Dodaj do ulubionych

prezentacja multimedialna - prośba o zgodę

09.06.11, 14:14
słuchajcie potrzebuję zgody mahedy i kasicy na wykorzystanie materiałów zawartych na ich stronach a dodatkowo dziewczyn które są na zdjęciach na stanikomanii.
Już wyjaśniam po co. Musze na szybko stworzyć małą prezentację lub wykorzystać same strony on line bo nagle spadło na mnie "szczęście" w postaci przymusu zorganizowania zajęć pozalekcyjnych w wymiarze 144 minuty :) Jakiś geniusz w ministerstwie nagle stwierdził, że tzw. godziny karciane obowiązują także nasza placówkę (do tej pory twierdzili że nie obowiązują) i przysłali pismo do dyrektora. Wszyscy musza zorganizować jakieś zajęcia do końca roku szkolnego. Ja nie dość ze zajęć lekcyjnych nie prowadzę wcale to jeszcze w szkole jest teraz sesja. Wymyśliłam sobie oczywiście na szybko, pogadankę o stanikach wplecioną w ogólnie pojętą profilaktykę zdrowotną. Bo to zawsze można poprowadzić.
Ale nie chcę tak bez zezwolenia bo nie wiem czy mogę:)
Więc proszę o takowe zezwolenie.
A tak na prawdę to jakby mi się udało zostać w tej pracy na następny rok to bym chętnie opracowała taki program i jakiś brafitting z prawdziwego zdarzenia zrobiła.
Obserwuj wątek
    • maheda Do kasicy i do mahedy najlepiej wyślij maila 09.06.11, 14:22
      Wredna jest zwłaszcza maheda, ale jak zapewnisz odpowiednią łapówę, to może wyrazi zgodę.
      • paskudek1 Re: Do kasicy i do mahedy najlepiej wyślij maila 09.06.11, 14:28
        cholercia, nigdy nie umiałam wręczać łapówek :( może jakieś szkolenie?
        • maheda Re: Do kasicy i do mahedy najlepiej wyślij maila 09.06.11, 14:35
          oczywiście słono płatne
          • mania_aniam w euro! panie tego! ;) n/t 09.06.11, 14:49
            • maheda Lubię tę panią ;) n/t 09.06.11, 14:53

• clarisse ... w biletach na euro? :-P n/t 09.06.11, 15:25
              • paskudek1 Re: ... w biletach na euro? :-P n/t 09.06.11, 17:43
                no to poległam. Łapówek dawać nie umiem, euro nie posiadam a o biletach na euro tylko słyszałam, żadnego nie wdziałam. Hmmm
                No dobra, do mahedy i kasicy wysmażę maile ale jakby tu zaglądały dziewczyny które uwiecznione są na zdjęciach na stanikomanii to niech się może wypowiedzą - moge się posłużyć czy nie?
                • anna-pia Re: ... w biletach na euro? :-P n/t 09.06.11, 18:42
                  paskudek1 napisała:

> No dobra, do mahedy i kasicy wysmażę maile ale jakby tu zaglądały dziewczyny kt
                  > óre uwiecznione są na zdjęciach na stanikomanii to niech się może wypowiedzą -
                  > moge się posłużyć czy nie?

Na zdjęciach publikowanych w Stanikomanii jest wyraźnie zaznaczone, że należą do Kasicy. Tak samo jest ze zdjęciami u Mahedy - to Maheda i Kasica muszą wyrazić zgodę, nie przypuszczam, żeby któraś dziewczyna ze zdjęcia przyznała się tutaj, że jej zdjęcie jest opublikowane, skoro nie ma tej informacji na blogach.
                  • kis-moho Zdjecia 09.06.11, 18:57
                    Pamietam, ze byla dyskusja na lobby:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,32203,118804864,,Prosba_o_zgode_na_wykorzystanie_zdjec.html?v=2
                    Oczywiscie troche w innym kontekscie, ale jak rozumiem nie jest latwo dotrzec do dziewczyn ze zdjec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka