kasica_k 15.12.09, 00:59 Poprzedni wątek się zarchiwizował - oto link: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,58364647,58364647,Najzabawniejsze_teksty_forum.html A ja zapraszam do kontynuacji :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Ile powierzchni sklepowej zajmuje 34G by jantarrka 15.12.09, 01:03 - reakcja na mail od przedstawiciela M&S obiecującego poszerzenie oferty rozmiarów biustonoszy wraz ze wzrostem powierzchni sklepów... "no wiesz, takie 28g to pół sklepu zajmuje! Przecież to jest o kilka misek wiecej niż d, a wszystkie wiemy, że deeeee jest taaaaakie duże! Więc kilka razy większe g zajmie kilka razy więcej miejsca. Miejsce kilku staników 34a zajmie jeden 34g, spadnie sprzedaż na pewno, zresztą, co ja mówię, ona sie zablokuje, bo przecież takie g będzie na przejście między wieszakami nachodzić, będzie przysłaniać lustra! Odstraszy klientki!! AAAAA!!! (wybaczcie, poniosło mnie)" Odpowiedz Link
myff Re: Ile powierzchni sklepowej zajmuje 34G by jant 28.12.09, 13:57 Zakrztusiłam się jak to przeczytałam. chyba bardziej tekstem przedstawiciela jestem rozbawonaXD Odpowiedz Link
psuj-ka prawdziwy test ołówka by turzyca 28.06.10, 12:45 "Jak wiadomo chirurdzy plastyczni rozumieja przez "test olowka" wsadzenie sobie w pozycji stojacej wyprostowanej olowka pod piers. I teraz: - jesli olowek wypadnie, to piersi sa zbyt male i nalezy sie udac do chirurga plastycznego celem ich powiekszenia. - jesli olowek pozostanie na swoim miejscu, to piersi sa zbyt obwisle i trzeba sie udac do chirurga plastycznego celem ich podniesienia i ew. redukcji. Problem w tym, ze chirurdzy plastyczni, jak to sie lekarzom zdarza, sa niedouczeni i propaguja niewlasciwa metode przeprowadzania testu olowka. Prawidlowo "test olowka" przeprowadza sie nastepujaco: stan nago przed swoim nagim mezczyzna. Jesli jego olowek wskazuje na Twoje piersi, to wlasnie zaliczylas pozytywnie test olowka. :) PS Jesli jego olowek tego nie robi, to wymien go na sprawny model. Po co trzymac w domu niedzialajacy olowek? ;P" padłam :D Odpowiedz Link
anka_z_lasu suplement do testu ołówka by teresa104 01.07.10, 13:10 "Zaznaczmy, że test jest wiarygodny w pewnych przedziałach, poza nimi jest niestosowalny. Jako posiadaczka dwadzieścia lat starszego... przyboru do pisania po prostu muszę podważyć wiarygodność testu ołówka. Uważam, że test jest zaliczony także wtedy, gdy ołówek po prostu zwraca się w naszą stronę. Ponadto, kiedyś nadchodzi czas, że zarówno ołówki, jak i nasze piersi, nie wskazują już niebios, a raczej kłonią się do ku Matce Ziemi. By nie rzec - ku drewnianemu piórnikowi. I nie oznacza to, że pisanie jest wtedy niemożliwe, że nie da się wtedy być mistrzem słowa. Potrzeba pisania przy niepiszącym ołówku może być realizowana na różne sposoby. Już samo poszukiwanie innych metod zapisu jest niesłychanie frapujące. Kiedy w naszym ołówku wypisał się rysik, nie trzeba od razu ołówka wyrzucać. Zdarza się też, że ma się do ołówka jakiś sentyment. " Odpowiedz Link
anka_z_lasu Cycki jak koza by teresa104 15.12.09, 13:11 spontaniczne oświadczenie, które pojawiło się w związku z tematem pomiaru obwodu biustu w zwisie "Ja w pochyle mam cycki jak koza. Coś mi mówi, że nie powinnam tego wyznania zawierać w temacie postu. Jak myślicie? Kozi cycek jak to kozi cycek - długi i cienki. Obwód daje, a jak, ale miski tym nie wypełnię." Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Cycki jak koza by teresa104 -c.d. 31.12.09, 09:56 Panie, panowie! Prawda jest taka, że w pochyle cycki są kozie, na wznak wlewają się pod pachy, na boku przelewają się na jedną stronę, (zdarza się nawet taki cycek przytrzasnąć łokciem), w basenie podpływają pod brodę, przy skoku spadochronowym wchodzą w oczy, w stanie nieważkości mogą nawet udusić. Dlatego warto być im przychylnym. :DDDDD Odpowiedz Link
tfu.tfu H&M i 70A by agmani 16.12.09, 13:56 "Zasadniczo od 70 obwody, wtedy najlepiej miseczka A, wywatowana jak syberyjska kufajka." tak a propos to teraz mrozy ida, syberyjska kufajka sie przyda ;) tylko z takiego 70 A to własciwie nałokietniki se mozna zrobić albo ochraniacz na nos ;) Odpowiedz Link
madzioreck Agresywne piersi by myszka.xww 28.12.09, 13:51 "do trzymania w ryzach agresywnych piersi. Stosowane rowniez u ras piersi uznanych za agresywne. Glownie w celu uspokojenia tych, ktorzy boja sie, ze sie na nich taka piers rzuci. " Komentarz do: Kagańcena piersi (kagańce by wera9954) :D:D:D Odpowiedz Link
myszka.xww Re: Agresywne piersi by myszka.xww - skojarzenia 28.12.09, 22:50 .... mi przynioslo Bo skoro bylo vagina dentata w mitologii (uzebiona vagina), to czemu nie dentata cycata? Mozna sie wystraszyc, nie? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Agresywne piersi by myszka.xww - skojarzenia 28.12.09, 22:56 Atak piersi był u niezawodnego Allena. Chociaż nie zębatej :). Odpowiedz Link
wronki12 Re: Agresywne piersi by myszka.xww - skojarzenia 28.12.09, 23:02 ta atakująca pierś u Allena, tryskał mlekiem, więc karmnik a nie kaganiec potrzebowała ;) Odpowiedz Link
myszka.xww Re: Agresywne piersi by myszka.xww - skojarzenia 28.12.09, 23:44 nie wiem, czy raczej nie wygabkowany pusiap by sie przydal. Byle chlonny. Taki rodzaj pampersa na piers. Odpowiedz Link
the_mariska Myszko, uwielbiam cię! :) 29.12.09, 03:09 Nawet nie wiesz, jak ten pampers na pierś poprawił mi humor ;) Odpowiedz Link
beniutka_bo bo jest jeszcze o zębach w d.. 29.12.09, 17:40 Piosenka o proktodoncji by Jurek Bożyk - YT jest,ja zawsze płaczę ze śmiechu,jak tego słucham dla odmóżdżenia :D Odpowiedz Link
myszka.xww Re: bo jest jeszcze o zębach w d.. 31.12.09, 16:42 beniutka_bo napisała: > Piosenka o proktodoncji by Jurek Bożyk - YT jest,ja zawsze płaczę ze śmiechu,ja > k > tego słucham dla odmóżdżenia :D zęby w dupie to ja mialam, jakzem nieopatrznie, po dosc dlugiej niebytnosci domowej, wypiela sie wdziecznie w kierunku chlopa osobistego. Odpowiedz Link
besame.mucho Sygnaturka - duża pupa 28.12.09, 13:54 Wybaczcie, nie pamiętam czyja i nie wiem czy dobrze ją przytoczę z pamięci, ale od dłuższego czasu bardzo mnie bawi sygnaturka jednej z forumek mówiąca o tym, że jej właścicielka ma mały biust, ale na szczęście równoważy go duża pupa :). Odpowiedz Link
anka-ania Re: Sygnaturka - 100krotna 28.12.09, 15:08 cyt.: "Mam raczej niewielki biust, ale na szczęście równoważy go duża pupa ;)" Też się uśmiecham, gdy ją czytam. Za każdym razem. :) Odpowiedz Link
zireael00 Re: Sygnaturka - duża pupa 28.12.09, 15:10 To chyba 100krotna. I też się uśmiecham, ilekroć widzę ten podpis. ; p Odpowiedz Link
inez69 Re: Sygnaturka - duża pupa 29.12.09, 20:30 Za każdym razem się uśmiecham gdy widzę:) Odpowiedz Link
bathilda Re: Sygnaturka - duża pupa 30.12.09, 09:07 To ja do kolekcji widziałam u którejś z forumek sygnaturkę "Policzyłam swoje BMI. O kurde, jestem za niska!". Odpowiedz Link
maith BMI 30.12.09, 14:05 bathilda napisała: > To ja do kolekcji widziałam u którejś z forumek sygnaturkę > "Policzyłam swoje BMI. O kurde, jestem za niska!". Genialne, obśmiałam się jak norka ;))) Odpowiedz Link
effuniak Re: BMI 31.12.09, 08:39 Świetne !!!! I za taką postawę jestem wdzięczna wszystkim zgromadzonym tu KOBIETOM ! nota bene - też jestem za niska :) Odpowiedz Link
jul-kaa Re: Sygnaturka - duża pupa 31.12.09, 09:43 bathilda napisała: > To ja do kolekcji widziałam u którejś z forumek sygnaturkę "Policzyłam swoje > BMI. O kurde, jestem za niska!". > O kurde! Ja też jestem za niska i to o jakieś 40cm :))) Odpowiedz Link
jolunia01 Re: Sygnaturka - duża pupa 08.04.10, 13:03 jul-kaa napisała: > bathilda napisała: > > ...widziałam u którejś z forumek sygnaturkę "Policzyłam swoje > > BMI. O kurde, jestem za niska!". > > ...też jestem za niska i to o jakieś 40cm :))) Podbudowałam się. Ja to chyba wysoka jestem, bo mnie tylko jakieś 20 cm brakuje. Odpowiedz Link
la_parisiene Teresa104 rulez! Namaczanie cycków :) 31.12.09, 09:54 Każdy jeden post Teresy104 to perełka, ale ten z namaczaniem cycków, wywołał u mnie histeryczne reakcje, podrygi, wstrząsy, pisk, łzy - i tak co mi się przypomniało tego wieczora, zaczynałam od nowa... Właśnie po raz kolejny zwieszałam się nad umywalką, nad którą mamy duże lustro, by wykonać pomiar w zwisie, kontrolując prostopadłość miarki przy równoległości tułowia, gdy otworzyły się drzwi: - Będziesz ...namaczać piersi, czy mogę się ogolić? Odpowiedz Link
agus2412 Re: Teresa104 rulez! Namaczanie cycków :) 31.12.09, 10:45 Popłakałam się ze śmiechu! Odpowiedz Link
yo_anka Re: Teresa104 - same hit! 31.12.09, 19:06 Ten o namaczaniu świetny! A ten o kozim cycku mnie powalił! Odpowiedz Link
teresa104 Dziękuję, że zostałam doceniona:) 07.01.10, 16:17 Jednak pragnę podkreślić, że to życie poddaje temat, życie pisze te posty. A już za namaczanie piersi laur należy się, nazwijmy go, Kotlecikowi. (Kotlet dziś ma zły dzień. Przytarł samochód o latarnię i ma do mnie żal, że to nie ja go przytarłam. Łatwiej by to zniósł psychicznie.) Odpowiedz Link
yo_anka Re: Dziękuję, że zostałam doceniona:) 11.01.10, 01:19 Popłakałam się ze śmiechu z twoich tekstów. :DDD Owszem pisze je życie, ale ty to trafnie, tj: pięknie, zwięźle i zabawnie ubierasz w słowa! Czapki z głów! PS. Pociesz Kotlecika! Statystycznie kobiety popełniają więcej drobnych stłuczek, otarć lakieru, a mężczyźni poważnych wypadków w dużo gorszymi skutkami - czyli tylko się cieszyć że to tylko przytarcie! Co nie oznacza automatycznie że jest kobietą ;) Odpowiedz Link
zireael00 Re: Mariselli górskie wycieczki 06.01.10, 21:12 Rozbawił mnie post Mariselli z Offtopów, gdzie odnotowuje swoją literówkę z posta poprzedniego. Pozwalam sobie przekleić. "marisella napisała: > gotować w wodzie bez soli, a > potem solić wierchem ROTFL... Solić wierchem... Już widzę te pielgrzymki gospodyń domowych zdobywających szczyty górskie, żeby móc sprawdzić, jak smakuje makaron wierchem posolony. Tak jest. Solenie solą jest już zdecydowanie passe :D :D :D" : D Odpowiedz Link
wera9954 Testowanie modeli by maheda 29.03.10, 20:56 forum.gazeta.pl/forum/w,32203,89372925,89377739,Re_ciekawa_propozycja_.html?wv.x=1 Tak mi się nagle przypomniało, chyba nie było wspominane :) Odkopałam i wklejam :) Odpowiedz Link
marudna_maruda Wielkość głowy a wielkość stanika by ko_kartka 20.04.10, 12:55 "Bo wy nie macie za dużych biustów, tylko za małe głowy, kobitki. Trza se tapira albo insze afro zrobić i syndrom stanika na głowie zdechnie." Odpowiedz Link
maith Mój synuś brafitter by St-efa 01.07.10, 01:07 forum.gazeta.pl/forum/w,32203,83915012,97422054,moj_synus_brafitter.html Odpowiedz Link
lukrecjabo Re: Mój synuś brafitter by St-efa 01.07.10, 08:35 Rozczuliłam się nad tym kompletnie, rewelacja. Odpowiedz Link
maith I kolejny dziecięcy przykład 01.07.10, 01:19 Tym razem córeczka, by Camilcia forum.gazeta.pl/forum/w,32203,83915012,95866477,Re_stanikowe_dziwactwa_zboczenia_i_skrzywienia_.html Odpowiedz Link
madzioreck Test ołówka :D 01.07.10, 22:03 By Turzyca: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,113499285,113500288,TEST_OLOWKA_.html Wyłam, po prostu wyłam, małżonek także. Odpowiedz Link
jud.yta Re: Test ołówka :D 01.07.10, 22:23 Nie czytałam tego wcześniej, ale reeeewelacja :)))))))) :))))))))))) Odpowiedz Link
maith Ale pani nie ma biustu jak moja głowa! 23.07.10, 16:03 By Beniutka_bo Ale pani nie ma biustu jak moja głowa! "AKT II ja:czy są jakieś bezfiszbinowe staniki 90G lub 90F? E:Gije?No,eF to się zdarzają,ale gie?! ja:tak, 90G, muszą być bez fiszbin i wysokie między miseczkami,bo to dla babci E:No bo tak patrzę właśnie,że nie dla pani,bo one to są wielkie, jak przyjdą,to je na głowę zakładamy z koleżanką, są takie wielkie, że jeszcze luz mam (ręce mi opadły,ale nic,brnę dalej). ja: czyli teraz nie ma, ale się zdarzają? Kiedy będzie dostawa? E:W poniedziałek proszę przyjść, może będzie też jakieś większe Ce dla pani. ja;Nie,C to nie na mnie. Chyba,że przy dużo za szerokim obwodzie. E:To ile pani ma?! ja: 65G E:też gije? Ale gie to wielkie są! Ja: Ale sama literka miseczki nie oznacza rozmiaru, 65G,a 90G to całkiem inne rozmiary. E:Ale pani nie ma biustu jak moja głowa!" O tu było, to fragment większego postu: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,89261267,,Najglupsze_teksty_ekspedientek_cz_3.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link
takisobienik Re: Najzabawniejsze teksty forum :-) 17.09.10, 14:13 To może w ogóle nie wyda się zabawne, ale kiedy to dzisiaj zobaczyłam, od razu mi się skojarzyło (może to zboczenie jakieś?;) Uwaga! Migracja zapowiadana na najbliższy weekend zostaje odwołana z przyczyn technicznych. Nowy termin migracji to 24-26 września. Jest to news dotyczący Biblioteki Uniwersyteckiej w Warszawie :) Odpowiedz Link