Dodaj do ulubionych

AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów

12.11.10, 12:23
Witamy,
Pragniemy serdecznie zaprosić do nowego Salonu z bielizną na warszawskim Ursynowie.
Stworzyłyśmy wyjątkowe miejsce, do którego z przyjemnością wracają nasze Klientki. W miłej atmosferze, przy kawie, herbacie lub szampanie, prezentujemy ofertę dla każdej z Pań. Posiadamy ofertę dla Pań o dużym i bardzo małym biuście (miseczki od AAA do K), producentów brytyjskich (Keia Pink, Miss Mandalay, Curvy Kate, Royce Lingerie) oraz polskich (Corin, Samanta, Róża). Oferujemy bieliznę korygującą i modelującą sylwetkę amerykańskiej firmy Cupid Intimates oraz bieliznę jedwabną (koszulki, szlafroczki, piżamki). Posiadamy szeroką gamę produktów firmy Veneziana. Dodatkowo kobiece dodatki: podwiązki, srebrna autorska biżuteria.
Od lutego naszą ofertę wzbogacą australijskie stroje kąpielowe.
Z przyjemnością informujemy o nowej akcji promocyjnej, która rozpoczynamy dzisiaj - premiujemy każdy zakup od 70 złotych bonem o wartości 25 złotych do wykorzystania przy następnych zakupach.

Serdecznie zapraszamy do naszego Salonu a po więcej informacji - na naszą stronę internetową www.aishabra.pl.
AISHAbra Wyjątkowa Bielizna mieści się przy ul. Pasaż Ursynowski 1 lok U18, wejście od ulicy Ciszewskiego (po skosie z Galerią KEN Leclerc).

Monika i Magdalena
Obserwuj wątek
    • wabaska Woreczki do prania bielizny 12.11.10, 16:37
      Witam. Poszukuję woreczków do prania bielizny. Kupiła takie na allegro, ale po trzecim praniu nie wiadomo był czy woreczek trzyma stanik czy vice-versa. Nawet może i nie szkoda woreczków, ale szkoda bielizny. Dlatego szukam woreczków dobrej jakości.
      • aishabra Re: Woreczki do prania bielizny 12.11.10, 16:50
        Droga Wabasko,
        tak, mamy woreczki do prania bielizny. Są w ciągłej sprzedaży i klientki nie zgłaszają reklamacji. Same też z nich korzystamy :).
        Pozdrawiam,
        Monika
        • wabaska Re: Woreczki do prania bielizny 13.11.10, 11:05
          Dziękuję. Czy są na zamek czy wiązane?
          Tak przy okazji czy macie też takie ładne jedwabne woreczki do przewożenia bielizny?
          • aishabra Re: Woreczki do prania bielizny 13.11.10, 11:19
            Witamy serdecznie,
            Nasze woreczki są ściągane na sznureczki - zamki potrafią niszczyć bieliznę, która się zaciąga, rwie etc. Mamy także woreczki ozdobne do przechowywania lub przewożenia bielizny. Wykonane są z tiulu lub z tafty, każdy jest niepowtarzalny, wykonany i zdobiony ręcznie.
            Pozdrawiam, Monika
    • akj77 Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 12.11.10, 21:27
      Byłam u Was, mierzyłam, polecam przy różnych okazjach, cieszę się, że wreszcie pojawiłyście się na Lobby :-)
      To ja przy okazji spytam, czy macie obecnie w ofercie staniki sportowe (chodzi mi o mocne podtrzymanie do skakania) w rozmiarze 34GG/36G?
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 13.11.10, 11:16
        Witam serdecznie,
        Bardzo cieszymy się, że jest Pani zadowolona z wizyty u nas. Zamierzamy wprowadzić bieliznę sportową do naszej oferty ale przyznam, że potrzebujemy więcej opinii naszych Klientek co do jej zastosowania. Znamy ofertę Shocka Absorbera ale chcemy dowiedzieć się więcej - do jakich czynności (sportów) chcecie najczęściej jej używać? Są firmy, które produkują bardzo specjalistyczne staniki sportowe (każdy dedykowany innej dyscyplinie sportowej) i są takie, które mają po prostu "stanik sportowy". Czy rzeczywiście chcecie mieć osobny stanik do biegania a inny do aerobicu? Będziemy wdzięczne za wszelkie sugestie.
        Szukamy też obecnie innych marek bielizny sportowej, niekoniecznie znanych w Polsce.
        Pozdrawiamy,
        Monika i Magdalena
        • akj77 Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 14.11.10, 13:53
          > nii naszych Klientek co do jej zastosowania. Znamy ofertę Shocka Absorbera ale
          > chcemy dowiedzieć się więcej - do jakich czynności (sportów) chcecie najczęście
          > j jej używać? Są firmy, które produkują bardzo specjalistyczne staniki sportowe
          > (każdy dedykowany innej dyscyplinie sportowej) i są takie, które mają po prost
          > u "stanik sportowy". Czy rzeczywiście chcecie mieć osobny stanik do biegania a
          > inny do aerobicu? Będziemy wdzięczne za wszelkie sugestie.

Ciężko mi coś zasugerować, bo sama mam niewielkie doświadczenie z bielizną sportową. Powiem tak: ja potrzebuję stanika na siłownię. Zwykły, wygodny stanik sprawdza się do momentu, kiedy nie zacznę biegać na bieżni albo na rowerku eliptycznym (czy jak to się tam nazywa) - wtedy biust zaczyna mi skakać. Myślę więc, że potrzebne mi jest coś, co utrzyma biust w czasie skoków, a jednocześnie będzie wygodne, najlepiej bez fiszbin, z odpowiednich materiałów itd. Mam jedną koszulkę Shock Absorbera, która po przeróbce ramiączek sprawdza się całkiem nieźle, ale mogę ją nosić tylko latem, ponieważ kiedy przychodzą chłody, z odsłoniętymi ramionami jest mi za zimno, a dwóch koszulek jedna na drugą na siłowni nosić nie będę, bo się z kolei ugotuję.
          Tak że najchętniej bym nabiustnie przetestowała parę modeli (Shocków czy innych) i poskakała trochę w przymierzalni. Dla mnie priorytetem będzie unieruchomienie biustu.
          • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 15.11.10, 15:06
            Witam,
            Bardzo dziękuję za informację. Przymierzamy się do bielizny sportowej ale chciałyśmy poznać opinie Klientek - za Pani opinie serdecznie dziękujemy. Jak już będziemy mieć kilka modeli u siebie - zamieścimy informacje na forum i zaprosimy do nas.

Będziemy wdzięczne, jeśli jeszcze któraś Pań zechce wyrazić swoją opinie na temat sportowych staników. Czekamy na wpisy i pozdrawiamy,

Monika
    • marsmig Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 15.11.10, 23:09
      A ja mam listę życzeń na przyszły sezon :)
      Chętnie bym u Was przymierzyła na wiosnę migdałową Tease Me od CK w rozmiarze - no właśnie, nie wiem: 65DD, 65E, 60F, 60FF? Potrzebuję przymierzyć zanim kupię. Ciekawią mnie też pasiaste/czerwone/"gigi-podobne" kostiumy Miss Mandalay z ostatniej notki na Stanikomanii, ale zanim kupię, chciałabym przymierzyć (+/-65E). Nie wiem, czy już składałyście zamówienia, ale gdyby się dało, to spróbujcie proszę uwzględnić mój koncert życzeń.
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 16.11.10, 12:50
        Witam serdecznie,

Migdałowa Tease Me przyjedzie do nas po Nowym Roku - zapraszamy oczywiście. Tymczasem możemy zaprosić do przymierzenia innego koloru Tease Me, dostępnego w naszym salonie - warto zorientować się w rozmiarze i samym modelu stanika.

Co do kostiumów - MM nie będzie bo znalazłyśmy ładniejsze :)... Seafolly. Wkrótce na naszej stronie www.aishabra.pl cała kolekcja. Cudne.

Pozdrawiam,
        Monika
        • roza_am Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 16.11.10, 16:57
          > Co do kostiumów - MM nie będzie bo znalazłyśmy ładniejsze :)... Seafolly.

A jaką rozmiarówkę ma ta nowa firma? Bo modele, owszem, ładne (jaka cudna fuksja!), ale nigdzie nie mogę znaleźć zakresu rozmiarów. A to przecież ważniejsze od ładności :)

Poza tym, mam do Was ogólną prośbę. Czy możecie podać mniej więcej jakie macie w sklepie modele i zakres rozmiarowy z podziałem na marki polskie i brytyjskie (to K, o którym była mowa gdzieś wyżej to zapewne z Samanty?). Bo na stronie zamiast obecnie dostępnych modeli możemy podziwiać całe przyszłoroczne kolekcje. A to trochę mylące, zwłaszcza dla młodszych stażem forumek.
          • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 11:48
            Witam serdecznie,

W salonie posiadamy ofertę dla Pań o dużym biuście głównie firm brytyjskich (Keia Pink, Curvy Kate, MissMandalay, Royce), uzupełnianą jednak przez ciekawe staniki polskich producentów (Samanta, Corin).
            Na Panie o małym lub mniejszym biuście czekają głównie polskie marki (Corin, Samanta).

Na naszej stronie są obecne modele plus kilka z nowej kolekcji - które będzie można u nas kupić.
            Cieszę się, że podobają się kostiumy Seafolly. Wykonane są z bardzo ładnego gatunkowo materiału, kolory - mówią same za siebie.
            Kostiumy dostępne będą w rozmiarach od XXS do XXL, występuje w nich podział konstrukcyjny miseczki od A do G. Poinformujemy, jak tylko się pojawią.
            Pozdrawiam,
            Monika
            • roza_am Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 12:41
              Dzięki za info.
              Jeszcze dopytam o Royce. Ta marka kojarzy mi się ze stanikami do szczególnych celów - sport, ciąża/karmienie, dla amazonek. Sportowych była mowa że nie macie. Czy w takim razie chodzi o karmniki? Inne? Bo to przydatna informacja dla klientek - warto doprecyzować.
              • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 14:50
                Witam,

Royce ma również biustonosze bezfiszbinowe - rewelacyjne do spania lub dla Pań, które fiszbin nie tolerują/nie lubią. Pozdrawiam serdecznie,
                Monika
            • pierwszalitera Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 16:16
              aishabra napisała:

> Cieszę się, że podobają się kostiumy Seafolly. Wykonane są z bardzo ładnego gat
              > unkowo materiału, kolory - mówią same za siebie.
              > Kostiumy dostępne będą w rozmiarach od XXS do XXL, występuje w nich podział kon
              > strukcyjny miseczki od A do G.

Rozmiary oznaczone jako XXS do XXL przewidują może miseczki od A do G, ale z jednym stałym dla danej miseczki obwodem, wzrastającym wraz z powiększaniem się miseczki. Ta propozycja nie zainteresuje wiele lobbystek, bo właśnie możliwość kombinacji i indywidualnego dopasowania tych dwóch parametrów z osobna jest tu priorytetem. Optyczne s-ki miewają bowiem małe i duże biusty, podobnie jak nie wszystkie xxl-ki mają biust w jednakowym rozmiarze.
              • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 12:17
                Witam,
                Mam nadzieję, że uda nam się znaleźć zloty środek - będzie oferta dla dużych biustów przy większym oraz mniejszym obwodzie, będzie również oferta dla mniejszych biustów (także przy zachowaniu różnorodności obwodów). Doły również będą dobierane indywidualnie.
                W Seafolly występuje różnorodność konstrukcji, która pozwala dopasować kostium i dla np 30G i dla np. 40B.
                Myślę, że najlepiej będzie przymierzyć - do czego już teraz serdecznie zapraszam. Damy znać, jak tylko kostiumy pojawią się w salonie.
                Pozdrawiam serdecznie,
                Monika
        • marsmig Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 22:29
          Kostiumy są rzeczywiście bardzo ładne i niebanalne, ale niestety większość wygląda na mało praktyczną - bez ramiączek albo trójkąciki na sznureczku, chyba bez fiszbin, no i ta rozmiarówka... Mam nadzieję, że nabiustnie i naocznie okażą się znakomite - inaczej będę musiała zostać przy zeszłorocznym T., który jest śliczny, relatywnie niedrogi i mogę wiązać obwód/ramiączko tak, że wygląda nie tak źle. Ale wiązanie i brak fiszbin też mnie w nim wkurza.

Natomiast po migdałową CK chętnie przyjdę w styczniu :)
          • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 16:08
            Zapraszamy serdecznie,
            pozdrowienia,
            Monika
    • nessie-jp Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 16.11.10, 16:34
      Byłam, widziałam, zostałam fachowo ostanikowana. Panie z anielską cierpliwością znosiły moje marudzenie, że rozmiar, że cena, że ramiączka gryzą w pachę
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 11:54
        Witam,
        Bardzo się cieszę, że wyszła Pani od nas zadowolona. Mam nadzieje, że stanik dobrze się sprawuje.
        Nie wiem, czy udało się Pani skorzystać z obecnej promocji (bon podarunkowy na 25 złotych za zakupy powyżej 70 złotych), zachęcam do zaglądania na naszą stronę - za chwilę nowa ciekawa informacja.

Pozdrawiam serdecznie,
        Monika
    • kwiatek04 Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 14:32
      Na stronie znalazlam informacje, ze macie w sprzedazy nylony. Jakich firm?
      I mala uwaga do opisu nylonow: ponczochy nylonowe na szeroka skale pojawily sie w roku 1940 i najwiekszy szal na nie byl w wlasnie w latach 40. - 50. a nie w 20. i 30.
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 17.11.10, 17:20
        Witam serdecznie,

W naszej ofercie posiadamy nylonowe pończochy marki Veneziana - w różnych wzorach i kolorach.

Pozdrawiam,

Monika
        • kasia_j Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 09:05
          Veneziana ma pończochy poliestrowe, wg mnie to nie to samo co nylony. Część z nas mówiąc nylony ma na myśli prawdziwe nylony z dawnych lat, lub firm Gio, Cervin, Gerbe, Nylonessa.
          • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 12:07
            Witam,
            Bardzo dziękuję za informację. Przekazujemy info, które otrzymujemy od dystrybutora dla którego te pończochy to nylony. Może to rodzaj "skrótu myślowego", bo Klientki szukające pończoch do pasa także przychodzą i mówią: "czy macie Panie nylony Veneziany?".
            Czy uważa Pani, że wymienione firmy "nylonowe" warte są polecenia? Zawsze chętnie słuchamy opinii i staramy się wzbogacić naszą ofertę o ciekawe produkty.

Pozdrawiam serdecznie,
            Monika
            • kwiatek04 Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 13:59
              Ja jestem zagorzala fanka ponczochow wlasnie nylonowych, ale prawdziwych nylonowych, ktore zawiera 100% nylonu. Firmy wymienione przez kasice robia wlasnie takie ponczochy (Gio niestety przestalo juz produkowac ponczochy nylonowe, Veneziana nigdy takich ponczoch nie produkowala, wszystkie sa z domieszka lycry). Jesliby byliby Panstwo chetni do wprowadzenia do sprzedazy nylonow, to moze warto zaczac od polskiej firmy Nylonessa, ktorej ceny zaczynaja sie juz od 18zl za pare. Od niedawna zaczeli tez produkowac pasy do ponczoch. Ich strona to www.nylony.pl
              • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 18.11.10, 16:06
                Witam,
                Bardzo dziękuję za informację - byłam na opisanej stronie, bardzo ładne modele, mnie najbardziej podobają się te z trójkątną piętą ...

Do pończoch Veneziany noszonych do pasa zachęcam wszystkie Panie, które z różnych przyczyn nie chcą lub nie mogą (np. uczulenie na silikon) nosić pończoch samonośnych a szukają ładnych gatunkowo i kolorystycznie pończoch do pasa.

Zapoznamy się bliżej z ofertą Nylonessy i będziemy o tym informować. Jeśli ktoś jeszcze może polecić ciekawe firmy pończosznicze (dobre, sprawdzone) - będziemy bardzo wdzięczne.

Pozdrawiam serdecznie,
                Monika

• milstar Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 21.11.10, 01:50
                  W jakich kolorach są pończochy do pasa?
                  • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 22.11.10, 10:02
                    Witam,

pończochy do pasa mamy w kolorach: czarnym (z czarną koronką), nero-rosso (czarme z koronką w róże), białe, cappucino, jasny szary (gołębi), grafit, ciemny beż, visone...

Pozdrawiam serdecznie,
                    Monika
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 19.11.10, 12:50
      Witam,
      Z przyjemnością informujemy o nowej akcji promocyjnej, która startuje dzisiaj pt. "Grochy duże, groszki małe, wszystkie groszki są wspaniałe". U nas groszki dzisiaj rządzą i dlatego do 25 listopada br staniki w groszki z 10% rabatem.
      Zapraszamy do AISHAbra Wyjątkowa Bielizna.

Pozdrawiamy serdecznie,
      Monika i Magdalena
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 20.11.10, 11:09
        Witam,
        Bardzo cieszymy się, że mimo deszczu, który padał wczoraj i pada dzisiaj (leciutko) nasza groszkowa akcja spotyka się z Waszym zainteresowaniem.
        Najbardziej rozchwytywana jest Florine Miss Mandalay ... Zajrzyjcie sprawdzić, czy został jeszcze Wasz rozmiar...
        Pozdrawiam serdecznie,
        Magdalena
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 23.11.10, 13:20
      Witam
      dziś dotarło do nas kilka sztuk nowej, srebrnej biżuterii. Są to pojedyncze, niepowtarzalne egzemplarze kolczyków i naszyjników, dostępne tylko u nas. Szczególnie polecam naszyjnik z pereł oraz naszyjnik ze szlifowanych onyksów. Mikołajki blisko, warto zatem pomyśleć nad ładnym drobiazgiem na prezent.

Pozdrawiam
      Magdalena
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 26.11.10, 11:43
      Witam,
      zapraszamy do skorzystania z nowej promocji w salonie AISHAbra. Od dziś do 2 grudnia akcja pt. "Kobiecie w komplecie" . Do każdego zakupionego staniczka majtki do kompletu o 30 % taniej.
      Wiemy, że zależało Wam na takiej akcji, więc z przyjemnością ją wprowadzamy.
      Zapraszamy serdecznie.

Pozdrawiam,
      Magdalena
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 27.11.10, 11:30
      Witam,
      Dzisiaj dojechały do nas nowe koszulki modelujące. Podobne do tak lubianych przez Was zapinanych z przodu - te są gładkie. Noszone do biustonosza, również bardzo ładnie podnoszą piersi, wyszczuplają boki i brzuszek. Eliminują efekt "bułeczek pod pachami".

Zapraszamy serdecznie,
      Monika
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 30.11.10, 17:12
      Witamy,
      Był dzisiaj u nas Mikołaj i zostawił prezenty dla WSZYSTKICH, którzy odwiedzą nas w dniach od 2 do 6 grudnia br. Niezależnie od tego, czy zdecydują się na zakupy, czy też przyjdą się tylko rozejrzeć. Piszemy troszkę wcześniej, abyście zdążyły zaplanować sobie wizytę u nas ...
      Nowa, tym razem Mikołajkowa promocja rozpoczyna się już pojutrze.
      Zapraszamy serdecznie.
      Pozdrawiam,

Monika
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 02.12.10, 12:10
      Witam,
      Z przyjemnością informujemy o Mikołajkowej promocji w AISHAbra!
      W dniach 2-6 grudnia br oferujemy 10% rabatu na bieliznę w kolorze czerwonym.
      Dodatkowo - dla KAŻDEGO odwiedzającego (niekoniecznie kupującego) w tym terminie nasz salon, mamy PREZENT od MIKOŁAJA!

Zapraszamy serdecznie,

Monika
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 10.12.10, 15:49
      Z przyjemnością informujemy, że w niedzielę 12 grudnia i niedzielę 19 grudnia, również zapraszamy Panie na zakupy. Będziemy w godzinach 11-15.
      Aż do 24.12 specjalne świąteczne promocje aż do 20% na wybrane modele.
      Zapraszamy serdecznie

Magdalena
    • kis-moho Sklep zamkniety po swietach? 27.12.10, 23:10
      Bardzo sie ucieszylam, ze mam nowy uswiadomiony sklep tuz kolo domu, i wybralam sie dzis na zakupy - ale okazalo sie, ze sklep byl zamkniety. Niestety nie znalazlam na stronie sklepu ani na forum zadnej informacji o godzinach otwarcia w czasie miedzy swietami a sylwestrem...
      • aishabra Re: Sklep zamkniety po swietach? 28.12.10, 14:12
        Szanowna Pani
        bardzo mi przykro, że zastała Pani salon zamknięty. Po trzydniowej przerwie mój samochód odmówił współpracy, zanim uzyskałam pomoc niestety byłam już spóźniona ponad godzinę. Była to sytuacja, na którą zupełnie nie miałam wpływu.
        Nie mamy przerwy w okresie międzyświątecznym, jeśli będą jakieś zmiany w godzinach pracy salonu, z pewnością taka informacja będzie zamieszczona na naszej stronie.
        Jeszcze raz bardzo Panią przepraszam.
        Pozdrawiam
        Magdalena
        • kis-moho Re: Sklep zamkniety po swietach? 28.12.10, 17:30
          Ojej, to brzmi jak kiepski koniec swiat... Bardzo dziekuje za wiadomosc, wpadne w takim razie w najblizszych dniach!
          • aishabra Re: Sklep zamkniety po swietach? 28.12.10, 18:37
            Tak, faktycznie to kiepski koniec Świąt. Z drugiej strony to tylko problem z paliwem, jak się okazuje marnej jakości. Mogło być gorzej. Zapraszam serdecznie
            M
    • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 19.01.11, 13:23
      Witam,
      właśnie dojechały większe, zapinane z przodu koszulki modelujące (beżowe i czarne).
      Lubicie je, bo ładnie podnoszą biust.

Nadal trwa nasza akcja Karnawałowego Modelowania Sylwetki.
      Zapraszamy serdecznie,

Monika
    • adsa_21 Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 20.01.11, 09:41
      witam serdecznie
      Jestem na etapie poszukiwania dla mojej mamy wygodnego, najlepiej bawełnianego biustonosza, bez fiszbin ale jednocześnie dobrze podtrzymującego biust.Mama jest po operacji piersi. Czy znajdę takie modele u Pani?
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 21.01.11, 16:24
        Witam serdecznie,

Posiadamy w swojej ofercie biustonosze bawełniane bez fiszbin. Jaki rozmiar biustonosza nosi Mama? Potwierdzimy, czy jest on dostępny w tej chwili.

Pozdrawiam,

Monika
    • aishabra Wyjątkowe ceny Miss Mandalay w AISHAbra 21.01.11, 17:02
      Witam,
      Od dzisiejszego wieczora do końca poniedziałku 24 stycznia br - 3 modele Miss Mandalay w wyjątkowo niskich cenach.
      Paris Violet – 159 zł stanik, majtki 75 zł,
      - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 dd, 28 e, 28 f, 28 ff, 28 g, 28 gg, 30 dd, 30 e, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 e, 32 f, 32 ff, 32 g, 32 gg, 34 f, 34 g, 34 gg,
      - stingi: xs, s
      - figi: s.
      Layla – 175 zł, majtki 75 zł,
      - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 e, 28 g, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 f, 32 ff, 32 gg, 34 dd, 34 f, 34 g, 34 gg, 36 e,
      - stringi: s,
      - figi: s,m.
      Florine – 179 zł stanik, 75 majtki,
      - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 f, 28 g, 30 d, 30 dd, 30 e, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 e, 32 f, 32 g, 32 gg, 34 f, 34 ff, 34 g,
      - stringi: xs, s, m,
      - figi: s, m, l.
      Zapraszamy serdecznie do naszego salonu.
      Monika

• aishabra Re: Wyjątkowe ceny Miss Mandalay w AISHAbra 22.01.11, 12:28
        Witam,

odpowiadając na Wasze pytania - MIA dojedzie do nas w przyszłym tygodniu.

Tymczasem zapraszamy po Layle, Florine oraz Paris po niższych cenach (do poniedziałku).

Paris Violet – 159 zł stanik, majtki 75 zł,
        - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 dd, 28 e, 28 f, 28 ff, 28 g, 28 gg, 30 dd, 30 e, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 e, 32 f, 32 ff, 32 g, 32 gg, 34 f, 34 g, 34 gg,
        - stingi: xs, s
        - figi: s.
        Layla – 175 zł, majtki 75 zł,
        - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 e, 28 g, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 f, 32 ff, 32 gg, 34 dd, 34 f, 34 g, 34 gg, 36 e,
        - stringi: s,
        - figi: s,m.
        Florine – 179 zł stanik, 75 majtki,
        - dostępne na dziś rozmiary biustonoszy: 28 f, 28 g, 30 d, 30 dd, 30 e, 30 f, 30 ff, 30 g, 30 gg, 32 e, 32 f, 32 g, 32 gg, 34 f, 34 ff, 34 g,
        - stringi: xs, s, m,
        - figi: s, m, l.

Zapraszamy serdecznie do naszego salonu.
        Monika
    • aishabra Curvy Kate w niskiej cenie 26.01.11, 13:12
      Witam
      Skończyłyśmy promocję Miss Mandalay.To jednak nie koniec ciekawych propozycji. Tym razem mamy dla Was wybrane modele Curvy Kate w cenie 105 złotych. Zapraszamy serdecznie - akcja trwa od dziś do soboty 29 stycznia włącznie.

pozdrawiam
      Magda
    • aishabra Nowa promocja 29.01.11, 12:55
      Kończymy akcję promocyjną na Curvy Kate. Jak zawsze kończąc jedną, mamy dla Was nową propozycję. Do 31 stycznia do 2 lutego, zapraszamy na tańsze zakupy czarnych biustonoszy. Rabat wynosi 35% i dotyczy wybranych modeli z oferty salony. Polecam serdecznie
    • aishabra Walentynkowe Historyjki w AISHAbra 03.02.11, 15:03
      FYI - Wychodząc na przeciw propozycji jednej z naszych Klientek, od 3 lutego do 12 lutego br czekamy na walentynkowe historyjki. Historyjki mogą być autentyczne lub mogą opisywać wymarzone przez Was walentynkowe sytuacje. Nikt nie będzie sprawdzał czy historie naprawdę Wam się przytrafiły, czy to tylko Wasza wyobraźnia. Jedynym ograniczeniem jest temat - historyjki powinny być walentynkowe oraz nie powinny być bardzo długie. Wszystkie otrzymane historyjki opublikujemy na naszym blogu a najciekawszą, według nas, historyjkę nagrodzimy bonem upominkowym o wartości 200 złotych. Piszcie, jeśli chcecie... aishabra@aishabra.pl

Pozdrawiamy,
      Monika
    • umdziaga Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 05.02.11, 21:27
      witam,

szukam dla siebie odpowiedniego stanika... miałam duże wahania wagi i obecnie mam mnóstwo zupełnie różnych rozmiarów i sama już nie wiem, co mam nosić - potrzebuję bardzo, żeby ktoś spojrzał na mnie obiektywnie, pomierzył i doradził - innymi słowy, bardzo potrzebuję pomocy profesjonalnej brafitterki :)

czy mogę na to liczyć, jeżeli się u Państwa stawię?
      • aishabra Re: AISHAbra Wyjątkowa Bielizna Ursynów 07.02.11, 11:13
        Oczywiście.
        Zapraszamy serdecznie.

Monika
    • aishabra AISHAbra na Facebook'u 10.02.11, 18:53
      Witam,
      Uprzejmie donoszę, że od wczoraj jesteśmy obecne na Facebooku.
      Piszecie do nas sporo maili - mam nadzieję, że dzięki funkcjonalności Facebooka łatwiej będzie komentować różne nasze wydarzenia.

Pozdrawiam serdecznie,

Monika
    • aishabra MIA MM i biustonosze bez fiszbin 11.02.11, 16:02
      Witam,

uprzejmie informuję, że dojechała do nas prześliczna, wyczekiwana MIA MM... w rzeczywistości jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach.

Dojechały do nas też bezfiszbinowe staniki, o które pytacie w mailach.

Pozdrawiam serdecznie,

Monika
    • aishabra Walentynkowa Promocja 11.02.11, 19:02
      Kup stanik - drugi dobierzesz z 30% rabatem.

Promocja działa w sobotę 12 lutego oraz w poniedziałek 14.02.

Zapraszamy,

AISHAbra
    • aishabra Historyjki Walentynki czas zakończyć 14.02.11, 12:46
      Kończymy Walentynkową zabawę. Nasze największe uznanie zdobyła historyjka Pani Magdaleny z biedroneczką w tle. Wszystkie otrzymane przez nas historyjki możecie przeczytać na naszym blogu na www.aishabra.pl
      Pani Magdalena otrzymuje bon na zakupy w salonie AISHAbra o wartości 200 złotych. Gratulujemy !!! A oto zwycięska historyjka :

Walentynkowa Historyjka z czasów studenckich Pani Magdaleny

Walentynki, ja rozstałam się kilka dni wcześniej z chłopakiem (na szczęście) i stwierdziłam, że trzeba miło spędzić czas, więc wybrałam się na milutki jazzowy koncert. Koncert był fantastyczny, grał przystojny trębacz, więc zasłuchałam się na maxa nie zwracając uwagi na otoczenie. W pewnym momencie pada pytanie od mężczyzny siedzącego obok, "a gdzie idzie ta biedronka?". Miałam buty z biedronką, które kupiłam sobie na poprawę nastroju;). Z pytającym panem poszliśmy po koncercie na kawę, bardzo smaczną:).

Zapraszamy do kolejnej zabawy walentynkowej już za rok !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka