Dodaj do ulubionych

body modelujace

29.11.12, 12:26
czy takie cos:
www.jagna.pl/mitex-lisa-body-z-miseczkami-p-446.html
jakiejkolwiek firmy, za obojetnie jakie pieniadze, pewnie ze jak najmniejsze, ale...
mozna nabyc w rozmiarze 85hh, albo chociaz 90g, z jakiejkolwiek firmy???
cos kolo tego oscyluje felina, ale to nie ten rozmiar - to jest ideal pod kiece, bardzo lubie - ale ostatnie jaki mam (z malowatymi miskami) sie znosilo i chce nowe, a nawet dwa
Obserwuj wątek
    • magdalaena1977 Re: body modelujace 29.11.12, 13:28
      IMHO nie ma sensu kupować body ze stanikiem, ciężko dobrać, rozmiar biustu łatwo się zmienia, a firmy, które robią dobre majtki obciskające, to nie te same firmy, które robią niż dobre staniki.

Kiedyś miałam fajny gorset mitexu (tzn. nadal mam, ale jest za mały), a niedawno za radą madzioreck, kupiłam coś takiego i jestem zadowolona: www.ceneo.pl/8536637

BTW - może wpadniesz na XXL?
      forum.gazeta.pl/forum/f,99117,Lobbystki_w_rozmiarze_XXL.html
      • kocio-kocio Re: body modelujace 29.11.12, 16:57
        Mam identyczne body i też serdecznie polecam!
      • tosia.ru Re: body modelujace 30.11.12, 06:53
        no niestety takie cos co zalinkowalas mi sie roluje - po ciazy moj brzuch nie tylo jest wielki i zwisajacy to jeszcze i bezksztaltny z faldami tam gdzie ich byc nie powinno! jedyna rzecz, w ktorej sie dobrze czuje to wlasnie body sciagajace
        za zaproszenie dziekuje - na pewno sie tam zjawie
        • magdalaena1977 Re: body modelujace 30.11.12, 07:10
          tosia.ru napisała:

> no niestety takie cos co zalinkowalas mi sie roluje

Jak to możliwe? Przecież od góry masz ramiączka jak w kostiumie kąpielowym, a w kroku zapięcie na zatrzask. Body musiałoby być dużo za duże żeby się rolować.
      • tosia.ru Re: body modelujace 30.11.12, 08:08
        ups, nie na ten obrazek spojrzalam - jakis pas ogladalam, to moze byc ok, ale jak to sie ma do tego ze jescze nalezy stanik zaloyc? toz to juz 4 ramiaczka?
        • magdalaena1977 Re: body modelujace 30.11.12, 09:36

tosia.ru napisała:

> ups, nie na ten obrazek spojrzalam - jakis pas ogladalam, to moze byc ok,
          > ale jak to sie ma do tego ze jescze nalezy stanik zaloyc? toz to juz 4 ramiaczka?

Jak najbardziej - stanik plus body. Jeśli body nie będzie miało swoich ramiączek, to się zroluje i wyląduje na biodrach.
    • agafka88 Re: body modelujace 29.11.12, 17:54
      Dalia ma body ze stanikiem, coś takiego
      www.dalia.pl/index.php/oferta/1/bazowa#
      W modelu olimpia mają rozmiarówkę do 85I, powinno spokojnie się zmieścić.
    • yaga7 Re: body modelujace 30.11.12, 10:33
      Bardzo fajne jest też coś takiego:
      www.figleaves.com/uk/product/FM-2541/Flexees-by-Maidenform-Ultimate-slimmer-torsette-slip/?size=&colour=Black
      To ma zapięcie w kroku jak body, ale na zewnątrz ma halkę, więc w biodrach nic się nie wciska (a samych body nie lubię, bo na wysokości bioder, tam gdzie body się kończy, mam zwisy ;))
      Nie wiem co prawda jak rozmiarowo i cenowo byłoby dla Ciebie, no ale wrzucam, może też komuś innemu się przyda.
      • marciasek Re: body modelujace 30.11.12, 15:38
        Ja mam takie podobne coś, z tym, że bez "bodowego" zapięcia i zachodzące na biust - ot, opinająca halka, na tyle elastyczna, że na stanik mi włazi (34GG). Na dole ma silikon, dzięki czemu nie podłazi do góry. I ja to moje coś kupiłam w Lidlu za trzydzieści parę złociszów. Bardzo sobie chwalę i polecam.
        • yaga7 Re: body modelujace 30.11.12, 15:48
          Takie halki też mam (co prawda nie za 30 zeta, a szkoda), ale o tym body specjalnie napisałam, no bo to wątek o body nie o halkach :)
        • magdalaena1977 Re: body modelujace 02.12.12, 10:06
          W tym tygodniu będzie chyba znowu w ofercie:
          www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-195BE799-A9D4CDE2/lidl_pl/hs.xsl/index_32261.htm
          • marciasek Re: body modelujace 03.12.12, 02:45
            O tak, to ta! Bardzo fajna jest. Wprawdzie to nie body, ale za taka cenę warto się nad nią pochylić. Mam cielistą, bardzo ładny odcień, żaden tam brudny beż.
    • jul-kaa Re: body modelujace 02.12.12, 11:46
      Mam kilka par wyszczuplających majtek, gorsetu w takim rozmiarze nigdy nie znalazłam.
      Mam dwie pary majtek Mitex, wysokich, pod biust, zapinanych na haftki. Zapięcie odznacza się pod niektórymi tkaninami. Mam też świetne majtki niezapinane z Kappahla, mają na górze gumę/silikon. Dobrze dopasowane nie powinny się rolować, bo są bardzo elastyczne (no i ta guma/silikon). Nie ma dokładnie takich, jak moje, na stronie Kappahla (moje są fuksjowe), są takie: www.kappahl.pl/article/majtki__344135 , myślę, że to właśnie te.
      Podobne majtki, ale znacznie mniejsze (schudłam) kupiłam w TkMaxxie jakiś miesiąc temu.
      • pinupgirl_dg Re: body modelujace 02.12.12, 13:13
        > Mam kilka par wyszczuplających majtek, gorsetu w takim rozmiarze nigdy nie znalazłam.
        > Mam dwie pary majtek Mitex, wysokich, pod biust, zapinanych na haftki. Zapięcie odznacza się
        > pod niektórymi tkaninami. Mam też świetne majtki niezapinane z Kappahla, mają na górze
        > gumę/silikon. Dobrze dopasowane nie powinny się rolować, bo są bardzo
        > elastyczne (no i ta guma/silikon). Nie ma dokładnie takich, jak moje, na stronie Kappahla
        > (moje są fuksjowe), są takie: www.kappahl.pl/article/majtki__344135 , myślę, że to właśnie te.
        > Podobne majtki, ale znacznie mniejsze (schudłam) kupiłam w TkMaxxie jakiś miesiąc temu.

BTW Mitex wprowadził nowa kolekcję Day 'n' night
        day-and-night.mitex.pl/
        niektóre wzory naprawdę są fajne. Ja mam kilka par majtek Mitexu, ale niższych, do talii, są bardzo ok, ładnie wykonane, wytrzymałe. Minusem jest nieprzewidywalność rozmiarowa, ja potrzebuję u nich dużo większe majtki, niż wynika z tabeli, moja mama - rozmiar mniejsze. Możliwe, że to też wynika z indywidualnych preferencji (ja jestem mało ściśliwa), jak również z budowy (ja gruszka, mama jabłko). Obie też mamy majtki Effuniaka, te akurat wypadły tabelkowo. Mitex chyba trochę bardziej "podtrzymuje" pupę, ale za to ma tendencję do wbijania się, Effuniak nigdzie się nie wpija.
        Chyba też się rozejrzę za takim body czy halką, albo długimi majtkami/body. Krótkie majtki mają to do siebie, że przy pełnej figurze jednak dzielą talię, poza tym mnie w nich często boli brzuch, jak siedzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka