Dodaj do ulubionych

biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek

12.05.13, 10:30
Kobietki, zapraszamy Was do zapoznania się z naszym nowo otwartym sklepem z bielizną dla Amazonek www.biustanasze.pl.
Jesteśmy małym, lokalnym producentem specjalizującym się w gorsetach protetycznych po osobistym doświadczeniu problemu mastektomii.
Sprawdźcie nas, w pierwszym tygodniu dostawa za darmo.
Obserwuj wątek
    • sybla1 Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 11:40
      Zajrzałam z ciekawości, bo mam wśród znajomych osobę po mastektomii - niestety rozmiarówka mizerniutka, nie miałaby co wybrać z Waszej oferty z aktualnie noszonym 34GG... I nadal będzie nosić do zaprzyjaźnionej krawcowej zwykłe full cup'y do przeróbki, bo bielizna typowa dla Amazonek to póki co w większości jakieś nieporozumienie
      • biustanasze Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 12:54
        W stałej ofercie posiadamy typowe rozmiary i najbardziej popularne. Natomiast istnieje możliwość indywidualnych zamówień "pod rozmiar". Zapraszamy koleżankę do kontaktu z nami :)
        • moniach_1 Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 13:32
          Słowo honoru, że jest więcej kobiet noszących dobrze dobrane 75G niż 95B. Ja wiem, że macie takie rozmiary jakie są produkowane, ale one niekoniecznie odpowiadają realnym potrzebom kobiet z dobrze dobranym rozmiarem stanika, a takie są na tym forum.
          • biustanasze Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 14:39
            Jesteśmy nowi na rynku, uczymy się wszystkiego od początku. Po to jesteśmy na tym forum, żeby słuchać waszych sugestii i wprowadzać je w życie.

moniach_1 napisała:

> Słowo honoru, że jest więcej kobiet noszących dobrze dobrane 75G niż 95B. Ja wi
            > em, że macie takie rozmiary jakie są produkowane, ale one niekoniecznie odpowia
            > dają realnym potrzebom kobiet z dobrze dobranym rozmiarem stanika, a takie są n
            > a tym forum.
        • martusian88 Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 03.05.15, 19:54
          To co czytam, to jest śmieszne. Miałam przyjemność zamawiania u tej Pani. Przy zamówieniu pani była bardzo milusia. Póżniej wysłała biustonosz, który był aż 10 cm za wąski tłumączac się a własciwie krzycząc mi do słuchawki, że to nie jej wina tylko producent ma takie szablony, tak jakbym od producenta zamawiała. Ja nie podałam jaki ma być szablon tylko wymiary osoby na która są potrzebne. Tak więc bardzo miła Pani zrobiła się bardzo bezczelna mając pretensje, że oddałam paczkę na jej koszt. Przecież nie bedę płacić za brak kompetencji sprzedajacego i nieznajomosc produktów! Na dodatek sprzedająca stwierdziła, że mierzyła i brakuje 2 cm! Po prostu jestem zdegustowana ta sprzedającą i nie dziwie się, że nie ma na staniu tylko zamawia dopiero jak pieniążki wpłyna czyli kolejne utrudnienie, bo dopiero jak wpływają pieniążki to dopiero ta Pani zamawia u producenta. Czyli nie dość, że pośrednik to na dodatek nie umiejący przytrzymać tej posady. Katastrofa.
    • kocio-kocio Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 13:19
      I w ogóle nie ukradliście loga od Brastopu.
      W ogóle.
      Wstyd.
      • biustanasze Re: biustanasze.pl - nowy sklep dla Amazonek 12.05.13, 14:49
        Ale numer! Rzeczywiście logo jest prawie identyczne. Ostatnio mój kolega - grafik też mnie zaskoczył pokazując logo firmy Beats By Dre, do obejrzenia pod linkiem: www.motortrend.com/features/consumer/1111_chrysler_300_lays_down_beats/photo_02.html
        Nasze logo zrobiliśmy sami, bez pomocy specjalistów. I tak właśnie miało wyglądać.
        Skupmy się jednak na potrzebach Amazonek, bo to one są tu najważniejsze.
    • maith Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 01:54
      Z Waszej strony rozumiem, że jesteście producentem i prowadzicie sklep z własnymi produktami, tak?

To się świetnie składa. Gdyby się okazało, że Wasze staniki się do czegoś nadają i nasze amazonki by to potwierdziły, to byłoby o czym pisać :)
      Tylko faktycznie w tej rozmiarówce ciężko będzie kogoś znaleźć...
      • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 09:06
        Tak, dobrze Pani rozumie :)
        Jesteśmy producentem i właśnie otworzyłyśmy sklep internetowy.
        Bardzo proszę o podpowiedź jakie rozmiary najbardziej Panie interesują :)
        • sybla1 Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 14:08
          biustanasze napisał(a):

> Tak, dobrze Pani rozumie :)
          > Jesteśmy producentem i właśnie otworzyłyśmy sklep internetowy.
          > Bardzo proszę o podpowiedź jakie rozmiary najbardziej Panie interesują :)

Przypuszczam, że kobiety po mastektomii mają dokładnie takie same potrzeby rozmiarowe, jak każde inne - czyli kombinacje przeróżne obwodów od 60 do 90 (i więcej) z miskami od A do K brytyjskiego. Choroba nie wybiera po wielkości biustu i nikt dokładnie nie powie, w jakie rozmiary producent ma celować.
          Wydaje mi się również, że większość pań wolałaby mieć możliwość zmierzenia gotowego biustonosza przed ewentualnym zakupem, a nie zamawiania go bez pewności, że będzie ok. Przy czym nie wiadomo, czy można taki szyty na zamówienie zwrócić, czy też nie - a to drugie już może odstraszać potencjalne klientki. Z pobieżnego przejrzenia widzę, że większość staników na stronie sklepu (o ile nie wszystkie) są bez fiszbin - osobiście znam panie po operacjach okołobiustowych nie cierpiące tego typu krojów, tworzących z piersi wał z przodu (między innymi z tego powodu ta moja najbliższa znajoma nie ma najmniejszego zamiaru się z Państwem kontaktować, bo po obejrzeniu oferty stwierdziła, że może i nie ma jednej piersi, ale nadal jest kobietą i nie będzie nosić czegoś zniekształcającego sylwetkę). Może warto pomysleć nad zastosowaniem miększych niż typowe fiszbin czy też obszyciu ich dodatkową warstwą amortyzującą dla komfortu noszenia. Od znajomej wiem też, że w dużej części staników protetycznych problematyczny bywa obwód w większych rozmiarach, bo z jednej strony nie może mega mocno ściskać, a z drugiej za lużny nie daje podtrzymania. Koleżanka wraz z krawcową wymieniają dolną gumę obwodów na szeroką, jak przy stanikach sportowych - wtedy może być trochę luźniejsza a trzyma nadal.
          I tyle podpowiedzi ode mnie. Skoro jesteście producentem, to wypadałoby zrobić jakieś większe badanie rynku i dotrzeć do klientek nie tylko przez internet.
          • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 16:08
            Droga Pani,
            Dziękuję pięknie za Pani uwagi.

Odnośnie potrzeb Amazonek i kobiet zdrowych to oczywiście, że zdajemy sobie sprawę z szerokiego wachlarza rozmiarów w bieliźnie. Jednak z własnego doświadczenia i rozmów z innymi Amazonkami wiem, że ważne jest aby taśma pod biustem nie uciskała ciała (i limfa się nie odkładała). Dlatego też wprowadziłyśmy do kolekcji modele o większych obwodach. Dociera do nas więcej sygnałów odnośnie obwodów bielizny, dlatego na pewno nad tym popracujemy.

Odnośnie fiszbin, to sugerowałyśmy się konsultacjami z lekarzem, który nie zaleca stosowania fiszbin przy bieliźnie dla Amazonek. Stąd nasze modele mają taki a nie inny krój. Porozmawiamy jednak z Panią technolog i postaramy się w nowym modelu wstawić fiszbiny i sprawdzić czy rzeczywiście Amazonki będą zadowolone z komfortu noszenia takiego biustonosza.

Nasza bielizna we wszystkich modelach posiada szeroką taśmę pod biustem - 2,2cm szerokości.

Badanie rynku robimy na każdej płaszczyźnie, zarówno osobistej jak i internetowej :)
            • kasica_k Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 16:26
              Zapraszam do zajrzenia do artykułu o rynku biustonoszy dla Amazonek, który napisałam co prawda już kilka lat temu, ale myślę, że większość treści i notki, i komentarzy pod nią jest nadal aktualna.

Sądzę, że potrzeby są bardzo różnorodne - zależnie od czasu, jaki minął od operacji, od tego, czy była to operacja oszczędzająca, oraz oczywiście od wymiarów operowanej pani. Wydaje mi się, że wybór biustonoszy dla kobiet po operacjach piersi jest wciąż największy w "klasycznych" rozmiarach, czyli w miseczkach A-D, a wyżej jest duża, niezagospodarowana jeszcze nisza, w którą moglibyście wskoczyć :)

stanikomania.blox.pl/2010/10/Rozowe-wstazki-i-biustonosze.html
              • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 17:06
                Artykuł bardzo ciekawy. Daje wiele do myślenia. Bardzo pomocny. Dziękuję :)
            • maith Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 17:58
              biustanasze napisał(a):
              > Odnośnie fiszbin, to sugerowałyśmy się konsultacjami z lekarzem, który nie zale
              > ca stosowania fiszbin przy bieliźnie dla Amazonek. Stąd nasze modele mają taki
              > a nie inny krój.

Powiem szczerze - przy próbie dostosowania wszystkich kobiet do Waszej rozmiarówki, też bym się nie odważyła wstawić tam fiszbin.
              Przy za luźnym obwodzie fiszbiny wjeżdżają na piersi, kroją je na kawałki, no robi się niefajnie. Podobnie przy za małych miseczkach też wcinają się w tkankę piersi. Czyli dołożenie fiszbin do tego, co oferujecie, mogłoby być dla kobiet po prostu niebezpieczne. Tego naprawdę nie ma sensu robić źle.

Fiszbiny bardzo pomagają, ale jeśli stanik jest naprawdę dopasowany do kobiety.
              Jeśli okalają pierś i jeśli nie ma ryzyka, że się będą przesuwać. No po prostu rozmiar stanika musi być dopasowany do kobiety. A nie odwrotnie.

Druga sprawa, to fiszbiny muszą być doskonale zabezpieczone, lepiej niż w zwykłych stanikach. Warto przyjrzeć się, jak to robią np. Freya, Fantasie czy Triumph. Tym firmom też warto się przyjrzeć patrząc na rodzaj fiszbin - one muszą być naprawdę miękkie, elastyczne.
              • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 19:04
                Rzeczywiście do tej pory z takich nie korzystałyśmy i nawet nie widziałyśmy w ofercie. Ale kto pyta nie błądzi :)
        • maith Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 17:43
          To trochę szkoda, że "zgubiliście się" tytułem.
          Część ludzi w ogóle nie zajrzy do Waszego wątku, bo w końcu co może zaoferować kolejny sklep, jak oferta amazonkowa jest marna i przejrzana na wszystkie strony.
          Nowy producent to co innego :)
          Co jakiś czas pojawiają się tu wątki o ofercie dla amazonek. Ale wnioski z nich takie, że wybór jest marny i tym pesymistycznym akcentem dyskusje się kończą.
          Warto pewnie poczytać np. te:
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,130903280,,Petycja_do_firm_dla_Amazonek_pomoc.html?v=2
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,67602395,,Amazonki.html?v=2
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,135783338,,Biustonosz_dla_amazonki_w_Warszawie.html?v=2
          • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 13.05.13, 19:19
            Dziękuję za radę. Przeczytałam te wątki i jestem przerażona. Obiecuję, że poprawimy się w rozmiarówce. Na pewno znajdą się w naszej ofercie modele na małe obwody i duże miseczki.
            • turzyca Re: Czy Wy jesteście... producentem? 14.05.13, 09:33
              Strasznie milo sie czyta taki post. :) Jak otwieralam watek, to balam sie, jak sie skonczy przysypanie tym ogromem informacji, ktore dla nas w miedzyczasie sa tak oczywiste, ze nawet nie zauwazamy, jak wiele ich jest. Fajnie, ze sie nie zrazacie. :)

Zebyscie nie zgubili sie pod ta lawina, dwa dosc systematyczne zestawienia z naszych blogow:
              na-ostatnia-haftke.blogspot.de/p/niezbednik.html
              stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?341412
              przydatne sa tez niektore starsze notki balkonetki:
              balkonetka.pl/2008/3/24/monolit-jednopiers
              balkonetka.pl/2008/5/20/pomarancza-w-szklance
              na ktorej niestety nie ma oddzielnej kategorii "wiedza", wiec trzeba szukac wsrod starszych tekstow.

Jesli potrzebowalibyscie betatesterek, takze takich z bardzo duzym biustem, ktore wiedza, jak powinien lezec dobry stanik i umieja rozpoznac problemy, to dajcie znac na forum. Wprawdzie amazonek jest malo, ale w przypadku normalnych stanikow czesc z nas posiadala dobrze ponad setke modeli, a mierzyla znacznie wiecej, czesto gesto zamawiajac przez internet. Umiemy wiec wylapac bledy stanika i zweryfikowac, czy nie wynikaja ze zle dobranego rozmiaru.
              • biustanasze Re: Czy Wy jesteście... producentem? 14.05.13, 10:02
                Dziękujemy za miłe słowa :)
                Widzę, że ogarnięcie tego tematu jest trudniejsze niż sobie wyobrażałam. Ale damy radę :)
                • turzyca sklep 14.05.13, 15:08
                  I jeszcze o sklepie, bo go sobie na spokojnie obejrzalam. Zdjecia urocze, modelka sympatyczna, a i pomysl z koniem znakomity, latwo zorientowac sie, ktore staniki sa dla amazonek, a ktore nie, ale... 3 fotki usmiechu modelki sa zbedne, zdecydowanie lepiej by bylo pokazac zamiast tego stanik z kilku stron. Niech ta modelka raz stoi przodem do ogladajacego, raz glaszcze konia po pysku, stojac bokiem, a raz niech stanie tylem. Dzieki temu bedzie mozna zobaczyc, co znaczy wysokie podkrojenie pachy (bo u osob z wysoko zawieszonym biustem to moze byc problem), jak jest rozwiazany tyl.
                  I uprzatnelabym modelce wlosy, chocby do jednej fotki, bo tu: www.biustanasze.pl/biustonosz-dorota-czarny-id-9.html to ja widze kawalek czarnej koronki, nie wiem, jak jest wszyte ramiaczko, jak jest wykonczony brzeg miseczki. Jako fotka wizerunkowa ok, ale ja chce miec druga, na ktorej zobacze, co wlasciwie kupuje. I trzecia i czwarta z reszta detali tez chce miec, odsylanie jest bez sensu dla obydwu stron.

Np. Ewa Michalak pokazuje swoje staniki tak: www.ewa-michalak.pl/product-pol-356-CHP-Ciasteczko-.html i dzieki temu klientka ogladajac bielizne dokladnie wie, czego sie spodziewac, niezaleznie od tego jaki rozmiar nosi. Ewa robi jeszcze jedna fajna rzecz, ktora robi tez np. Bravissimo - ma stale modelki i stale klientki wiedza, ze jesli dana modelka w danym staniku wyglada fajnie, to na nich on tez bedzie lezal.

Jesli kieszonek jest wiecej rodzajow, to na zdjeciach informacyjnych pokazalabym tez, jak wyglada stanik od srodka, podobnie jak robi to Kasica w swoich recenzjach: stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?411762
                  Pare uwag zestawila tez Mauzonka: balkonetka.pl/2008/8/17/jak-fotografowac-bielizne-grzechy-glowne

A i jesli chodzi o logo - zmienilabym minimalnie logo, tak zeby b i n byly podkreslone (wieksze? grubsze?) i ta swietna gra slow biusta-nasze wpadala w oko. No i to b, to faktycznie takie kojarzace sie z brastopem.
                  • biustanasze Re: sklep 14.05.13, 16:10
                    Witam,
                    Dziękuję pięknie za uwagi. Nie jest jednak to wszystko takie proste jak się wydaje. Na pewno w najnowszej kolekcji skorzystamy z rad i oprócz zdjęć modelki w kilku pozach dołożymy również zdjęcia bielizny w spoczynku z detalami - przydatna uwaga:)
                    Podobają mi się również zdjęcia Ewy Michalak.
                    Odnośnie jednak bloga mauzonki, to nie do końca ze wszystkimi uwagami się zgodzę.
                    [Swoją drogą zdjęcie naszej bielizny ze starej kolekcji to rok 2001. Jak na tamte czasy, zdjęcie nie było aż tak straszne... a robione było przez agencję, która wydawała w tym czasie magazyn bieliźniarki - nazwy nie zdradzę :) ]
                    Natomiast wracając do uwag mauzonki... Prawda jest taka, że Polki lubią photoshop, przesadzone makijaże i fryzury. Mieliśmy swojego czasu kolekcję ze zdjęciami "naturalnymi" z delikatną ingerencją photoshopa i niestety okazało się, że sprzedaż zmalała kilkukrotnie.
                    Na dzień dzisiejszy staramy się jak najmniej ingerować w zdjęcia, czasami się jednak nie da.
                    • turzyca Re: sklep 14.05.13, 16:47
                      > Natomiast wracając do uwag mauzonki... Prawda jest taka, że Polki lubią photosh
                      > op, przesadzone makijaże i fryzury. Mieliśmy swojego czasu kolekcję ze zdjęciam
                      > i "naturalnymi" z delikatną ingerencją photoshopa i niestety okazało się, że sp
                      > rzedaż zmalała kilkukrotnie.

I oczywiscie musialam poszukac zdjec w sieci. Te zdjecia "naturalne" to te we wnetrzach, z taka rudawa modelka? Te? To ja bym nie doszukiwala sie problemu w fotoszopie tylko w tym, ze te zdjecia byly smutne, a modelka pozbawiona radosci zycia, jakas taka smutna. I potargana.
                      Swietna jest ta: image.ceneo.pl/data/products/928545/i-venus-biustonosz-poppy-200-push-up.jpg - od razu cos we mnie wola "ja tez chce byc taka - atrakcyjna, rozflirtowana, zalotna." Z tej sesji jest jeszcze jedno jej swietne zdjecie, pare mniej udanych i pare po ktorych ja zamykam wyszukiwarke. Ale rozumiem, ze nie jestem targetem marki. Sesja z futrami tez jest calkiem fajna, oryginalny pomysl. I oczywiscie wylapuje fotoszop, ale w tym wlasnie cala sztuka, zeby zdjecie zretuszowac, a nie stworzyc od nowa, w czym celowali niektorzy polscy producenci.

A czy mozna gdzies zobaczyc cala Wasza oferte? Bo niektore modele sa naprawde fajne, Cornelia skradla mi serce, chetnie bym obejrzala wiecej. I mam nadzieje, ze szukajac zdjec nie rabnelam sie, strasznie trudno wyszukac producenta "venus".
                      • biustanasze Re: sklep 14.05.13, 16:51
                        Tak, tak.. to nasze zdjęcia, wszystko się zgadza :)
                        W tej chwili jak już wspominałam chcemy się skupić na bieliźnie dla Amazonek, jednak wyprzedajemy się jeszcze na Allegro ze starych kolekcji. Dużo tego nie zostało, ale może jeszcze tu Pani znajdzie: modini.na.allegro.pl/
                      • maith Re: sklep 16.05.13, 17:57
                        A mnie by to zdjęcie zdołowało.
                        Ja wiem, że lepsze słodkości niż kalia w dłoni (kalia kojarzy się niektórym z zakładem pogrzebowym).
                        Czyli radosna modelka w otoczeniu słodkości - super pomysł.
                        Ale rysowana w Photoshopie pacha i piersi - zdecydowanie nie.

Pamiętam fantastyczny program T&S, w którym amazonki odzyskiwały pewność siebie.
                        To co było dla mnie (i dla uczestniczek) najbardziej szokujące w tym programie, to to, na co może sobie pozwolić amazonka przy dobrze dobranym staniku. Że założyli na nie wyższe balkonetki (nawet nie full-cupy) i z nich te protezy naprawdę nie wystawały.
                        Gdyby ktoś im pokazał młodą dziewczynę, z narysowanymi w Photoshopie piersiami i pachą, to ich jedynym odczuciem byłaby dołująca bezsilność i przykrość, że pokazują im coś, co przecież od razu widać, że jest "nie dla nich".
    • zazulla witamy nowego producenta - Venus 16.05.13, 14:05
      Bardzo cieszę się, że skupiacie się na Amazonkach, bo jedną z nich jest moja mama i wiem jakie braki ma ta działka bieliźnianego świata.

Moim zdaniem największym problemem są rozmiary protez a tym samym bielizny. Jak wiadomo rozmiarów biustów jest ogrom, jednak producenci protez bardzo ograniczają się. Mama ma 3 rozmiary (sąsiednie) protez, w zależności od wahania wagi dobiera odpowiednią. Jednak nosząc biustonosz bez fiszbin, proteza lubi przesuwać się w stronę piersi i wygląda jakby była dobrana za duża.

Kiedyś upolowałam kilka biustonoszy Marks&Spencer dla Amazonek. Gdyby ta firma sprzedawała w PL to sądzę, że wymiotłaby konkurencję z rynku. Przede wszystkim rozmiary - chyba do miseczki G. Do tego ozdobne ramiączka zamiast szerokich szelek - wiadomo, że nie można przesadzić, bo to mają być przede wszystkim wygodne biustonosze, ale można pomyśleć o urodzie. Fiszbiny - przy większych biustach idealne do okiełznania ciężaru. Pianki - ostatnio znalazłam ich biustonosz z cieniutkiej pianki - nie ma fiszbin, ale pianka to super rozwiązanie, szczególnie, że często nie można dopasować idealnie protezy - sztywna pianka wyrówna wizualnie asymetrię. Plusem jest dwustronność kieszonek - jeśli nadmiar materiału przeszkadza zdrowej piersi - klientka zawsze może go wyciąć.
      To tyle z odgapiania od innych ;)

Kolejny problem to uświadomienie Amazonek. Mama nie raz opowiadała, jak na rehabilitacji w szatni widziała brak dopasowana bielizny u innych Amazonek. Kobieta zdejmowała koszulkę a biustonosz błądził po klatce piersiowej :( Zdrowie kobiety nie wiedzą co to brafitting, więc część Amazonek ma z tym problem. Na pewno boją się też ucisku - moja mama nigdy nie miała problemu z limfą, ale ma problem z obciskającą odzieżą, szczególnie w okolicy blizny po drenie.

Materiały - z pewnością im więcej bawełny tym lepiej. Na pewno kieszonka powinna być z niej uszyta.

Jeśli będziecie szyć nowy model, np. z fiszbinami, to skupcie się na nim, nie szyjcie od razu innych podobnych wersji do sprzedaży. Poszukajcie na naszym forum testerek - wiele z nas testowało biustonosze dla innych polskich firm, mamy doświadczenie. Na forum znajdziecie przede wszystkim zdrowe biusty, ale różne - młode, jędrne, po odchudzaniu, po karmieniu, duże i mniejsze, wysoko lub nisko osadzone, o różnej podstawie - szeroki wachlarz. Im więcej przetestujecie na świadomych klientkach, tym mniejsze ryzyko finansowe potem poniesiecie - ale to zapewne doskonale wiecie.
      Jeśli chcecie widzieć osobiście biustonosze na testerkach, zawsze można zorganizować spotkanie w siedzibie firmy, albo spotkać się w innym mieście dostępnym dla większej grupy np. w Warszawie. Lobby nie raz organizowało tak zloty.

Zapraszam do lektury forum, na wszelkie pytania postaramy się odpowiedzieć.

Ps. Zgadzam się z uwagami odnośnie prezentowania towaru. Teraz nie musicie organizować nowej sesji, tylko uzupełnijcie zdjęcia na manekinie - dla nas ważny jest tył biustonosza.
      • zazulla modelka 16.05.13, 15:11
        Jeszcze uwaga - Amazonkami są najczęściej kobiety w średnim wieku i starsze, młoda szczuplutka modelka może być dla nich mało wiarygodna. Pomyślcie o drugiej modelce.
        • magdalaena1977 Re: modelka 16.05.13, 21:41
          Popieram - mam w rodzinie sporo kobiet po mastektomii i chyba żadnej nie dopadło to przed 50.
      • biustanasze Re: witamy nowego producenta - Venus 16.05.13, 17:21
        Droga zazullo,
        Bardzo cenne uwagi nam przedstawiłaś. Nie słyszałam o serii bielizny Marks&Spencer dla Amazonek, ale zawsze znajdzie się ktoś znajomy w Anglii, kto może tę bieliznę zakupić. Zobaczymy co ciekawego mają w kolekcji - trzeba się uczyć od najlepszych.

Większość naszych biustonoszy posiada piankę na miseczkach, i rzeczywiście Amazonki bardzo to rozwiązanie sobie chwalą. Tak samo jest z kieszonkami - mamy tylko jeden model z opcją jednej kieszonki, oczywiście kieszonki są bawełniane.

Odnośnie uświadomienia Amazonek, to niestety nie jestem w stanie na to wpłynąć, musimy to robić wspólnie :)

Z miłą chęcią skorzystałybyśmy z testerek. Jak tylko stworzymy nowy model - będziemy Panie informować.
        • zazulla Re: witamy nowego producenta - Venus 16.05.13, 17:45
          Odbieracie maila gazetowego? Jeśli nie to na jaki mogłabym napisać?
          • biustanasze Re: witamy nowego producenta - Venus 17.05.13, 07:19
            Proszę wysyłać informacje albo na maila venusowego: biuro@venus-lingerie.pl, albo sklepowego: sklep@biustanasze.pl
            • zazulla Re: witamy nowego producenta - Venus 17.05.13, 12:31
              biustanasze napisał(a):

> Proszę wysyłać informacje albo na maila venusowego: biuro@venus-lingerie.pl

Napisałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka