Dodaj do ulubionych

tshirt bra, poszukiwany

02.05.13, 21:49
cielisty z lekko usztywnianymi gładkimi miseczkami, ładnymi tzn delikatnymi ramiączkami.

możecie coś zaproponować? z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: tshirt bra, poszukiwany 02.05.13, 22:35
      Freya Deco.
      • psuj-ka Re: tshirt bra, poszukiwany 02.05.13, 23:09
        Ideał poza ostatnim wymogiem -> Freyowym ramiąchom daleko do delikatności czy też ładności :P
    • kasica_k Re: tshirt bra, poszukiwany 02.05.13, 23:42
      Jaki rozmiar? Bo od tego mocno zależy wybór modeli.
      • adwarp Re: tshirt bra, poszukiwany 03.05.13, 16:06
        rozmiar 30 E :)
    • yaga7 Re: tshirt bra, poszukiwany 03.05.13, 09:01
      Polecam Fantasie Rebecca - miseczki są delikatnie usztywniane, nie tak jak w Deco, do tego stanik jest megawygodny.
      Natomiast niestety nie wiem, czy ramiączka Ci podejdą, bo są jednak normalne, nie delikatne.
    • adwarp Re: tshirt bra, poszukiwany 03.05.13, 16:08
      zapisałam obydwa :) jutro ruszam na poszukiwanie w stacjonarnych w W-wie:)
      dziękuję:)
      • kasica_k Re: tshirt bra, poszukiwany 03.05.13, 16:38
        Ja bym jeszcze spróbowała coś z Gossarda - są zazwyczaj subtelniejsze z wyglądu od Frei czy Fantasie i tańsze. Z tiszertowców jest jeszcze Curvy Kate Smoothie, ale nie wiem, jak tam z ramiączkami. Możesz też wybrać się do... Marksa&Spencera, ale tego na Marszałkowskiej, bo jest tam znacznie lepszy wybór bielizny niż gdzie indziej, jakość przyzwoita, co prawda ja patrzyłam tam głównie za swoim 36G (i było słabo, ale i tak nieźle jak na nasze M&Sy :) ale wydaje mi się, że w 30E coś powinnaś znaleźć.
    • julija_primic Re: tshirt bra, poszukiwany 03.05.13, 20:48
      Ja mam Freye Deco (32FF) i mam pare uwag:
      - miseczki dziwnie odstaja pod koszulka
      - ramiaczka to na pewno nie sa delikatne
      - latem jest w nim w cholere cieplo :)

Freya Retro jest moim zdaniem duzo fajniejsza, bo to plunge, wiec miseczki sie lepiej ukladaja pod koszulka, poza tym ma fajne ramiaczka (chociaz szalu nie ma), i jest super wygodna.
      • kasienka.body Re: tshirt bra, poszukiwany 04.05.13, 13:02
        > Freya Retro jest moim zdaniem duzo fajniejsza, bo to plunge, wiec miseczki sie
        > lepiej ukladaja pod koszulka,

Freya Deco to też plunge :)
        No i na 30E możliwe, że będzie pasować Deco 30DD, bo to wielkomiskowiec, a w tym rozmiarze to ramiączka wcale nie są jakieś bardzo szerokie.

-------------------------------------
        Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY.
        www.body.sklep.pl
        kontakt@body.sklep.pl
    • ochanomizu Jeszcze możesz spróbować 03.05.13, 20:54
      - Parfait by Affinitas Jeanie
      - Audelle Athena
    • aksanti Curvy Kate Smoothie 04.05.13, 12:17
      Ostatnio ktoś wrzucał na balkonetce do katalogu wersję czarną w 32E, krój wygląda obiecująco :)
      Cielisty na zdjęciach katalogowych wygląda dość fajnie, ma lekko połyskujące ramiączka.
      • kasica_k Re: Curvy Kate Smoothie 08.05.13, 03:53
        Potwierdzam, że Smoothie leży fajnie. Zostałam właśnie posiadaczką różowej. Ramiączka, jak na ten rozmiar, przeciętne.
        • aksanti Re: Curvy Kate Smoothie 08.05.13, 10:39
          Kasico masz na myśli malinową? Czy ta jasna ma taki różowy odcień?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka