triismegistos 20.03.11, 19:35 Jeśli temat dopiero co był wałkowany, ale szukałam i nie znalazłam. Czy któraś z was orientuje się, czy w stolicy jest miejsce, gdzie można uszyć porządny gorset na wymiar? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafka88 Re: Ja bardzo przepraszam... 20.03.11, 20:59 Niestety nie wiem, tylko zadam pytanie kontrolne: czy masz już zweryfikowany rozmiar? Co jest nie tak z gorsetami sklepowymi i czego dokładnie szukasz? Czego oczekujesz od gorsetu? Bo może znajdzie się coś z rzeczy gotowych. Ewa Michalak w programie jak dobrze wyglądać nago przygotowywała gorsety dla uczestniczek, ale to Łódź i nie wiem czy ona wciąż realizuje prywatne zamówienia. Kontakt: ewa-michalak.pl PS. Nie ma za co przepraszać, jak zakładasz wątek :) A następnym razem wątek można nazwać bardziej adekwatnie do treści, np. "Gorset na miarę w Warszawie", aby potem łatwo było go wyszukać. Witamy na forum :) Odpowiedz Link
triismegistos Re: Ja bardzo przepraszam... 21.03.11, 15:42 Nie wiem, czy mam zweryfikowany rozmiar... Najlepiej dobrany biusthalter jaki posiadam to 65 GG, jednak nie jest to do końca TO. Mam piersi sporo rózniące się rozmiarem i niestety większość staników nie pasuje. Marzy mi się porządny, piękny seksowny gorset, a w dodatku mam obietnicę dostania takowego w prezencie, o ile znajdę pracownię. Odpowiedz Link
maith Re: Ja bardzo przepraszam... 21.03.11, 23:57 A jaką różnicę masz na myśli, pisząc o sporej asymetrii? Bo z drugiej strony jeśli jest spora i ktoś by Ci uszył tak różne miseczki, to nie wiem, czy nie lepiej by już było zapewnić sobie odpowiednią podkładkę pod mniejszą pierś w zwykłym gorsecie ze sklepu... Chociaż idealnie pewnie by było połączyć lekką różnicę miseczek z mniejszą podkładką... Niestety ja też kojarzę tylko Ewę Michalak (a i to dopiero w Łodzi) ale ona już się nie zajmuje indywidualnym szyciem, tylko firmą bieliźniarską. Odpowiedz Link