Dodaj do ulubionych

Nowy sklep Żory

13.06.10, 19:00
Witam serdecznie i zapraszam od środy do nowego sklepu w Żorach mieści się
przy ul.Boryńskiej 10 "Anabel" na początek mam 2 modele freya polyanna i
arabella oraz comexim (początki są zawsze trudne) ale mam nadzieje że w
niedługim czasie zagości ewa Bien i Panache przybywajcie na przymiarki i
pogaduszki przy kawusi pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • estreno Re: Nowy sklep Żory 13.06.10, 19:12
      Przydaloby sie podac takze godziny otwarcia i moze telefon. I jeszcze ot -
      interpunkcja nie boli :), przepraszam za pouczenie, ale ciezko sie czyta bez
      przecinkow :)
      • malaja1 Re: Nowy sklep Żory 13.06.10, 19:37
        Droga estreno godziny otwarcia:od pon.-pt.od 9-17 sob.od 9-13 tel.603240332
        sorki ale nie piszę artykułu do gazety więc nie mam pojęcia skąd ta zgryźliwość?
        pozdrawiam serdecznie
        • kk345 Re: Nowy sklep Żory 13.06.10, 20:26
          To nie zgryźliwość, ale fakt, teksty bez przecinków naprawdę ciężko się czyta.
          Na forum staramy się wszystkie dbać o poprawność językową, mimo, że to Lobby
          bieliźniarskie a nie dziennikarskie.
          Pozdrawiam równie serdecznie.
        • malaja1 Re: Nowy sklep Żory 29.06.10, 07:27
          Jeszcze raz, serdecznie zapraszam wszystkie kobietki z Żor i okolic do sklepu,
          mieszczącego się przy ul. Boryńskiej 10,od pon-pią
          w godz. 9-17, sob 9-13
    • cocoa_butter Re: Nowy sklep Żory 14.06.10, 20:10
      Trzymam kciuki za sklep i mam nadzieję, że się rozwinie, jak oferta się
      rozszerzy, to na pewno tam zajrzę:)
    • kyrelee Re: Nowy sklep Żory 28.04.11, 17:42
      Do Anabell trafiłam dwa tygodnie temu zupełnie zieloniutka z teorii i praktyki. Spotkałam się z ciepłym przyjęciem, zrozumieniem, cierpliwością. Cały sklep był tylko dla mnie, Pani poświęciła mi całą swoją uwagę. Nie czułam żadnego skrępowania jakbyśmy znały się od dawna. Mierzyłam, uczyłam się właściwie zakładać i dobierać rozmiar. Chociaż to brzmi komicznie - niestraszna mi teraz żadna konfrontacja "pierś w pierś". Od tego człowiek naprawdę się prostuje, to wpływa na samopoczucie. Uświadomione i nieuświadomione znajome z uznaniem spojrzały na efekt i "też chcą". I tylko żal że tak niewiele klientek tam zagląda. To przecież fantastyczne, że jest pod nosem miejsce gdzie można przymierzyć i pogadać. Trzymam kciuki za powodzenie i rozwój. Mam nadzieję że będą warunki na powiększenie asortymentu. Na pewno będę tam wracać. Pozdrawiam :)
      • sunnysmile Re: Nowy sklep Żory 03.05.11, 22:07
        Jakim asortymentem ten sklep dysponuje? Dostanę tam Konrada, Ewę Bień, Dalię, Comexim? Chętnie tam się wybiorę :)
        • kyrelee Re: Nowy sklep Żory 04.05.11, 14:57
          Na pewno jest comexim. Pierwszy razy byłam więc nie bardzo siedziałam w temacie :)
    • maith Re: Nowy sklep Żory 04.05.11, 20:38
      Byłam w Żorach. To niewielkie, ale bardzo sympatyczne miasteczko.
      Ponieważ niewielkie, to tym bardziej życzę Ci powodzenia.
      Od razu pomyśl, jak jeszcze mogłabyś dotrzeć do klientek, poszerzając grupę uświadomionych mieszkanek swoich okolic. Może pomóż w zorganizowaniu na miejscu warsztatów z Mahedą? Może wywieś na wystawie jakiś łopatologiczny rysunek porównawczy? Warto też poczytać nasz wątek o marketingu dobrych sklepów. Bo czasem tak niewiele może zadecydować o sukcesie albo porażce.
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,119511781,119511781,Marketing_dobrych_sklepow.html
    • emi_mimi Re: Nowy sklep Żory 20.11.11, 23:52
      Od jakiegoś czasu poszukuję w różnych sklepach bielizny 60 bądź 65, aby poprzymierzać i znaleźć swój rozmiar (dotychczasowe 70B (jeszcze wcześniej 75A, potem 75B) stanowczo za szybko się porozciągały - nawet ostatni 65C z Triumph'a mam na najściślejszej zapince i czuję, że to nie koniec). Bardzo się cieszę, że to forum istnieje, bo znalazłam tu bardzo dużo ciekawych, przydatnych informacji - a jako, że to mój pierwszy post, to może tutaj: DZIĘKUJĘ!! ;)

I znalazłam w swoim mieście, - szok! - a przynajmniej tak mi się wydawało. I mam w zasadzie pytanie do kogoś kto może był w tym sklepie, gdzie on dokładnie jest (jeśli jeszcze istnieje). Kilka dni temu przeszłam się ul. Boryńską w poszukiwaniu "zbawienia", ale nigdzie nie zauważyłam sklepu z bielizną.. albo źle patrzyłam, albo go już nie ma. Dziewczyny ratujcie! HELP!!! Bo byłam nie dawno również w zachwalanym sklepie w Rybniku, ale były tylko dwa za duże na mnie (bodajże 65D i 65DD) i jeszcze się dowiedziałam, że dostawy to mają gdzieś raz na pół roku. A tak to mi chyba zostaje wybranie się do Katowic ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka