Dodaj do ulubionych

FLIRTELLE - 4

31.10.12, 17:37
Wątek poświęcony stanikom marki FLIRTELLE - zapraszam do opisywania konkretnych modeli, wymiany doświadczeń z ich użytkowania, uwag na temat rozmiarówki itp.

Dla porządku W TYTULE wypowiedzi podajemy zawsze NAZWĘ MODELU - bez względu na to, czy opisujemy model, który już nosimy, czy pytamy o jakiś, który dopiero planujemy kupić.

Poprzednie wątki o stanikach Flirtelle (zarchiwizowane):

forum.gazeta.pl/forum/w,32203,72965689,0,FLIRTELLE.html
forum.gazeta.pl/forum/w,32203,51860616,0,Flirtelle.html
forum.gazeta.pl/forum/w,32203,122119031,122119031,FLIRTELLE_3.html
Obserwuj wątek
    • zazulla Flirtelle Lucy 32JJ, 34HH, 34J 31.10.12, 19:51
      Mierzone na wymiary: 81/111 (118).

Nigdy nie miałam ich biustonoszy więc dla mnie to nowość, kupione na brastopie. Niestety, niekompatybilne ze mną, albo po prostu mają złą konstrukcję.

Obwód 32 ciasny, 34 idealny – w ogóle nie odczuwałam biustonosza na sobie. Wysokie zabudowanie koło pach – w 34J aż się marszczy materiał. W żadnym fiszbiny nie dotykają mostku. Nie jestem w stanie naciągnąć misek, żeby zlikwidować luzu na dole misek. Moim zdaniem to przykład kiepskiego połączenia zbyt grubego dołu miski z mgiełką od góry. We wszystkich patrząc od góry mam kształt jak w Kalyani Natural Charm czyli rozbieżne szpice. Przy tej wielkości biustu, mam wrażenie, że grubsza część powinna wyżej nachodzić na pierś, żeby lepiej docisnąć ją do klatki piersiowej. Dodatkowo brzegi misek falują. Nie wymieniam, bo nie mam na co, 34JJ będzie miało wielkie luzy pod pachą, miski zostaną puste u dołu a mostek i tak nie dociśnie. Materiały przyjemne, mięsiste, fajnej jakości. Ramiączka regulowane na całej długości.

Przy okazji kupiłam majtki Flirtelle za 2 funty, 14 (Sublime) i 16 (Petal) z innych modeli. 14 są na mnie idealne. 16 na szerokość ok, ale luźno odstają pod brzuchem. Samo wykonane fajnie. Mięsiste. Minus – bawełniana wstawka wszyta jest dość ‘daleko’, po ubraniu majtek mam wrażenie, że jest bardziej pod pośladkami niż z przodu :/
      • zazulla zdjęcia w galerii n/t 31.10.12, 19:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka