych peanów. Potwierdzam wszystko - super szybkie tempo, mimo że na stronie było napisane, że realizacja d 10 dni, to dzień po zapłacie dostałam maila, że towar wysłany, następnego dnia u mnie był. Pocztą!! No i nawet Panache Sport zapakowany jak najdelikatniejsze cacko i aż szkoda było mi odwijać ten prezencik :) Nie był to pierwszy mój zakup w tym sklepie, ale pierwszy udany pod względem kroju i rozmiaru (oczywiście nie wina sklepu przy poprzednich zakupach, a mojego biustu), zatem z pełnym zapałem sklep polecam :) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Usługa Paczkomaty InPost 22.11.11, 15:05 Od dnia dzisiejszego w noszebiustonosze.pl istnieje możliwość wysyłki zakupionego towaru do paczkomatów. W mojej ocenie - bardzo fajna usługa (nie każdy ma czas stać w ogonku na poczcie lub wyglądać listonosza/kuriera). Trzeba tylko sprawdzić na stronie http://www.paczkomaty.pl/znajdz_paczkomat,20.html czy jakiś paczkomat jest blisko nas lub "po drodze". Powiadomienie o nadejściu przesyłki nadchodzi e-mailem lub sms-em. Odbiór - o dowolnej porze dnia :) W chwili obecnej taka przesyłka w sklepie kosztuje 0zł niezależnie od ilości/wartości zakupionego towaru. Oprócz trzech łyżek miodu znajdzie się tu niestety łyżka dziegciu - nie wszędzie jeszcze są paczkomaty :( Mam jednak nadzieję, że sieć się rozrośnie i będzie ich coraz więcej :) Odpowiedz Link
the_pipeline Re: www.noszebiustonosze.pl 29.11.11, 20:32 Już dawno chciałam coś zamówić w noszebiustonosze, ponieważ z chęcią podczytuje blog i renulec wydaje mi się bardzo sympatyczną i ciepłą osoba. Tylko nie wiedziałam co kupić, bo ostatnimi czasy staniki kupuje głównie stacjonarnie, a jeśli już w necie to ze strony ewa-michalak;) No ale w końcu zdecydowałam się na pas. Jestem pod ogromnym pozytywnym wrażeniem:) zamówienie zrealizowane błyskawicznie (tego samego dnia), paczka nadana w piątek po południu, a w poniedziałek już była. Zakupione towary pięknie zapakowane w ozdobny papier, tiule i wstązeczki, także się cieszyłam jak z prezentu, a w dodatku w środku jeszcze mały, niespodziewany gratis. Dziękuję:) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: www.noszebiustonosze.pl 30.11.11, 11:26 the_pipeline, Więc trzymam kciuki za to, byś się "rozpasała" i wracała do noszebiustonosze ;) Oby pas służył wiernie i długo! Dziękuję za słowa uznania dla sklepu i bloga, i pozdrawiam słonecznie - renulec (noszebiustonosze) Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: www.noszebiustonosze.pl 02.12.11, 17:32 Chciałabym pochwalić sklep za obsługę, staranne zapakowanie i nawet dodanie gratisu do zakupów na bardzo mizerną kwotę. Renulec jest wielka! I mam nadzieję, że nie zbankrutuje przez te gratisy. Towar (pończochy) oczywiście bez zarzutu, a cena jak z bajki. Do tego poznałam nową polską firmę, która takie cuda szyje. Krótko mówiąc, same plusy. Planuję zasugerować noszebiustonosze Mikołajowi, żeby wiedział, gdzie prezenty kupować ;) Odpowiedz Link
noszebiustonosze Re: www.noszebiustonosze.pl 02.12.11, 19:42 Kulko_kulkowa, kiedy czytam takie opinie jak Twoja, to żadne bankructwo mi niestraszne ;) Niektóre polskie firmy są warte popularyzacji, co staram się moimi mikrymi siłami zresztą czynić. Dziękuję za zakupy w noszebiustonosze i za takie piękne świadectwo; wpadaj do nas jak najczęściej, choćby po najmniejszy drobiazg :D Odpowiedz Link
noszebiustonosze dyżurny mail sklepowy 12.01.12, 11:00 Od 6.00 rano w dniu dzisiejszym nie działa chwilowo mail sklepowy. Usługodawca zobowiązał się do jak najszybszego usunięcia usterek, ale z doświadczenia wiem, że ta szybkość nie jest niestety porównywalna do prędkości światła :( W pilnych sprawach proszę więc pisać na maila noszebiustonosze@wp.pl Odpowiedz Link
super.anczysko powtarzam peany, peany, peany:) 26.01.12, 19:10 No generalnie się w tym wątku powtarzam ale inaczej się nie da. Kolejny zakup kolejnej kasi - a dokładnie Curvy Kate Emily w przepysznym turkusowym kolorze. No oczywiście przesyłka błyskawiczna, a to, że przeleżała ze dwa dni na poczcie to już inna bajka. Z pocztą już porozmawiane. No jak zwykle dreszcz szczęścia przy rozpakowaniu - no jak Renulec to robi, że czeka się na to i robi się to z takim drżeniem, iskrą w oczach, przyspieszonym oddechem, trzęsącymi się rękami??? Co tym razem się ukaże? Czym owinięte, czym przewiązane? co tam za gratisek siedzi, głęboko wepchnięty dla niepoznaki, a taki czułaśny i słodki, że ho? Noż cudeńka dwa dziś dostałam, jedno rozpakowałam bo dla mnie, choć żal aż serce ściskał, że trzeba (w pewnym sensie) dzieło sztuki z lekka sprofanować? Drugiego nie, bo to dla kumpeli, ale zaniosę jej to całe, z pudełkiem, niech widzi!!! Oczywiście, i porada przy tym profesjonalna (jestem przy zmianie rozmiaru i wyszło znowu na granicy rozmiarów przy moim szczęściu), i czas na to, żeby moje memłanie i głowy zawracanie znosić... Najwyższa notka dla Renulca, nic się nie zmieniło od ostatniego zamówienia, a nawet zaryzukuję zdanie - jeszcze szybciej, jeszcze piękniej i przyjemniej. Odpowiedz Link
anna-pia Re: www.noszebiustonosze.pl 04.02.12, 22:12 Odebrałam z paczkomatu i nie oddam. Malutkie zamówienie, a tak ślicznie opakowane, poczułam się zadbana :) Odpowiedz Link