Dodaj do ulubionych

Miedzy kuchnia a salonem - braffiting

25.10.10, 15:18
Wlasnie leci ;)
Obserwuj wątek
    • maheda Anka z Abry!!! :-) 25.10.10, 15:19
      Super!!!!!
      • dancia23 Re: Anka z Abry!!! :-) 25.10.10, 15:41
        trochę mało czasu przeznaczyli, ale i tak super że było. kiedyś w wiadomościach, dzisiaj tu. czyżby rewolucja?
        • effuniak Nie rewolucja 25.10.10, 16:09
          tylko moda ...
          • maheda Re: Nie rewolucja 25.10.10, 16:17
            :D :D :D

To było okrutne ;)
            • effuniak Re: Nie rewolucja 25.10.10, 16:20
              heheheeee...
              ale kiedy to najprawdziwsza prawdziuchna ...

A co do czasu trwania .... było krócej niż 20 min ?
              A na jakich markach był prowadzony braffiting ?
              • maheda Re: Nie rewolucja 25.10.10, 16:27
                Z tego, że to prawda, to chyba sobie większość osób zdaje sprawę, mam nadzieję.

Widziałam tylko kawałek, więc nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytania - musi się wypowiedzieć kto inny.
                • effuniak Re: Nie rewolucja 25.10.10, 16:33
                  Wierzysz w to ?
              • agafka88 Re: Nie rewolucja 25.10.10, 16:33
                effuniak napisała:

> A na jakich markach był prowadzony braffiting ?

Panache Superbra, Masquerade i Cleo z tego co widziałam.
                • effuniak Marki 25.10.10, 16:50
                  Super
                  Bo słyszałam że chcieli na bieliźnie z HM lub Zara
          • roza_am Re: Nie rewolucja 25.10.10, 17:26
            Oj tam, akurat ta moda jest w naszym interesie, więc nie ma co wybrzydzać :)
          • maith Moda na myślenie akurat jest ok :) n/t 25.10.10, 23:20
    • kam.ea Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 16:54
      Pani Aniu - gratuluję występu, bardzo ładnie wyszło :)
      • kasica_k Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 17:13
        Ja również gratuluję, mimo że niestety nie widziałam :)
        • roza_am Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 17:25
          Ja widziałam tylko fragment, ale Ania była super. Oby bywała w TV jak najczęściej.
          • kasica_k Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 17:39
            Potwierdzam, właścicielka Abrakadabry jest utalentowaną osobą, co raz nawet miałam przyjemność obserwować "na żywo" :) A przy tym prawdziwą bra-profesjonalistką.
        • butters77 Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 19:39
          Ja dokładnie, jak kasica_k - niestety, nie widziałam, ale gratuluję! :-)
    • noszebiustonosze Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 17:51
      Widziałam :)
      To była czysta przyjmeność - patrzeć na kogoś, kto podchodzi do tematu profesjonalnie a zarazem z tak naturalnym wdziękiem, jak właścicielka Abrakadabry.
      Moje najszczersze gratulacje, super :D
    • agafka88 Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 18:51
      Gratuluję Pani Ani, występ był super :) I cieszę się, że bra-fitting promowała kompetentna osoba.
      • kasienka.body Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 20:31
        dokladnie :) Gratuluje, choc nie widzialam. Mozna to gdzies w necie zobaczyc?
        • maith Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 23:18
          Podpinam się pod pytanie - będzie się to dało jeszcze gdzieś obejrzeć?
    • ania.abrakadabra Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 20:31
      Hej,
      dziękuję za dobre słowa. Cieszę się że zostałam zaproszona i mogłam podzielić się swoją wiedzą.
      Effuniak - pokazywałam marki które mam w sklepie; panie miały na sobie Georgiane 28D, Lucy 34H i Tango plunge 36H.
      Na wieszaku były również biustonosze Krisline i Audelle. Nawet jeśli to TYLKO moda to jest dobra moda i oby trwała jak najdłużej.
      Nie wiem ile czasu trwało to w rzeczywistości, scenariusz mówił o ok 15 min, ja miałam wrażenie że trwało to jakieś 5 min :). W planach były jeszcze omówienie modeli, wpływ na zdrowie i parę innych wątków które się nie zmieściły, ale może to będzie materiał na kolejne spotkanie. Producentki programu w czasie przygotowań wyraźnie zaznaczały że chcą zrobić dobry, edukacyjny materiał o brafittingu. Mam nadzieję że trafiło to do kobiet które dotychczas nie znały tej mody i spodoba się im :).
      Wiem że kilka moich koleżanek miało nagrywać - jeśli trafi do mnie kopia nagrania to chętnie się podzielę.
      Dziekuję jeszcze raz za wyrazy uznania.

• agnieszka.onlyher Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 20:39
        Aniu, że też tego nie widziałam, no! Będę czatować na jakąś kopię. Jakby co podeślij linka :)
        Gratuluję Ci. Jesteś jedną z najbardziej odpowiednich osób do takiego rodzaju przedsięwzięć, jakie znam :)
        • nathd Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 26.10.10, 11:03
          I ja gratuluję!!! Koniecznie poproszę jakąś wersje, aby obejrzeć!
    • 19rosa Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 20:42
      Pani Ani - gratuluję, było super :) Żałuję jedynie, że tak mało czasu miała Pani na omówienie ostatniej modelki. Akurat ta interesowała mnie najbardziej ze względu na mamę, którą próbuję właściwie ostanikować, a łatwo nie jest. Nie ukrywam, że liczę na ciąg dalszy.
    • ewa.bradea Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 25.10.10, 23:52
      Pani Aniu, było świetnie! Serdecznie gratuluję.
      Zadzwoniła do mnie mama, i mój synek musiał się pogodzić z przerwaniem sesji 'Kurczaka Małego' i łyknąć sesję brafittingu ;-)
      Faktycznie mogło by być nieco dłużej, ale na to już Pani wpływu nie miała. Najważniejsze kwestie zostały poruszone. Wspaniale sobie Pani poradziła.
    • paskudek1 Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 26.10.10, 15:32
      było super. Pani Aniu wspaniale Pani to zrobiła. Krótko ale treściwie, w krótkim czasie tyle konkretów, istotnych informacji to dawno w tym temacie ie przekazano i nie POKAZANO. Bo wreszcie pokazali kobiety w złych stanikach i po przebraniu w te dobre. Moja mama siedziała i słuchała w skupieniu. Co z tego skoro ona amazonka i o jej rozmiarze w tym asortymencie można pomarzyć.
      I fakt - może to i moda ale oby trwała jak najdłużej, czasami mody bywają przyjazne dla ludzi jak widać:)
      • maith Paskudku a najnowszą notkę na Stanikomanii... 26.10.10, 17:05
        Paskudku, a najnowszą notkę na Stanikomanii czytałyście?
        Może znajdziecie tam jakieś dodatkowe przydatne informacje :)
        stanikomania.blox.pl/2010/10/Rozowe-wstazki-i-biustonosze.html
        • paskudek1 Re: Paskudku a najnowszą notkę na Stanikomanii... 26.10.10, 18:10
          dzięki, bo akurat na Stanikomanii dawno nie byłam. Pewnie poszukam w kiosku tego numeru TS. Ja wiem jakie moja mama ma oczekiwania wobec stanika, próbowała z Melissy zamówić ale nie trafiła w rozmiar, ja nie umiałam jej podpowiedzieć co jest nie tak. Bo wg mnie PRZEDE WSZYSTKIM mama ma źle dobrana protezę usuniętej piersi. tzn. dobraną do kieszonki stanika a nie do wielkości zdrowej piersi. I stąd jest problem przy kupowaniu staników bo jakby wzięła większą miseczkę, mniejszy obwód to okazuje się ze zdrowa pierś sie nie mieści i tak a proteza... no cóż. Najlepiej jakbym ja mogła zabrać do jakiegoś sklepu gdzie kompetentna obsługa by jej dobrała stanik:) ale w tej chwili wyjazd jest mocno problematyczny.
          Ale dzięki za info
    • ania.abrakadabra Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 22.11.10, 19:39
      Dla zainteresowanych podsyłam link do strony Miedzy kuchnia a salonem z filmem: mks.plejada.pl/40238,brafitting_-czyli-sztuka-doboru-biustonosza,aktualnosc.html
      • maith Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 23.11.10, 00:13
        O super, dzięki :)
        Jaka fajna ta prowadząca. Wyluzowana, podkreślała najważniejsze kwestie, taka baba z jajem, przyciąga uwagę a jest profesjonalna.

Bra-fitting fajny i ciekawy. Generalnie podziwiam, bo widać, że zrobiony w warunkach polowych. Trochę szkoda, że nie mogłaś przed programem ich zmierzyć i na spokojnie dobrać staników. U pierwszej Karoliny wyszło chyba jeszcze troszkę za luźno. Chociaż i tak o wieele lepiej niż wcześniej. Parę ważnych kwestii zostało fajnie pokazanych i miało szansę zapaść kobietom w pamięć, a to się bardzo chwali.
        • turzyca Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 23.11.10, 02:10
          Ja tez dziekuje. :)

> Jaka fajna ta prowadząca. Wyluzowana, podkreślała najważniejsze kwestie, taka b
          > aba z jajem, przyciąga uwagę a jest profesjonalna.

No wlasnie, jak sie nazywa ta pani? Ja ja widzialam jeszcze w jednym programie i tam tez robila niezle wrazenie. Aczkolwiek optycznie powoduje u mnie zawsze wstrzas. Rozumiem idee, ale nie jestem jej w stanie chyba zaakceptowac, mam wrazenie, ze ktos te kobiete celowo oszpeca. A gada fajnie, choc czasem troche beserwiserzy.

No i dolaczam sie do pochwal. Wszystkie wazne rzeczy zostaly wyraznie powiedziane. Bardzo wyraznie. Trudno chyba wyrazniej. :)
          • agafka88 Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 23.11.10, 03:05
            turzyca napisała:

>
            > No wlasnie, jak sie nazywa ta pani?

Olga Kwiecińska.

>Ja ja widzialam jeszcze w jednym programie
            > i tam tez robila niezle wrazenie.
            Pewnie w rewolucji na talerzu w tvn Style.

Aczkolwiek optycznie powoduje u mnie zawsze w
            > strzas. Rozumiem idee, ale nie jestem jej w stanie chyba zaakceptowac, mam wraz
            > enie, ze ktos te kobiete celowo oszpeca.

Mam takie samo wrażenie niestety :/
          • kasienka.body Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 23.11.10, 11:00
            To chyba będę jedyna, której ta pani lekko działała na nerwy ;)
            Jak dla mnie trochę za głośno krzyczała.
            Sam brafitting super - mnie się wydaje, że jednak Ania mierzyła wcześniej te panie - bo same wiemy, że nie zawsze za pierwszym razem trafimy z rozmiarem biorąc pod uwagę same wymiary, a na wizji nie ma czasu aby korygować potem rozmiar.
            W końcu jakiś rzeczowy program, dosyć długi czas antenowy, wszystko pokazane dokładnie.
            Nawet moja teściowa obejrzała i pytała potem jaki rozmiar powinna nosić - chociaż sama od dwóch lat jej próbuję co nieco powiedzieć - magia TV ;)
            • wodadobra Re: Miedzy kuchnia a salonem - link do filmiku 23.11.10, 11:30
              Zabrakło moim zdaniem tabeli - że dla takich pomiarów może być taki i taki rozmiar. I informacji jaka to rozmiarówka - polska czy angielska.
              Samo ostanikowanie bardzo dobre nawet jeżeli jak twierdzą dziewczyny nie idealne - telewizyjnie bardzo mi się podoba i gratuluję Pani brafitterce bo wypadła świetnie - na tle szalonej Olgi Kwiecińskiej była ostoją spokoju i nie dała się zbić z pantałyku.
              Szkoda, że sama prowadząca nie zrzuciła szmatek i nie poddała się ostanikowaniu!
    • takisobienik Re: Miedzy kuchnia a salonem - braffiting 23.11.10, 16:56
      Gratuluję :)
      Trzeba przebijać się do mas (mediów;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka