Dodaj do ulubionych

bra-fitting Poznań

06.01.13, 10:15
Salon Bielizny Iza-Bra Bielizna,Bra-fitting w Koziegłowach k.Poznania oferuje bieliznę damską w szerokiej gamie rozmiarowej ze szczególnym uwzględnieniem rozmiarów „biuściastych”. Preferuje produkty najlepszych polskich firm bieliźniarskich. Szczegóły oferty www.izabra.pl
Obserwuj wątek
    • urkye Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 10:43
      Nie wiedziałam, że w Koziegłowach mamy taki fajny salon:) Jak będę w okolicy postaram się wpaść - strona internetowa bardzo zachęca do odwiedzin. Pozdrawiam!
      • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 20:48
        Witam zapewnie Poznaniankę :) Tak to czasami bywa,że nie wiemy co mamy prawie pod nosem :) Zapraszam serdecznie do "realnych" odwiedzin Salonu, podczas których przekona się Pani,że jest on naprawdę fajny i nie tuzinkowy,a przede wszystkim profesjonalnie bra-fittingowy w pełnym tego słowa znaczeniu :) Zapraszam
    • kk345 Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 11:25
      Jakich marek biustonosze oferujesz? Nie znalazłam tej informacji na stronie internetowej.
      • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 20:33
        W ciągłej sprzedaży jest softowa kolekcja bazowa firmy KRIS, semisoftowa firmy Biggi i push up Esotiq- Henderson. Ponadto dominują kolekcje sezonowe firmy AVA, VENA, Agio, Nipplex, Kinga, Sawren, MAT, GAIA, Atlantic. Tutaj każdy znajdzie coś dla siebie. Zapraszam serdecznie :)
        • kk345 Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 21:00
          Może warto tę informację umieścić na stronie sklepu?
          • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 21:13
            Zapewne warto, co w najbliższym czasie uczynię :) Pozdrawiam
            • kk345 Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 21:17
              Zapraszamy do wątku "Poznań-grupa wsparcia" poniżej, własnie planujemy kolejne spotkanie Lobbystek, może dołączysz?
              • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 21:20
                Jak najbardziej TAK! Jestem bardzo otwarta na tego typu działania. Zainteresowałam się tym już wcześniej i na pewno wezmę udział :)
                • kk345 Re: bra-fitting Poznań 06.01.13, 21:55
                  Zapraszamy serdecznie, dopisz się może w tamtym wątku a modki niech usuną stąd moj offtop;)
    • dragus7 Re: bra-fitting Poznań 02.02.13, 20:05
      Dziś odwiedziłam Salon Iza-Bra i "przeżyłam pierwszy porządny brafitting". Było bardzo sympatycznie! Polecam!!!Moje piersi jakoś lepiej się układają i skoro mam dobrze dobrany stanik to nawet się tu zapisałam, by to uczcić:)
      • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 02.02.13, 20:23
        Jakże się cieszę,że mogę kolejną "nawróconą bra-fittingowo owieczkę" zaliczyć w poczet uszczęśliwionych posiadaczek dobrze dobranego biustonosza :) Pozdrawiam i polecam się na przyszłość :)
    • urkye Re: bra-fitting Poznań 04.02.13, 07:37
      W weekend miałam okazję odwiedzić salon Iza-Bra i jestem pod wielkim wrażeniem:) Zacznę może od tego, że po raz pierwszy byłam w salonie oferującym głównie polskie marki (były też ukraińskie, dobrze pamiętam?), więc była to dla mnie ciekawa alternatywa dla brytyjczyków. W moim rozmiarze (30GG, w porywach do H) brytyjczyki często mają za szerokie fiszbiny, przez co kształtowanie i wygoda nie do końca odpowiadają moim oczekiwaniom. Efekt? Świadomie noszę za małe 30G i udaję, że tego nie widzę;)
      Polskie marki zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Oczywiście, nie wszystkie modele idealnie grały z moim biustem, ale większość leżała całkiem fajnie. Fiszbiny wreszcie miały sensowną szerokość i nie kończyły się na łopatkach, poziom zabudowania był całkiem przyzwoity, kształtowanie OK. Wybór w moim rozmiarze był spory, co mnie również pozytywnie zaskoczyło :)
      Usługa brafittingu - tu mogę pisać tylko w superlatywach. Wiedza przekazywana jest w sposób zrozumiały, więc jeśli ktoś pierwszy raz usłyszał o wygarnianiu, to na pewno zapamięta, o co w tym chodzi;)

Generalnie bardzo się cieszę, że mamy w Poznaniu (lub raczej pod, ale to i tak nasz obszar;)) kolejny bra-sklep, do którego można bez obaw wysłać nieuświadomione koleżanki :)
      • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 04.02.13, 21:26
        Dziękuję urkye za miłe słowa uznania. Jestem pod niesamowitym wrażeniem tego,co napisałaś, bo nie ma nic piękniejszego niż zadowolenie moich obecnych i przyszłych klientek. Przytoczę może słowa mojego motto : "Zostałam bra-fitterką ,bo za wszystkie rzeczy zapłacisz Master Card, ale widok kobiety wychodzącej z przymierzalni i zachwyconej swoim biustem jest dla mnie bezcenny... Daje to ogromną satysfakcję i poczucie dobrze spełnionej misji…"
        Tak masz rację - jeden z modeli,które posiadam w swoim salonie jest ukraińskiej firmy (CLEO - nota bene). Współpracę z tą firmą nawiązałam podczas ubiegłorocznego EURO i w ramach wspólnego polsko - ukraińskiego gospodarzenia nad EURO 2012 postanowiłam swój asortyment wzbogacić o ich wyroby. Nawiasem mówiąc powiadom proszę znaną nam kolejną "nawróconą bra- fittingowo owieczkę", że model Elegance z tej właśnie firmy w jej rozmiarze już posiadam :)
        Zapraszam serdecznie wszystkie chętne panie do odwiedzin mojego Salonu..
        • urkye Re: bra-fitting Poznań 05.02.13, 07:20
          Elegance to był ten czarno-biały z koronką? :)
          • iza.bra Re: bra-fitting Poznań 05.02.13, 22:29
            To ten czarno - fiołkowy (lawendowy) semi - soft :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka