Dodaj do ulubionych

Nowe Bravissimo :)

17.03.11, 09:21
Nie wiem od kiedy jest nowa strona, ja się zorientowałam dzisiaj. Oprócz całkowitej zmiany layoutu pojawiło się też Pepperberry :) Na razie nic mnie nie zachwyciło, może niedokładnie oglądałam. Nie lubię fotek ubrań bez ludzi, więc to może też to.
Obserwuj wątek
    • inez69 Re: Nowe Bravissimo :) 17.03.11, 12:16
      Kasiamat00 myślę, że wystarczy się dopisac do watku Bravissimo, nie ma chyba potrzeby zakladac nowego tylko dlatego, że sklep zmienił swoje kolory?
    • roza_am Re: Nowe Bravissimo :) 17.03.11, 12:18
      Wczoraj wieczorem była jeszcze stara. Zresztą mam wrażenie, że nadal trwają prace/poprawki techniczne, bo w jakims momencie zobaczyłam staniki-duchy.

A z nowinek na plus odbieram szybkie powiększanie zdjęć tylko po najechaniu myszzką. Bez konieczzności klikania i prełaczania okienek. Teraz jest wygodniej.

No i jak zwykle atrakcyjne kolorystycznie Exclussivy, ale to już temat do innego wątku :)
    • miastkowa Re: Nowe Bravissimo :) 17.03.11, 12:31
      Niżej są zdjęcia ubrań na ludziach ;) Mi ta strona nowa dużo wolniej działa...
    • urkye Re: Nowe Bravissimo :) 23.03.11, 18:01
      Nie podoba mi się:( Dlaczego zniknęło wyszukiwanie po rozmiarach? Albo jestem ślepa, albo to usunęli. W ogóle moim zdaniem sklep zmienił się an gorsze - poprzednia wersja była świetna, bardzo przejrzysta (dla mnie przynajmniej). Może muszę się po prostu przywyczaić, ale na razie jestem na nie:/
      • agafka88 Re: Nowe Bravissimo :) 23.03.11, 18:28
        Jest wyszukiwanie po rozmiarach, tylko tym razem je schowali: klikasz lingerie, potem wybierasz z rodzajów stanika see all, lub kategorię i masz wyszukiwarkę po rozmiarach.

Też wolałam poprzednią wersję sklepu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka