gazeta_mi_placi 14.04.11, 20:37 A dokładnie to w Plazie. Czy to dobry sklep? Bo zauważyłam że Triumpha też mają to niby źle, z drugiej strony mają informację że dobierają profesjonalnie, to w końcu jak? Dobre to jest do zakupów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafka88 Re: Kraków Chantalle. 14.04.11, 21:05 Widzę, że podchodzisz do tego kupowania staników jak pies do jeża ;) Kupiłaś już jakiś uświadomiony stanik? Z tego co wyszperałam w wyszukiwarce, Chantelle w Polsce nie ma Twojego rozmiaru. Poza tym bra-fitting chantelle nie był na zbyt wysokim poziomie, możesz sobie przeczytać opis archiwalnej akcji: balkonetka.pl/2008/5/11/piersi-do-przodu-mimo-za-malych-miseczek-i-za-luznych-obwodow# Listę polecanych przez nas sklepów znajdziesz tu: stanikowamapa.prv.pl i do nich radzę się wybrać, jeżeli chcesz mieć bra-fitting na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Kraków Chantalle. 15.04.11, 21:58 Z listy tych sklepów mam już jeden upatrzony od dawna jeden (stosunkowo niedaleko ode mnie), ale nie mam ostatnio praktycznie w ogóle czasu a jak już czas się znajdzie to albo niedziela albo trzeba załatwiać inne zaległości. W Plazie byłam niedawno w innej sprawie i przypadkiem zauważyłam wywieszkę że dobierają profesjonalnie. Przez moment się zastanowiłam czy nie pójść (skoro już i tak jestem) do tego sklepu zamiast do sklepu z "listy", ale coś mnie tknęło ;-) i zrezygnowałam (kiedyś właśnie w tym sklepie pytałam o mój rozmiar i ekspedientki :O , poza tym mają politycznie niepoprawnego Trumpha). Widzę że dobrze, zwłaszcza że ceny dość wysokie. Wobec tego przejdę się (kiedy?!) do sklepu z "listy". Odpowiedz Link
agafka88 Re: Kraków Chantalle. 27.05.11, 13:29 Masz dobry stanik? Jak wrażenia, opowiadaj! :) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Kraków Chantalle. 27.05.11, 13:58 Mam od miesiąca, jest bardzo wygodny :-) Teraz kupię jeszcze jakąś drugą parę w innym kolorze. W pierwszy dzień trzech nieznanych mi bliżej Panów mi się kłaniało :P Nawet moja ponad 80-letnia znajoma zauważyła że mam to i owo :P Odpowiedz Link