Dodaj do ulubionych

75HH/80GG - strapless plunge. Czy istnieje?

20.08.11, 23:15
Jak w temacie. Tyle że KONIECZNIE PLUNGE. Nawet 75H, jeśli jest w miarę regularne, a nie małomiseczkowe.

Mnie się wydaje, że prawa fizyki w konfrontacji z moim mało jędrnym ciałem dają plamę w kwestii plunge'ów strapless, ale z drugiej strony - piersi mam dość jędrne, na tyle, iż zaczęłam ostatnio odkrywać, że jestem, niech go piekło pochłonie, stożkiem, a nie kroplą. Jednak.

Ktoś sprawdził może? Ktoś doświadczył pozytywnie/negatywnie oferty dostępnej na rynku?
Obserwuj wątek
    • azymut17 strapless Deco? 20.08.11, 23:34
      www.freyalingerie.com/lingerie/essentials/deco/moulded_strapless_bra.aspx?colour=black
      Jest w 80GG, ścisły, ma wielkie michy w dużych rozmiarach. Niestety słabo trzyma większe biusty, może jednak Twój podpasuje kształtem i jędrnością do tych misek? Akurat dla stożków jest łaskawszy niż dla kropel.
      • ko_kartka Re: strapless Deco? 20.08.11, 23:48
        Aaaa. Za mało plunge'owaty... To jest klasyczne: potrzebuję do sukienki... Jako plunge daje radę stare, dobre Tango II plunge, ale sukienka ma ramiączka w stylu spaghetti, więc wystaje, wiadomo. W zasadzie sukienka jest na tyle probiuściasta i posiada na tyle usztywniany stanik, że mogę występować bez stanika, pod warunkiem, że tańczyć nie będę, bo podbite oczy gwarantowane... a tańczyć muszę, bo wesele...

To jest problem natury delikatnej: bo mało, że plunge, to jeszcze musi być na tyle wycięty, żeby się zmieścił dekolt karo. Sprawdzę to Deco, jeśli dorwę stacjonarnie, ale po zdjęciach nie sądzę, żeby rozwiązało mi problem, niestety.
        • kasica_k Plandży niet 21.08.11, 00:08
          W tym zakresie rozmiarów straplessów plunge nie ma wcale.
          Panache Porcelain jest do G, Wonderbra Ultimate Strapless do F.
          Może spróbuj zmieścić się w Porcelankę?
          • ko_kartka Re: Plandży niet 21.08.11, 00:59
            Nie, Porcelain próbowałam wcześniej, nie leży mi, piersi wypływają, a szeroki dekolt przy niej zupełnie odpada. Wiem, że łatwo nie jest :) Ale może ktoś coś, jedna pani drugiej pani... na produkt zastępczy liczę... Za małe Wonderbra posiadam także, ale jest - no właśnie - za małe...
        • madzioreck Re: strapless Deco? 21.08.11, 00:48
          Ale jednak spróbuj. Azymut ma rację, Deco naprawdę ma duże michy - nosząc standardowe 32J/JJ, mierzyłam Deco 34GG, i był OK. I nie jest taki znów zabudowany :)
          • ko_kartka Re: strapless Deco? 21.08.11, 00:57
            Wierzę Azymutowi, to solidna opiniodawczyni, a skoro poparłaś opinię, spróbuję na 150% Deco straplessa, może faktycznie da radę mojej kreacji :)
            • maheda Re: strapless Deco? 21.08.11, 09:12
              Powiedzmy tak - jeśli Deco strapless nie da rady, to inne też nie dadzą.
              ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka