Dodaj do ulubionych

freya faye a rio?

14.04.12, 21:23
mam faye 28g. potrzebuję teraz białej wersji - podoba mi się rio. czy między tymi dwoma modelami są znaczące różnice?
Obserwuj wątek
    • yaga7 Re: freya faye a rio? 14.04.12, 21:31
      Pewnie się spotkasz z różnymi opiniami ;)

Ja miałam do czynienia z czarną Faye i czarnym Rio.

Rio może być ciaśniejsze i mniej rozciągliwe. Natomiast miskowo odbieram oba modele podobnie, może Rio większe tak z pół miski.
      • katka761 Re: freya faye a rio? 14.04.12, 21:33
        a faye to rozciągliwiec?
        ja frejkę pierwszy raz nabyłam - miałam do tej pory panache confetti i tango. ale teraz przy rozmiarze 28 fiszbinę mam bardzo daleko i mi przeszkadza.
        • yaga7 Re: freya faye a rio? 14.04.12, 21:44
          Ja akurat Faye nie odbieram jako rozciągliwca, ale pamiętam, że w jakimś wątku któraś lobbystka pisała, że wg niej to rozciągliwiec. Natomiast w porównaniu z Rio wydaje mi się, że jest luźniejsza.

Co do fiszbin niestety nie pomogę, bo dla mnie akurat są bardzo dobre.
        • katka761 Re: freya faye a rio? 14.04.12, 21:51
          napisałam niewyraźnie w panache 28 fiszbina mi przeszkadza. w faye jest ok, dużo wygodniej w porównaniu np. z tago. a jak będzie dalej - czas pokaże.
    • tfu.tfu Re: freya faye a rio? 15.04.12, 00:30
      rio jest dużomiskowe, w niektórych kolorach miskę, w innych pół do 3/4 miski większe niż standard. warto mierzyć.
      rio jest jedynym modelem frejowym, który bardzo lubię i pożądam :-)
      • katka761 Re: freya faye a rio? 15.04.12, 10:35
        ja potrzebuję białego. w sklepie widziałam tylko czarny i również mnie urzekł. :)
    • kasienka.body Re: freya faye a rio? 15.04.12, 11:49
      Faye jest zdecydowanie luźniejsza niż Rio, więc możliwe, że Rio lepsze będzie w 30FF.
      • katka761 Re: freya faye a rio? 06.06.12, 23:54
        wzięłam rio 30ff. obwód - powiedzmy, chociaż zastanawiałabym się nad 28, ale w ff w czerni się utopiłam.
        ale nagle mam wrażenie, że i faye 28g jakiś ciutkę przyduży się zrobił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka