Dodaj do ulubionych

Katie Price

18.04.11, 14:05
Pozwalam sobie odświeżyć wątek założony i zaniechany w sumie 3 lata temu o stanikach Katie Price, ze względu na to, że szyte przez Panache, więc chyba można traktować jako markę uświadomioną?;> Co myślicie?
Piszę o tym również dlatego, że sporo jej na allegro, ma ładne wzornictwo, nie jest zbyt rozciągliwa- ja mam od kilku miesięcy używaną i trzyma jak diabli. Co prawda nie widuję miękkich, ale to jeszcze nic nie znaczy.

Zacznę od swoich dwóch przypadków czyli Bez modelowej bladożółtej sztywnej- za bardzo wygąbkowanej- balkonetki. Jeśli to coś pomoże ma ramiączka tłoczone w serduszka- widziałam taką gdzieś białą i różową.
Jak już rzekłam jest strasznie wygąbkowana, trochę mi to przeszkadza, bo odnoszę wrażenie, że 3mm mniej i byłaby jak ulał na mnie, a tak bułkuje. Mogę ją potem sfotografować i wysłać na balkonetkę, może kogoś olśni?
Zdecydowanie szerokofiszbinowa- zwłaszcza na mostku- stosunkowo niskim, więc nie zrobi krzywdy;) ale przy blisko osadzonym piersiach będzie na nie włazić;/
Jest diabelnie ścisła i nierozciągliwa- mam 70G- i jeśli mogę ją z czymś porównywać, to porcelana panache ma węższe fiszbiny w analogicznym rozmiarze i jest luźniejsza, podobnie cleo brook czerwona, i też ma węższe fiszbiny.
Mam też czarnego sztywnego halfcupa, w to już w ogóle z ledwością się dopinam. Kolor czarny z białymi ozdobnymi koronkami na miskach. Bardzo przypomina szytwnego czarnego halka Effuniak. Ramiączka w 9/10 regulowane. Ma bardzo małe miski. Albo znajdę foty z allegro albo sama sfotografuję i wyślę na balkonetkę. Na moje 75/102-3 jest dużo, dużo za mały.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka