alice1984
09.03.11, 11:14
Dziweczyny: ratunku! Albo mi napiszcie propozycje konkretnych modeli, albo pokierujcie mnie gdzie szukać na forum, bo jakoś nie mam cierpliwości. W kwietniu idę na wesele, kieckę już na szczeście mam ale problemem jest stanik. Rozmiar: 75GG (effuniakowe) / 32GG ewentualnie 34FF (brytyjskie), czarny, nisko zabudowany na piersi - chodzi mi szczególnie o to miejsce, gdzie miseczka jest łączona z ramiączkiem. Mam Effuniaka HP Czarny, wystaje - bardzo. Mam Panache Masquerade Nemesis - wystaje troche mniej, ale jednak wystaje. Problem polega na tym, że nie jest to wystawanie spod miejsca łączenia sukienki z ramiączkiem, tylko jakieś 2 cm w strone pachy. Więc najlepszy byłby jakiś stanik, który na piersi jest "płaski" czyli ramiączko jest od razu z miski, ewentualnie taki, który będzie się dało zmodyfikować jakoś na jeden wieczór, bez większego uszczerbku dla niego. Biorę też pod uwagę fakt, że będę musiała odpruć ramiączka z przodu i przyszyć je bliżej środka, w stosunku do zamysłu producenta, tak, żeby schowały się pod ramiączkami od sukienki.
Macie jakieś pomyśly? (od razu powiem: nie jestem wprawiona w zagranicznych zakupach, więc raczej wolałabym jakieś propozycje z polskich sklepów internetowych :/)