aicha24
16.06.11, 16:46
Moje drogie, mam problem z doborem biustonosza,
obecnie jestem w 28tc a mój rozmiar pod piersiami z 75 zmienił się na 87, obwód w piersiach 100, wagowo przytyłam tylko 5 kg. A moje piersi rosną jak szalone i robią się obwisłe,ciężkie.... Nie chcę obwisłości i na ost wizycie u lekarza gin powiedział ze powinnam 24h być w biustonoszu.
Natomiast mam problem gdzie kupić w warszawie lub przez internet dobry, nieuciskający biustonosz,gdyż:
1) tylko leże- nie mogę prawie wstawać od jakiś 14 tyg i tak do końca, wiec biustonosz nie może mieć żadnych zapięć, fiszbin- a te bawełniaki do karmienia które wydają się być mięciutkie- obcierają mi plecy (zapięcie mi sie wgniata). Mimo różnych rozmiarów (mam i 80 i 85 i 90)-każdy ma zapięcie metalowe (nawet podszyte bawełną)- dla kobiety leżącej to jakaś pomyłka, szczególnie w te upaly.
2) będzie kupował go mój mąż wiec musi znać dokładny model i rozmiar- niestety sama do sklepu nie dam rady się wybrać
3) czytałam o takiej firmie cantaloop- co sądzicie o nich?
4) najlepiej żeby był bawełniany- przy tych upałach biustonosze np gatty , czy inne podobne np fitness strasznie się kleją i nie trzymają piersi tak jak powinny.
5) zapłacę każde pieniądze oby był dobry, miękki i oddychający smile
z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi