Dodaj do ulubionych

Design sklepu ze stanikami

22.04.12, 12:20
Hej, dziewczyny,

jako ze jestescie pomyslowe bestie, pomyslalam, ze moze pomozecie mi w mojej pracy. Studiuje Fashion Management na uczelni w UK i dostalam takie oto zadanie: musze wymyslic bardzo innowacyjne sklep, z niepowtarzalnym wystrojem w oknach i wewnatrz. Potrzebuje rowniez logo.

Oczywiscie, postanowilam zrobic bielizne ;)

Poki co moje pomysly:
1) oprocz zwyklej bielizny meic rowniez wybor dla kobiet po mastektomii, w miescie w ktorym meiszkam nie ma nic takiego
2) pinupowy wystroj. mocno wakacyjny styl, moze manekiny na plazy w oknach? Zamiast lady hawajski bar?
3) nazwalam go Full Cup

Macie moze jakies pomysly? Rozwiniecie do moich, albo cos innego? Bardzo prosze o pomoc.

Jezeli ktos bylby zainteresowany, bardzo chetnie pokaze potem wyniki pracy.
Obserwuj wątek
    • marikooo Re: Design sklepu ze stanikami 22.04.12, 13:56
      Pozostając w konwencji - przymierzalnie drewniane/bambusowe jak przebieralnie na plaży w latach 70-tych.
    • kasica_k Re: Design sklepu ze stanikami 24.04.12, 03:33
      Jak Full Cup (a od Cup niedaleko do Glass), plaża i hawajski bar, to muszą być kolorowe drinki z parasolkami. Nie muszą być serwowane (a może? ;), ale jakaś dekoracja nawiązująca do tychże by pasowała. Nie wiem, jakieś plakaty, aranżacje? Katalogi w okładkach z napisem Drink List? Plus jakieś hasło, coś z napełnianiem Cups :)
      • kasica_k A dział bezszwowych staników 24.04.12, 03:36
        mógłby się nazywać Smoothies, tak idąc za drinkowym skojarzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka